Sari la conținut

rateu2010

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rateu2010

rateu2010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. Am incercat eu sa ajung, facut programare pt 17:30. Ajuns in zona ora 17 am sunat nu a raspuns, apoi tel inchis. Asteptat pana la 17:50 in zona, nimic totul mort. Incercat contact pe wapp nimic nici acolo cu toate ca fusese activa mai inainte. De evitat in perceptia mea!
  2. Prietene te asigur eu ca e cea din poze! Probabil a scapat virgula dintre nu (,) si restul afirmatiei......dar femeia se fute nu preda limba romana. Una peste alta daca nu ai incredere in recenzia mea tine-ti afimatiile pentru tine. Cei care au avut ceva de inteles din experienta mea au facut-o deja..... Repet, pozele sunt alea ei, femeia nu e top-model insa nici nu te va face sa pleci de la usa. este tipul average, putin peste medie, dupa gusturile mele.... In opinia mea pretul de 300/350 este cel recomandat de raportul aspect/servicii.
  3. Salutare, am fos eu la doamna de mai sus si lucrurile stau cam asa: 1. Fata este cea din poze. 2. Serviciile sunt, in principiu, cele specificate mai sus cu amendamentul ca din aria BDSM sunt excluse (anilingus, anal, cim,) deci nu ofera servicii complete celor pasionati de asa ceva... 3. Locatia cam departe, zona Rahova, apartament folosit si in interes personal cred. Ce m-a frapat, am sesizat urme, lovituri de pumni in usi astupate frumos cu chit auto :))) PLM la un moment dat m-am gandit sa nu apara cineva care sa ma faca sa inversam rolurile. wtf. :laugh2 :laugh2 Totul a fost safe in cele din urma, probabil am fost singuri pe parcursul intalnirii. Dar,... 4. Pretul este cel comunicat 450 Lei/ora 5. Gasesti diverse jucarii in materie de BDSM care vin la pachet impreuna cu cei aprox 100 euroi, insa, tinand cont ca esti intr-un apartament comunist, la parter, in miezul zilei, nu stiu daca poti experimenta prea multe... Ce mi-a placut: Chiar daca este putin lasata, arata destul de ok, cu atat mai mult in lumina difuza. Daca esti nefutut chiar crezi ca ai prins o partida buna. (sau nu) Destul de docila, dar isi respecta cu sfintenie limitele, deci nu accepta sub nicio forma servicii care nu fac parte din oferta. Acccepta sex rough, d-aia si eram acolo. Sunt incluse destul de multe servicii care sunt o raritate pe piata escortelor din Buc (uro, palme, sex rough, jucarii variate, etc) Ce nu mi-a placut: Nu comunica in mod clar ce face si ce nu face parte din oferta. Eu am aflat in timpul actiunii ca NU accepta anilingus si cim, iar daca as fi stiut poate nu mai ajungeam acolo.... Chiar daca nu ofera ANAL, nimic nu e acceptat in zona (jucarii, degete, etc) lucru pe care iarasi l-am aflat la fata locului in timpul actiunii. Cum spunea colegul de mai sus, are un hemoroid sau fisura destul de nasoala care poate constituii pt unii, ca mine, un turn off, de aceea am evitat elegant contactul vizual cu partea dorsala... Nu face un deepthroat cu toate ca accepta facefuck. Fara deepthroat isi pierde din efectul artistic serviciul prestat... Tinand cont ca aria serviciilor oferite a fost restransa fata e ceea ce intelesesem initial pretul nu a fost ajustat in mod corespunzator. Punctul ei forte: Palmele la fund care cred ca-i si plac intr-adevar. Personal nu rezonez cu ideea de aceea nu am insistat prea mult pe acest aspect. Concluzia: Ai sansa sa gasesti aceleasi servicii la un pret mai avantajos, dar daca nu ai varianta asta poate fi o varianta de luat in calcul tinand cont de ce ti-am spus mai sus. Impresia personala la rece: pretul corect ar fi 300 max 350 si atunci nu ai ramane cu mici regrete in urma intalnirii. Dar hei, are balta peste in Buc. Sunt sigur ca sunt multi care dau 450 pe asa ceva fara sa regrete o secunda! Eu personal nu mai revin daca tariful ramane acelasi.
  4. Salutare, lasa-mi si mie pe mail aici: amadeus.corso @ gmail.com , daca poti evident, cateva date despre fetele cu care ai avut experiente cu facefuck. Sunt fan, caut pe cineva pentru treaba asta, iar forumul nu ofera prea multe alternative.... Merci anticipat!
  5. Teapa, poze false, atitudine de rahat, CIOCOLATA cu piper, matura 38 ani, voluptoasa atenta cu cine ma intalnesc. prefer putini clienti dar de calitate. patimasa ajung la orgasm chiar oral, normal, zona Floreasca, rog nu deranja din curiozitate, Pozele din anunt : Sursa pozelor Veronica Avluv : - Numarul de telefon: 0734388104 - Tarifare - 200 Ron/ finalizarea 300/h cu toate ca in anunt spunea 200 Ron/h - Locatia Floreasca 98 - apartament in vila imediat dupa SpringTime. Apartamentul arata bine, este curat si bine dotat. Baia mare dotata cu gel de dus, prosop curat, aici nu am avut ce sa-i reprosez... - Serviciile Oral si normal - Aspectul fizic : Nu aduce cu pozele cu toate ca ea crede lucrul asta. Sani mari, intr-adevar, dar care arata mult mai bine in sutien sau corset. Undeva la 75 Kg, satena, inaltimea nu o pot aproxima dat fiind faptul ca purta tocuri minim 12 cm. Oricum e o femeie cu forme. - Detalii despre serviciile oferite : Ofera doar oral si normal, La oral spune ca presteaza si deepthroat ceea ce nu prea are legatura cu perceptia mea vizavi de acest serviciu. Asa numitele tentative de deepthroat se rezumau la a o lua efectiv in gura pentru ca in restul timpului la oral doar capul a beneficiat de atentia doamnei. Finalizare accepta doar pe sani, nu CIM nu COF. Nu pot acorda mai mult de 6 la oral. Despre normal nu va pot spune pentru ca nu am incercat. GFE aproape de 0, femeia este orientata doar pe bani si incearca sa te termine cat mai repede pt a scapa de tine. FK nu am incercat dar nici nu cred car ar fi fost dispusa tinand cont de atitudine. Atitudine de c..at. Cand am ajuns femeia mi-a spus ca finalizarea este 200Ron cu toate ca in anunt era specificat 200 ROn/H. Cand i-am spus ca in anunt apare altceva, a mintit cu lejeritate spunand ca nu am vazut bine, iar cand i-am aratat anuntul a inceput sa o dea in barci a ea a scris in corpul anuntului dar probabil ca i-au scurtat aia de la site anuntul si asa nu s-a mai publicat mentiunea asta.....etc. Vrajeala ieftina de 2 loi.... Am simtit ca este ceva in neregula cu ea din faptul ca m-a sunat de 3-4 ori pe drum sa vada daca mai ajung, scuzandu-se spunand ca a avut probleme cu clientii pe tema asta in trecut.... Cu toate ca am vrut sa plec cand am vzt ca pozele nu sunt reale si tupeul e maxim am zis sa raman in ideea ca va compensa prin prestatie.....Wrong Choice am platit 200 ron pt o muie la viteza ) - Programul de lucru Zicea ca lucreaza pana in urul orei 19 parca.... - Concluzia finala Nu recomand decat daca va plac tatele mari cu orice pret si sacrificiu. Evident, nu voi mai reveni niciodata...
×
×
  • Creează nouă...