Sari la conținut

bogsan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogsan

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Incerc si eu de trei zile sa ajung l domnisoara lore... din pacate fara succes. Dupa-amiaza nu prea presteaza, iar seara nu pot din cauza radarului...
  2. bogsan

    dame noi

    Aceeasu rugaminte o am si eu rafanadal. Ajuta un confrate in suferinta ca e slaba de tot oferta... [email protected]
  3. am sunat si eu astazi, a raspuns pestele, a confirmat serviciile si a ramas sa sun in jur de ora 13 sa ma ghideze spre locatie. am sunat, iar dupa primul apel a inchis telefonul. banuiesc ca e teapa..
  4. Salutare. De cateva luni s-a deschis un nou night club prin bt, Chix, in locatia unde a fost Sensation, langa Lidl. Aseara am reusit si eu sa ajung. Erau 2 fete- o blonda masiva cu sani mari, si o satena la 1,66, slabuta, cu sani mici si un fund beton. Am intrat in vorba cu domnisoara satena, mi-a spus ca practica oralul ne si normalul protejat, dar in afara programului. N-am stat pana dimineata sa o astept pentru ca trebuia sa merg la munca:( A fost cineva pe-acolo si poate da mai multe detalii?
  5. mai activeaza domnisoara? de 3 zile sun si are telefonul inchis, as vrea sa stabilesc ceva pentru maine, sambata. Si-a schimbat numarul de telefon? Mai stie cineva ceva?
  6. Vizitat si eu salonul. Am facut 4 vizite, cu 4 fete diferite. Prima fata, Elena, nu mai lucreaza acolo, a fost si cea mai ok. Ultima fata, bruneta, cam 1,65-1,70 50-55kg, ghinionul meu a fost ca am testat-o in prima ei zi. E frumusica, masajul de relaxare cam de 6-7, masajul erotic de 4-5. Trebuie sa insisti de mai multe ori sa se apropie si cu corpul:) -nu recomand. Alta fata: (din pacate nu retin numele)... bruneta, in jur de 1.70, ceva mai plinuta, cred ca 60kg+, draguta, sani marimea 3 cred, ok, pune mai multa pasiune, relaxare 6, erotic 7; Si ultima, o bruneta miniona, simpatica, slim, sani frumosi, a fost si cea mai pasionala. GFE 7, relaxare 6, erotic 8. Fetele nu presteaza altceva in afara de masaj, nu e stilul meu sa insist. Pret 150ron ora, eu am stat doar pentru o finalizare deoarece m-am plictisit, deci nu stiu daca fetele te termina si a doua-a oara. Locatia e o vila decenta, la iesirea spre Saveni, pe partea stanga, cu reclama la poarta(deci stie toata lumea unde mergi:) ). Ca si minus, strada e in panta, neasfaltata, deci iarna e o adevarata aventura sa pleci. Recomand ca masina sa ramana undeva la strada, la 150-200 m. Baia ok, gel de dus nivea for men, prosop curat, impaturit(ti-l da fata cu care mergi), cam rece in locatie, camera e incalzita cu radiator electric, la baie e frig rau:) Tinand cont de lipsa de activitate din bt, recomand pentru cei care vor sa-si omoare o ora si sa-si clateasca ochii. serviciile sunt departe de ce se intampla in iasi, de ex. Sper sa nu fi omis nimic. Despre prima d-soara nu mai recenzez, ca nu mai este, a stat destul de putin.
  7. bogsan

    0755754735

    rectificare, fata are maxim 1.65, nu 1.60 cum am scris, din viteza, mai sus
  8. bogsan

    0755754735

    ieri am facut si eu o vizita domnisoarei alina, fiind cu ceva treaba prin iasi. Am "prins-o" dupa o noapte plina, sunand pe la 11 din zi pentru o programare. Fata tocmai ce se pregatea de somn. In fine, stabilim sa ne vedem la ora 14. Aceeasi locatie in metalurgiei, pensiunea marcelo, o camera 2/2 cu o pseudo-baie. Sun pe la 13:30 sa confirm vizita, nu raspunde. Dupa alte 10 min revin, imi raspunde si imi zice ca am trezit-o, dar sa vin totusi. Si acum desfasurarea de forte. Oralul bunicel, neprotejat, fara atentie zonelor adiacente, cateva tentative nereusite de deep, destul de ok, fara dinti; bunicel, dar nimic spectaculos. Prima finalizare, si singura de altfel, in gurita. Nu inghite, se duce la baie si decarteaza. Si de aici surpriza... Incepem al doilea numar, oral cateva minute, ii cer sa trecem la normal si incep mofturile...ca nu poate, ca e prea mare, ca a lovit-o un client la pasarica cu o seara inainte si o doare...in fine, texte. Se ofere sa ma termine tot oral...dupa alte 30-40 de minute, renunt. Nu stiu daca e vina ei, rar se intampla sa termin de 2 ori oral.Un punct forte, nu s-a uitat la ceas...am depasit cu mult ora. Tarif 200ron, achitat inainte. Si acum note: Locatie 6-7, nu se fumeaza in camera - se fumeaza la receptie, deci dupa primul numar, imbracat, iesit, fumat, revenit..ti se taie... Oral 7-8, mai ales pentru CIM, bunicel cum spuneam, dar nimic memorabil, fara artificii Normal nu stiu GFE 3-4, era adormita rau, o usturau ochii de la lumina:) Per total, un 6-7. Am uitat sa precizez...confirm descrierea, bruneta, maxim 1.60, 45-50kg, sanii mici si moi, usor lasati...se vede ca are ceva km la bord, desi are doar 19 ani. In concluzie, eu nu recomand...cel putin nu la 200 ron/ora. Bafta si ciocane tari!
  9. cand ai timp sa ne vedem in bt? astept de-o vesnicie.... si telefonul tau e inchis tot timpul:(

  10. buna denise, bun venit pe forum. Ai si un ID de mess? La telefon nu pot da de tine, se respinge apelul in mod automat. Eu sunt din Botosani si cum oferta de aici e slabuta, poate putem aranja ceva
  11. inca un minus, nu accepta CIM, deci nici swallow...asta e...pret platit pentru o ora si 20 de min (nu te grabeste) 200 ron, plus 40 ron camera (rezolva ea, am fost la pensiunea Tibu)
  12. Am fost si eu cu Carolina; am dat cam greu de ea, a intarziat cam jumatate de ora. Arata bine, putin plinuta, tatuata. Si acum recenzia: oralul ne, bine executat, lins oua, annilingus, destul de adanc...nota 8,5 normal protejat, se misca destul de bine, nu comenteaza la schimbatul pozitiei, nota 8 GFE nota 8-9, e simpatica si volubila, fara FK, nu te grabeste E foarte curata, face dus inainte si nici nu se apuca de treaba pana nu faci si tu la fel. Ca un minus este programul in care activeaza, doar dupa ora 20. Eu sunt insurat si sunt mai dificile evadarile nocturne.
×
×
  • Creează nouă...