Sari la conținut

licasamadau

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre licasamadau

Informatii Personale

  • Sex
    Male

licasamadau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Reputație

  1. Am fost la Raluca spre sfarsitul saptamanii trecute, aveam drum in zona si ne-am nimerit. Facut programare prin telefon, parca mi-a cerut sa confirm cu 30-40 min inainte prin sms. Fata e frumusica foc la fata, imi place, corpul este frumos, sanii mititei, fundul grozav. E un pachet frumos la vedere pentru mine. Ca atitudine nu e neaparat pe gustul meu, mi s-a parut rezervata asa, face ce ii spui si e receptiva dar parca e pe un scenariu politicos. Pe mine nu ma "prinde" neaparat treaba asta dar nah, fiecare cu gusturile lui. Ajuns la ora stabilita, urcat, fumat o tigare, dush, OP destul de ok, normal LOT, finalizare, pauza de tigare, reinceput cu oral, LOT si alte cateva pozitii si ... s-a terminat timpu, greu la a doua finalizare. Overall o "miscare buna" dar din cauza ca e asa frumoasa si pe gustul meu mi-ar fi placut FK. Locatie: 9 - pozitie centrala, usor de ajuns, imposibil de parcat, scad pentru ca sunt si niste lucrari la bloc, schela pe bloc, Dorei pe acolo, etc Aspect: 9.5 - mie mi-a placut mult de tot GFE: 7 - de obicei nu ma intereseaza dar pentru ca e pe gustul meu mi-ar fi placut sa faca. Oral: 8 - protejat, normal, nimic deosebit Normal: 8.5 Anal: NU Pret: 200 - un raport pret/calitate bun, mie imi lasa un gust amar pentru ca imi place si nu face FK ... well, cand fu' tica, nu fu' tache :)
  2. A trecut ceva de cand am contribuit la forum si am tot beneficiat de experientele colegilor. Asa ca vin si eu cu cateva recenzii recente pana nu uit. Am fost la Bianca candva saptamana trecuta. Programare facuta prin telefon + sms, ajuns fara dificultati - m-a mai ghidat ea prin telefon putin, dus, bagat o tigare, fata foarte comunicativa si chiar deschisa, placuta. Oral normal fara sa imi amintesc ceva deosebit, normal LOT (pozitia misto cand isi pune picioarele peste ale tale, ii da "leverage" mai mult sa controleze penetrarea), terminat in balon, masaj de relaxare chiar foarte ok, nu s-a mai putut al doilea numar, n-au mai fost gloante. Locatie: 8.5 - gasoniera normala, ok, putin printre blocuri. Aspect: 9 - legat de atitudine cred ca s-a mai spus: are un aer de teen, liceanca si dezinvolta, ai zice chiar ca e incepatoare (nu e cazul totusi dar te poti amagi). Ca aspect pentru gustul meu e foarte OK, atletic, carnea tare. La fata insa e normala, ok-ish. GFE: 8.5 - nu caut in mod deosebit decat daca ma surprinde in mod placut deci as zice "normal". Oral: 8.5 - OK dar ne-memorabil (chiar nu imi amintesc daca a fost protejat sau nu) Normal: 9 - foarte ok in miscari si proactiva, doar LOT si mici variatii. Anal: N/A Pret: bai nene am stat 1 ora dar nu mai stiu cat am platit - daca 200 sau 300. Mii de scuze ... :( Overall de reincercat pentru mine, un raport pret-calitate bun (la 200) si OK (la 300).
  3. Am fost la Laura acum ~1 luna ... nu imi mai amintesc exact, sper sa nu denaturez prea tare povestea. Laura e intr-adevar foarte placuta, intretine conversatia ... cred ca e pasionata de sex sau doreste sa iti fie pe plac pentru ca m-a descusut cu ce fantezii am, daca am facut aia sau cealalta. Am reusit doar o finalizare, oral bun, normal lady on top. Locatie: 8 - prefer sa fie la "bulevard" Apartament: 9 - e ok-ish, curat dar cam incarcat, cu multe statuete, mi-a creat impresia de aglomerat asa parca aduce a bazar Aspect: 9 - pozele te "fura", am avut asteptari mai mari GFE: 9 - bun, FK bun Oral: 10 - bun, cu suction Normal: 9 Halat - 400 (sau 450 ... e posibil oare? chiar nu imi mai amintesc ... scuze!) Din pacate pentru mine nu prea a fost pe gustul meu dar fara sa pot sa evidentia ceva in neregula ... O kestie pe care mi-o amintesc este ca imi taie putin elanul atitudinea escortelor care in faza de discutie, inainte de actiune o ard asa serioase, vor sa se "acordeze" la frecventa ta, sa fie sincronizate, abordeaza subiecte asa cu o mina serioasa ... prefer sa fie frumoasa/futabila/accesibila si atat ... Spor!
  4. Am fost cam acum 2 saptamani la Silvana, a fost o intalnire ok overall, foarte ok ca si prezenta pentru o prima intalnire, avea bomboane pe masa ... nah, nu d-aia am mers dar e un plus. Actiunea a fost dupa cum urmeaza: dus eu, dus ea, preludiu si oral foarte bun, pe gustul meu, normal ea on top, finalizare. Eram si putin beteag si nu ma puteam misca mare lucru. Intre numere am avut o conversatie chiar "vie" asa dincolo de platitudinile normale care se cam termina in discutii despre vreme Numarul 2 slabutz: un preludiu si oral bun l-au trezit pe omulet dar nu a putut finaliza. Locatie: 9.5 - buna, central, mai greu cu parcarea dar nu imposibil Fata: 9 - frumoasa, placuta, chiar volubila mi s-a parut, sani mititei, inalta si bine proportionata. Oral: 9.5 - bun, soft, mi-a placut Normal: 8.5 - nimic special, eu nu ma puteam misca, parca ar mai fi mers ceva la numarul 2 dar si eu am fost mut si n-am zis sa schimbam pozitia Anal - no idea GFE: 8 - bunicel dar no FK ceea ce pentru mine e turn off Pret: 300 As mai reveni cel putin o data pentru a intregi imaginea ... sper sa nu fi uitat nimic si sa va fie de folos.
  5. Am fost la Andreea candva saptamana trecuta, o aveam de mai mult timp in vizor dar nu ne nimerisem. In fine, ne-am nimerit intr-o seara (8 sau 8:30), d-abia am gasit blocul - phew, pitita mai e scara aia. Tipa e draguta, inalta, sani micuti dar frumosi - a fost destul de sociabila, am vorbit una, alta. Nu sunt multe de spus pentru o prima intalnire ... am fost la dush si a inceput cu un preludiu frumos cu mute saruturi si un oral neprotejat foarte bun. Din pacate nu am fost foarte in forma asa ca trecem pe repede inainte - oral - pus prezevativ - a murit omuletul - oral - s-a trezit omuletul - repede reverse cowgirl - a spus tot omuletul. Deci nu a fost cea mai reusita partida ... mai ales din partea mea. Shift happens! Note Aspect: 9 - inalta, frumusica, sani frumosi si mici Igiena: 10 GFE: 8 - preludiul foarte bun dar fara FK ... ce-i drept nici nu imi amintesc sa fi intrebat Oral: 9 Normal: 9 Pret: 200 / o ora / o finalizare As vrea sa o mai vizitez cel putin o data pentru a ma lamuri.
  6. Salutare! Prima mea recenzie e forum e in mare masura datorata unei conversatii private tocmai cu don'soara in cauza - conversatie oarecum offtopic. Asadar va povestesc experienta mea in mai multe etape, sper sa nu sar vreun capitol. Am fost la ea anul trecut de 2-3 ori si anul asta cred ca de 1-2 ori, nu imi amintesc exact, ultima oara acum vreo 2 luni deci sper ca informatiile sa fie indeajuns de "proaspete". Cam toate intalnirile s-au desfasurat in aceeasi nota. Ca aspect mi-au placut inca de la primele intalniri formele ei - sani marisori, coapse normale asa - ai pe ce pune mana, well, gusturile nu se discuta. Ultima data actiunea s-a desfasurat pe holul imediat dupa iesirea de al dush cu oglinda acolo - nu mi-a trebuit mult si am finalizat deci nu-i mare lucru de spus din pacate Com imi e destul de greu sa ma "motivez" pentru al doilea numar am dat pas si m-am multumit cu o sedinta de discutii diverse si scarpinat usor pe spate. No comment, efectiv imi place ... am mai povestit diferite lucrusoare si cam aia e. Contactat telefonic sau sms - ultima intalnire a fost mai speciala in sensul ca m-a tinut la telefon pana am am intrat in casa, spunea ceva de neintelegeri cu veciniii. Whatever, am fost sa fut nu sa tin sedinta de scara deci nu imi pasa asa tare! Asadar note: Aspect: 10 (imi aminteste pe alocuri de SexyRoxy oarecum, phew!) Locatie: 10 - curat ca la hotel, nicaieri nu am primit papuci de casa + la intrarea in casa iti pune hainele pe umeras - big like, da! GFE: 10 - saruturi, imbratisari dupa primul act - imi plac lucrurile astea Oral: 9 - e mai asa, s-o "scoale" mai degraba decat s-o "agite" ca lumea Normal: 9 - mai ales pozitia aia in oglinda de pe hol; mi-ar placea si pozitii, ceva cu scaunele alea de la bar, haha! Pret: 2mils Concluzia unui comentator incepator: vin mereu cu placere chiar daca in ultima vreme e din ce in ce mai ocupata. Sper ca n-am sarit nimic in recenzie, spor la treaba!
×
×
  • Creează nouă...