Sari la conținut

armatorul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre armatorul

  • Dată Naștere 06.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    SEX

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

armatorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

33

Reputație

  1. Salut ! Cu cateva zile in urma am revenit din nou la Elena. Programarea mi-a fost resprectata si odata ajuns in apartamentul ei m-am simtit bine, deoarece stie sa faca un oral de vis. Este o femeie curarta si are grija de ea.
  2. Hello! Am revenit la Paula acum cateva zile. In ciuda faptului ca nu ne-am putut sincroniza amandoi ne-am respectat programarea stabilita. N-am sa dau foarte multe detalii despre ce s-a intamplat intre noi doi, insa o sa spun ca oralul este punctul ei forte si ca m-am simtit bine din nou la ea si apreciez ca este ok cu igena si este o femeie curata.
  3. Salutare ! Am avut ocazia sa merg de curand la Elena cu o programare facuta si respectata de comun acord. M-a asteptat asa cum i-am cerut si mi-a placut ca am gasit o femeie frumoasa care e naturala si nu te grabeste. N-am stat prea mult de vorba inainte sa facem sex si am avut parte de un preludiu frumos, dupa care am schimbat cateva pozitii urmand sa finalizez. E o femeie dulce din care as mai gusta inca odata, deoarece mi-a placut. Nota 10 per total ! Apartamentul este ok, iar baia este curata si dotata cu multe geluri de dush si multe prosoape fresh de schimb. Nu stiu de ce este inca la testate cand pisicus ar trebui sa o treaca la Top Escorte.
  4. Salutare! Am fost astazi la ea dupa ce mi-am facut programare cu cateva zile inainte. M-a primit imbracata in sutien si fara chiloti. Am stat de vorba ceva timp si dupa aceea am purces la actiune, unde mi s-a facut oral si am schimbat cateva pozitii finalizand glorios. E pusa pe glume si daca nu te prinzi ti-o iei. Locatia este ok, dar la baie ar mai trebui sa fie atenta, deoarece ii lipsesc prosoapele si cateva geluri de dush. O sa mai revin cu alta ocazie. Nota 9 per total.
  5. Am tot incercat ca si altii sa te contactez, dar nicio sansa. Vreau sa vin la tine.
  6. @Alecsa08 Sunt si de astia si chiar sunt multi. Fa schimbarea ca sa eviti alte neplaceri.
  7. @Alecsa08 lasa in semantura seriviciile care le prestezi si tarifele tale pentru ca sa nu mai intrebe unul si altul de ele.
  8. Salutare, Azi am reusit sa o prind pe Andreea si am reusit sa fiu punctual ca sa nu ratez programarea. E a doua oara cand merg la ea si o sa ma mai intorc in viitor. E o tipa draguta care nu este asa de vorbareata, dar isi face treaba ok. Nu vad o bucata de carne care trebuie fututa, ci o fata care e o fiinta. Actiunea a inceput cu un preludiu si s-a desfasurat prin schimbarea mai multor pozitii. Per total a fost o experienta placuta care s-a incheiat frumos intr-o locatie ok. Cam atat!
  9. Nu cred ca Clujul vine la Bucuresti ci Bucurestiul vine la Cluj daca se risca careva.
  10. armatorul

    top saloane masaj

    Da si recent si-a redeschis portile.
  11. armatorul

    top saloane masaj

    Dupa restul as mai adauga Confidential. De curand si-a redeschis din nou portile.
×
×
  • Creează nouă...