Sari la conținut

flo_flo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre flo_flo

flo_flo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Stimati confutaciosi, Va rog as-mi permiteti sa incep cu o avertizare: NU MERGETI LA TEPARA ASTA!!!!! Treaba sta in felul urmator...am sunat-o pe respectiva in seara aceasta, cu gandul de a petrece o noapte impreuna. Am stabilit detaliile la tel si m-am deplasat in Floresti, jud Prahova pt a lua-o de acasa. Am convenit sa ne intalnim in fata unui bar...am ajuns la locatie, m-am coborat din masina unde duduia ma astepta. M-am dat jos din masina, s-a prezentat si mi-a cerut banii in avans. Am fost de acord cu ea, i-am dat banii si ea mi-a spus ca intra in bar sa-i dea colegului (probabil pestele) iar eu, condus de hormoni si gandul unei nopti de foc, am fost de acord. Am asteptat 2 min, am sunat-o...nimic. Dupa 10 min de asteptare si apeluri de pe 3 numere diferite am decis sa plec pacalit de -scuzati expresia- mizeria asta de om... In bar nu puteam intra deoarece era plin de **spam editat**itati care imi studiau fiecare miscare...probabil complici. Pe scurt va recomand sa NU aveti niciun fel de legatura cu aceasta TEPARA Va doresc ciocaneala placuta!!!
  2. Va salut stimati confutaciosi, Ajungand din nou in metropola de pe malul marii am decis sa apelez la un serviciu profesional de "desfundat scurgerea". Scormonind batranul telegraf am dat peste Roxana. Anuntul ei cuprindea doua domnisoare, una blonda si una roscata. Pun mana pe tel, sun si stabilesc intalnire cu cea supusa discutiei in 10 min. Zis si facut, in 15 min ajunge la mine la hotel, o poftesc in camera si ne intindem la un pahar de suc si de vorba, timp in care ea imi prezinta toata oferta sa. Pot spune ca Roxana este foarte draguta, frumusica, arata destul de bine (sanii nu sunt punctul ei forte) cu un fundulet criminal si niste ochi verzi de toata frumusetea. Sociabila, mi-a povestit putin despre ea (faptul ca este jumatate rusoaica, ca a facut sport, etc). Am decis sa aleg 1h oral + normal (nu sunt fan inelul maron) si am trecut la treaba. Tot ce pot spune este ca oralul este de nota 10 cu felicitari...tot tacamul ce vezi in filmele de specialitate, deepthroat, limbute pe oua, scuipat pe cap, etc. Primul numar s-a consumat din oral dupa care am stat putin de vorba si am continuat. Un scurt oral pt a revitaliza instrumentul dupa care a urmat un normal nu iesit din comun, dar placut cu gemete (cam fortate), limbute pe corp din partea ei, in diverse pozitii. Normalul nu s-a ridicat la standardele oralului si am decis s-o las sa-si faca magia cu gurita, dar din pacate ora s-a scurs prea repede pt a doua finalizare. Ne-am luat la revedere cu promisiunea de a o mai contacta cand sunt pe malul marii. Pe scurt: GFE: 8 Sociabilitate: 10 Aspect fizic 8 (arata bine, dar nu chiar ca in poze) Oral: 10+ cu felicitari (bonus este finalizarea in gurita) Normal: 8 Veridict: Am sa revin la ea si o recomand macar odata. Spor la ciocaneala!!!
  3. 80% pot confirma ca ea este...parul scurt si posteriorul voluptos ma fac sa cred ca ea este. Ce va pot spune insa este ca anuntul de pe telegraf este real pentru cam am vorbit putin despre el si parea destul de sincera. http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1158838/tipete_nu_soaptepoze_reale/ Va doresc spor la ciocaneala!!
  4. Buna seara, Legat de domnisoara supusa discutiei am cateva comentarii: - punctuala (a zis 20 de min, 20 de min au fost) - arata bine...putin mai "intunecata decat arata pozele" - comunicativa...numai dupa ce am spart geata cu primul oral, dar putin prea "ghetto" In ceea ce priveste actul in sine pot spune urmatoarele: oral cam de 6 cu cateva tentative de deepthroat; GFE = 0 (a venit in camera, mi-a cerut banii, s-a dezbracat si "hai, ce faci???"). Nu am apucat decat sa incerc oralul pentru ca lipsa de interes al domnisoarei mi-a produs scadere a interesului... Overall, eu nu o recomand pe cea supusa discutiei. Costul distractiei a fost 170 RON incluzand taxi. Ciocaneala placuta!!
×
×
  • Creează nouă...