Sari la conținut

krys

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre krys

  • Dată Naștere Decembrie 29

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    brasov
  • Interese
    depanat amintiri....:))))))

Vizitatori Recenți Profil

17.302 citiri profil

krys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

121

Reputație

  1. Unele persoane nu pot fii invatate, vb . din experienta. Si apoi eu sunt o profesoara sadica:)))), pana invata ca lumea o sa ma ureasca :))), pt. ca nu este vorba doar de masaj.Conteaza atitudine ,tinuta , locatie , minime cunostinte de psihologie ( sa poti face lumea sa se simta in largul sau ) si lista poate continua, no offence ,dar nu orcine care face o laba are aptitudini pt. masaj erotic .Acum sefii salonului poate sunt cu bune intentii , dar e greu sa gasesti personal bun, poate scartie doar la inceput pana se obisnuiesc fetele , ulterior cine stie ..... poate isi vor da seama ca secretul este sa faca sa simta omul confortabil , dar inainte de toate ele trebuie sa se simta confortabil daca iti place ce a ce faci jumatate din treaba este rezolvata.
  2. Ofer locatie discreta unei domnisoare linistite care stie sa aprecieze linistea si un mediu unde nu exista complicatii FARA PESTI! SI FARA ”IUBII” !! NU percep comision se impart cheltuielile apartamentului . detalii pe mail [email protected] Rog insistent domnii sa nu ma deranjeze nici aici pe mail, va multumesc de intelegere.
  3. Im cer scuze de greselile gramaticale , am scris-o in graba sper ca mesajul se intelege.
  4. 1 . Dragi mei indiferent cat de buna ai fii ,sigur vor fii carcotasi care vor incerca sa te denigreze ,de ce? din pura placere sadica , NU spun ca voi sunteti aceasi , dar in de alungul timpului sigur vor fii , sau poate nu vei reusii sa fii pe acelasi lungime de unde cu clientul si el sa plece nemultumit simplu tie nu ti-a placut ca si om,aura, chimie sau alchimie cum zicea pe vremuri un muresean fain , si automat nu ai putut sa te aproprii de el cu aceasi pasiune cum ai face in cazul altcuiva cu care te simti bine . Da logic zambetul profesional ar trebuii sa existe , dar pasiunea nu o poti comanda la apasarea unui butot ca esti om ,tocmai astai fain ESTI OM NU UN ROBOT! Mai este si invers cat de aiurea ai presta sau arata sunt sigura ca se va gasi cineva sa te adore , e chestie de gusturi, Daca nu va place Andrea ,nici nu va ajuta sa vb urat despre ea , pur si simplu iti exprimi opinia intr-un mod civilizat , mai ales acea care o stiti de la inceputuri pt. ca omul poate s-a transformat in timp pt. ca a dat de multe piedici, si rautati, nu cred ca daca te tuci la ea vb, frumos, o tratezi frumos ea e aiurea cu tine ( sau cel putin cred ca nu e asa ). Poate nu este un etalon de frumusete , dar e placuta si are un caracter frumos si isi respecta clientii, eu asa mi-o amintesc... E atat de simplu dragii mei trebuie sa gasiti omul compatibil cu necesitatile voastre lumea sa inrait atat de mult din ambele tabere clienti-fete, citesc aici pe forum pe unele pagini mai cat de urat s-a ajuns sa se vb . unii despre altii cand de fapt este o simbioza unii fara altii neputand fii caci nu e oferta fara cerere. Nu stiu cum face Andrea masajul erotic , pt . ca din pacate drumurile noastre s-au despartit de mult , dar stiu ca are mana buna cand vine vb. de masaj si este un om fain , daca Lamour in face reclama? nu cred ca e vb. de asta , dar mai exista clienti care se ataseaza mai mult decat e cazul si omul descrie aici experientele lui traite cu ea , nu inseamna ca minte , poate a stiut sa gaseasca o cale cum sa se aproprie si sa faca pe ea sa se simta in largul ei si sa poata face un masaj bun, pasional . Dragul meu Zoli-Gaby69 ,da imi amintesc de tine si in cazul tau e valabil asta, poate ti-a placut cu mine pt. ca eu ma simteam relaxata in compania ta ,ai fost un om vesel care te facea sa te simti dorita. Intelegi e vorba de chimie. Va doresc sa aveti parte de trairi misto, ca viata e scurta.
  5. Nu m-am mutat la oradea , si nici altundeva sunt tot la Brasov !
  6. masaj de relaxare , erotic . FARA CONTACT INTIM!
  7. Mentionez ca pentru doritori ofer si sedinte de masaj de relaxare. ( cu sau fara masaj erotic) , detalii la telefon. Im selectez clientela!
  8. krys

    Masaj erotic

    Buna domnilor , si mie im este dor uneori de Mures , de voi cei pe care v-am cunoscut mai bine , dar din pacate uneori drumurile te duc in alta directie si trebuie sa te bucuri de ce a ce iti ofera noul drum , deci in concluzie cei pe care drumul vostru va aduce la Brasov sunteti bineveniti .
  9. krys

    Masaj erotic

    https://nimfomane.com/forum/topic/39820-masaj-erotic-de-calitate-andreea/ , https://nimfomane.com/forum/topic/6069-masaj-oniris/ https://nimfomane.com/forum/topic/9945-salon-masaj-erotic-obsession-tg-mures-0744376842-super/
  10. multumesc frumos de reclama , dar cred ca ma descurc singura ,
  11. ultiuma poza este cu caracter personal deci rog stergetil urgent ca NU ARE LEGATURA CU SERVICILE DE MASAJ BAKFITTY TE ROG SA ITI VEZI DE TREABA TA CA EU NU CAUT IN VIATA TA
  12. Buna ziua cu parere de rau eu nu ma deplasez, si lucrez doar de la 10-17 luni-vineri
  13. Cassy are atata contributie aici pe forum incat ar trebuii sa fie platita, este omul care merita sa fie ajutata pt. ca si-a dedicat spun eu prea mult timp din viata ei purtand grija altora , a ajutat mereu cum putea . Deci cine simte nevoia sa ajute ar trebuii sa faca ,pt. ca o face pt un OM BUN ... caci in spatele (meseriei) exista OMUL!.....IN fine fiecare e liber sa faca ce vrea ,dar asta e parerea mea.
×
×
  • Creează nouă...