Sari la conținut

bambuchaa

VIP Member
  • Număr conținut

    1.639
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

bambuchaa a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 2 2013

bambuchaa a avut cel mai apreciat conținut!

Despre bambuchaa

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

33.747 citiri profil

bambuchaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,2k

Reputație

1

Community Answers

  1. Nici nu ai intarziat cu vreo 9 ani...ai invins , de oameni ca tine avem nevoie
  2. nu exista ce zici tu pe whatsapp , e doar o iluzie...singura aplicatie care se apropie cat de cat de criptare e SIGNAL si mai sunt cateva in dezvoltare , care se bazeaza pe tehnologia de blockchain...in rest...stai cuminte , e pistol cu apa , lumea nu intelege , ca internetu prin romania , intra pe la STS .... nu vine cineva asa cu o galeata si da drumu la net , daca vor ei sa vada ceva....vor vedea ;)
  3. cauta in postarile mele , ca l-am pus mai demult ;)
  4. @later edit .Ideea find ca nu exista sanse de crestere spectaculoasa la doge coin , doar din simplu fapt ca nu ar exista atat de multi bani lichizi in piata...la 117 miliarde monede ....market capitalu ar fi urias...iar daca prin absurd sa presupunem ca ar ajunge 10 centi ...bitcoinu ar valora cateva sute de mii , tinand cont ca apogeul de valoare care l-a avut doge coinu-ul la bull run-ul de anu trecut a fost de 0,016 usd ...trageti voi concluzia
  5. Daca tot mi-a fost pomenit numele , nu va mai luati ma nene dupa x si y care va promit marea cu sarea...ca e un site care face si drege si pula mea s-o suga Inna.Majoritatea sunt arsuri de tip mlm vezi modelu ONE COIN , iar care produc ceva..produc prea putin ca sa renteze.Daca ai bani de investit , ia si cumpara o moneda..btc , eth si uita de ele 2-3 ani.De profeti de astia....care au "au despartit ei marea in doua " e plina lumea.Trenul cu crypto monede a cam trecut..au facut astia un studiu , si 80 la suta din monedele lansate anu trecut au fost tzepe...deci despre ce vb ? sunt f putine crypto monede care vor reusi , si care au un produs care functioneaza.Daca vreti o comparatie cautati pe google " dot com bubble " ..e tras la indigo doar ca in alt domeniu.In rest , sanatate la toata lumea. ca sa nu mai pun la socoteala ca doge coin e o tampenie de moneda...in primu rand ca e sunt f multe in circulatie ....117 miliarde de monede..comparativ cu bitcoinu...care sun 17 milioane in circulatie la momentu asta .. de asta doge coin valorea un sfer de cent adica , 0.002 si bitcoinu e 4500 acum..e ca si cum am compara platina cu fierul.
  6. sa traiti , cu respect .. to be continued @pisicut ... ba ce plm ai facut ? ca nu mai sunt verde am inteles..da nici albastru cum era ? mai dau si eu un mesaj ? sau nu mai am voie ? :))
  7. Dragoste ? nu cred ca e cineva care sa stie cu adevarat ce inseamna dragostea...si sa cauti raspunsul pe un forum de curvari..iar mi se pare ciudat.In general lumea cica se indragosteste , se casatoreste si face copii , dar dragostea nu prea te loveste asa...ca si cum ai sta la semafor...bang..o cauti....de ce? pai pentru ca asa face toata lumea.....asa e normal , sa ai pe cineva ..sa fii la casa ta ..sa faci copii , sa te duci la munca..sa fii in rand cu lumea...si desi aparent crezi ca ai luat decizia singur...din punctu meu de vedere e doar efectu de turma...pe sistemu " sa fii si tu la casa ta ma mama".In general lumea nu prea stie sa traiasca...cei mai multi ravnesc sa traiasca viata altora..sa aiba o masina mai buna...sa aiba o casa mai mare...ca a vazut el la vecinu...ca doar le iei cu tine atunci cand mori.Stii vorba aia , banii pe care-i strangi toata viata , nu iti vor ajunge sa-ti cumperi alta. Am cam deviat de la subiect , dar esenta e cam aceiasi.
×
×
  • Creează nouă...