Sari la conținut

sarsvip

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sarsvip

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    SEX

sarsvip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Am incercat eu ieri sa merg la domnisoara dar se pare ca nu prea respecta programarile Eram la sfarsitul programului de munca (muncesc undeva prin crangasi ) si zic ca nu ar strica sa o incerc pe domnisoara Zis si facut iau telefonul sun in jurul orei de 16:30 o intreb se poate in 30 de minute (ma asigur de pret 130/h 2 fin oral .normal ma asigura ca sunt pozele 100% ale iei din pacate nu am vazut-o ca sa confirm acest lucru ) o intreb unde la mall plaza imi spune al 2 bloc pe dreapta cum mergi spre moghioros parc (este o reclama mare cu un logan pe bloc ) Bun zic ajung in 30 de minute ok Ajung la fata locului in 30 de minute sun raspunde Duduia ii zic bun interfonul te rog .Imi spune ca nu poate acum ca este ocupata cu un domn mai invarsta si ca daca pot sa revin in 15 minute . Zic ok hai sa revin in 15 minute (chiar eram curios si aveam pofta de ceva nou ) Sun si sun si sun ..........si nu mai raspunde Am revenit in 25 de minute si iar in 35 de minute si nimic .Din punctul meu de vedere o mare pierdere de timp (si nu cred ca este singura atat timp cat a zis ca era cu un client cum drq de a raspuns la telefon dar in fine ) Sincer o sa mai incerc la domnisoara maine sper sa reusesc sa o prind nu de alta dar chiar sper sa fie ceea din poza ca tare vreau sa ii rup pufarina
  2. Aici am considerat ca trebuie postat daca am gresit scuze sunt user nou si recunosc ca nu am citit regulile de pe sait .(o sa le citesc sa nu faci greseli pe viitor ) Legat de nr de tel in anunt cu puncte asa l-am copiat si eu de pe AT unde l-am gasit sa inteleg ca nu ai voie sa il pui asa (ok am notat) Iar legat de scris corect (stiu ca nu este o scuza dar fiind primul post si destul de nervos din cauza domnisoarei cu pricina ,care sincer nu ti-o recomand din cauza atitudini desi da arata foarte bine ,chiar foarte bine si pozele sunt reale)
  3. Buna seara este primu topic legat de ''domnisoara'' din poza si link http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/buna-daca-te-respecti-cu-adevarat-nu-ezita-sa-cunosti-o-fata-naturala-cu_4958100.html BUNA!!! daca te respecti cu adevarat, nu ezita sa cunosti o fata naturala, cu forme de invidiat, pozele spun totul, discretie totala si servicii ireprosabile. Se poate si la tine. 13 Septembrie. kiss!!! 24 Apr 22:04 0733.752.698 Bucuresti Ca locatie 13 septembri cum mergi spre Prosper prima strada dupa benzinarie la dreapta mergeti drept pana dati de un magazin pe stanga (cam 20 de metri ) a doua scara pe stanga la etajul 3 Bun povestea incepe in felul urmator ,o sun pe domnisoara cu un mare chef de o blonda locatia fiind aproape de mine am zis e pecat sa nu incerc Pot sa va spun ca ea este ceea din poze arata bine nimic nu pot comenta aici .Dar in momentul cand am intrat in casa ma izbit un miros superb de la bunica (de vechi si statut ) Nici macar buna nu stie sa zica tipa ,trec peste asta arata bine ma primit cu aceleasi haine ca si in poze ,o intreb un dus se poate ea zice da...ma duc spre baie si brusc mi sa intors stomacul pe jos nu tu prosop nu tu gel de dus nimic ....in fine trec si peste asta (da stiu sunt un mare bou dar zic gandul la ala mic nu era decat la fata iei care arata bine rau si corpul care chiar e misto) si incepem treaba . UN oral inceput slab cu prez (desi la telefon a spus ca face si nep dar in fine nu ma deranjat asta) oralul era defapt mai mult laba trista (implicare 0) zic in fine mi se sculase de la fata iei mortala si tatele alea superbe ii zic treci capra (tipa stramba din nas dar se muta in pozitie ) si incepi si dai...priveliste mist-o dar iar lipsa totala de implicare (ca dai o laba ca o futi pe ea ...plm acelasi lucru ) in fine zi macar sa ma bucur drq de tatele alea sa trag de ele ...pana imi dau drumu ii zic treci deasupra ...si surpriza aici incep fitele de printesa ...Nu imi place deasupra ...intreb de ce ...pai nu stau deasupra bun ...treci misionar ...dai prostule acolo ...trag de tate zic sa bag o limba pe el iar NU fara lins pe tate ....WTF al 2 NU....ii zic hai in fine treci iar capra deja mi se luase pula mea venisem sa dau la buci nu sa aud NU NU NU asta auzim cu toti acasa nu am chef sa aud cuvantul asta mai ales cand dau bani ....si surpriza iar NU...am zis ca am inebunit ....am zis bine hai termina cu oral...si macar aici m-am razbunat am tras-o de cap in transa de sa inecat de 2-3 ori ...si asa am reusit si eu sa termin .......Desi platisem 1 ora deja imi venea sa o bat m-am inbracat si am tulit-o de acolo.CONCLUZIE:Oral 0 ,Normal 2 (ptr ca arata bine ) nici vorba de alte preteti anal ...... corp 8 (arata bine pacat ca este praf ca si comportament de diva) ,locatie 0 .Deci eu unu NU recomand !!! Pretul este de 100 ron /1fin ...150 ron /H
  4. da presteaza si chiar are probleme, ultima oara am fost acum 1 saptamana avea ceva dureri rau jos ....nu recomand doar pentru un oral e pacat sa nu mergi si obti tot pachetul .
  5. confrati pot sa va zic si eu ,la domnisoara am fost si acum mai are o colega blonda (colega e ok si ia dar tot ia este atractia ) ca si preturi 100 ron -1 fin .150 ron/h dar este o fata accept mai orice si este foarte deschisa la nou ,pozele chiar nu o avantajeaza dar sta si face absolut tot ce vrei tu eu am incercat oral(nep) si normal (prot) nu am incercat inca anal dar next time incerc (nu cred ca este greu sa o convigi sa faca ) Care merge prima oara chiar o sa aiba impresia ca este cu o **spam editat** dar in buletin are 19 ani !
×
×
  • Creează nouă...