Sari la conținut

ionuandre_83

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionuandre_83

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionuandre_83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Am vizitat-o și eu pe această domnișoară, la "recomandarea" Cristinei. Poate ma așteptăm eu la ceva wow, ma gândeam ca poate a învățat ceva de la Cristina. Nu se poate compara cu nimic cu Cristina, e diferența uriașă. A fost o experiență ciudata.I-am înmânat banii înainte, i-a luat a ieșit din camera, a zis ca revine, am stat ceva timp singur în camera. A revenit, a început un oral dar după câteva secunde a propus sa pună prezervative. I-am propus un 69, sa șters la p...a cu șervețele umede fata de mine (dus înainte sigur nu făcuse) I-am cerut sa se ocupe și de 00 a zis ca nu face, și mi-a înșirat ce nu face( fără săruturi pe buze, fără lins 00, fără finalizare facială, și a mai zis ceva...) A montat prezervativele, a fost apoi un furai banal, nimic spectaculos, nimic de povestit. La sfârșit mi-a spus de doua trei ori ca speră să ne mai revedem. Acum eu ce sa zic. Părerea mea e ca nu e ceva wow, Pentru un futai de 100RON fără mari așteptări merge de încercat.
  2. Felicitări,sper sa revizitez săptămână asta. Te pup dulce.
  3. Păcat e distanță mare, părerea mea ca la o amanta mergi când vrei, nu îți faci programare, "sa fie libera"mai mergi mai bine de 30 min.... Mai pune și 30 înapoi. Dacă ar avea locație în Oradea poate ar avea mai mulți" amanți"(poate și eu)
  4. Bună. De ceva vreme tot încercăm să ajung și eu la domnișoara Ramona, și azi s-au aliniat planetele și pentru mine. Am făcut programarea cu o zi înainte. Ajuns la locație (ușor de găsit) la ora stabilita, ma întâmpinat o domnișoara minunată, într-un capotel ros-visiniu. O priveliște minunate. Am stau puțin la o țigară povestea, foarte sociabil, plăcută poate eu puțin emotiv, promit ca data viitoare voi fii mai comunicativ. După țigară ma invitat la dus dacă doresc (venisem pregătit dusat) și în dormitor. Sa scăpat de capotel și a apărut un trup fermecător, niște sâni frumoși un fund ferm, o piele fina și catifelata care merita mângâiata și pupat. Un oral superb executat, cu atenție și la oo, i-am sărutat și eu păsărici ei catifelata și dulce. O experiență minunata. Apoi montat prezervativu, am dorit pe la spate, și apoi am invitat-o deasupra sa îi pot admira și cuprinde sânii. Nu am rezistat mult și am terminat în balonase. Ramona merita pe nota 10 * la toate capitolele. Te pup Ramona și abia aștept sa te revăd.
  5. Dece unelte fete și-au oprit activitatea, iar acum își anunță revenirea? Cred ca e la fel de periculos poate chiar mult mai periculos.Sau poate când intram ne trec prin dus de clor ne pun mănuși și mască. Și dacă poate le e dor de noi, de ce nu fac și ele o fapta buna: reduceri, (75% ca multă lume e în șomaj, afaceri afectate). Spor la treabă.
  6. Mulțumesc frumos pentru clipele frumoase petrecute alături de tine. Sa fii fericita și iubita.Te pup (virtual) dulce
  7. Durează 15 minute pe un site de jucării erotice. Și o faci din confortul casei tale la orice ora. Și nu te vede nimeni ca intri într-un sexshop.
  8. Să nu rămân dator, trebuie să mai fac o recenzie la Cristina. În urmă cu cateva zile am revenit la ea, vroiam să îmi fac cadou de ziua mea dar nu am reușit, așa că am ajuns doar a doua zi. Cristina e o fată de nota 10+, mereu cu zâmbetul pe buze, te face sa te simți bine în preajma ei. Multe nu am să detaliez acțiunea, dar a fost minunat, chiar dacă nu am reușit sa fac sex ( vina mea am terminat repede) dar data viitoare mă voi revanșa. Cristina e o fată care ar merita sa fie în top. Pentru mine e nr.1 Te pup dulce Cristina.
  9. Fac și eu o recenzie. Mi-am făcut curaj și am făcut o programare duminică la frumoasa Cristina pentru luni la ora 11. Programarea a fost respectă chiar puțin mai repede, eu nu mai avem răbdare sa o întâlnesc pe Cristina. Cu puține emoții (chiar mai multe) urc la ea, ma aștepta în tocuri și cu bikini și sutien roz. Priveliște și întâmpinare wow. E chiar superba în realitate. După dezechilibre au început sărutări și mângâieri tandre din partea ei. Nota 10 +++. Apoi a început un oral demențial,cu priviri "perverse" încă o dată nota 10++ pentru oral. Am cerut și eu un 69, pizdulice epilat și dulce. După montarea prezervativelor am fost eu deasupra, apoi pe la spate..am obosit sau din cauza emoțiilor sa cam înmuiat. Cristiana a reușit sa mi-o aducă la viață. Apoi a venit ea deasupra unde am și terminat. Are o pizdulice strâmtă (cred ca nici virginele nu au asa strâmtă pizdulice). După aceia i-am mulțumit pentru tot. Cristina are din partea mea nota 10++. După aceea am fost la medic, care mi-a recomandat sa continuu "tratamentu pentru timiditate" , eu sper că și Cristina e dezacord pentru continuarea "tratamentului de timiditate" Te pup Cristina și abia aștept sa revin la tine.
  10. Nu sunt un membru activ al forumului. Este prima recenzie a mea și prima dată când am fost la o escorta (după vreo 8 ani). Așa că scuzați eventualele greșeli. Urmares forumul și am văzut-o pe Alina , și mi-am zis că trebuie să o vizitez, vânzând pozele și ce servicii oferă. Și chiar a meritat . Am făcut programarea cu o zi înainte. Locația Nufăru Plaza,bloc colorat. Am avut emoții însă, după primul numar mi-a trecut. Alina e o dar foarte frumoasa ,sociabila și deschidă fata de client. După o țigară și o scurta socializare am mers la dus apoi am fost aștept în pat de Alina goala. Mi-a făcut un sex oral demențial, după câteva minute mă terminasem in guriță ei. După un dus de reîmprospătare și încă o țigară fumata a început și al doilea nr tot cu un oral minunat. Urmat și de un 69, are o puzdulice dulce. Apoi montat prezervativu și a venit deasupra, după un timp am cerut și anal. A fost superb, fiind și primul meu anal. Dar spre rușinea mea sa cam înmuiat.A continuat cu un oral . Finalizarea fiind tot în guriță. A fost o experiență superbă. Alina e o fata de nota 10+++. Am sa incerc sa mai revin , sa profit cat mai sta in Oradea.
×
×
  • Creează nouă...