Sari la conținut

gigikent1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigikent1

Informatii Personale

  • Sex
    Male

gigikent1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Salutare, Am cunoscut-o cu ocazia vizitei la Anda, fata este foarte pisicoasa, deci GFE la maxim,si draguta foc. Nu am stat si la ea ca eram aranjat deja cu Anda, dar urmatoarea vizita ma gandesc sa facem un trio Bafta
  2. Achitat 150 lei, stat un pic peste o ora.
  3. Salutare, De pe telefon, asa ca am sa fiu scurt. Impresie generala: Merita. Tipa foarte subtirica, o cam ridici intr-o mana, mi-a fost destul de greu sa ma controlez sa nu o bruschez la cat de usurica e Greu de ajuns la ea: Sunat, nu a raspuns, revenit.. La fel, noroc ca am gasit un comentariu ca ar fi indicat sa ii dau un sms inainte sa sun, deci asa am facut si surpriza! Mi-a raspuns la sms, programat si dus am fost. Nu au fost problenme... Odata programat fata e parolista... Foarte sociabila, atat de sociabila incat a stat langa mine in timp ce faceam dua tinand prosoul in brate si vorbind )) Actiunea propriuzisa o consider un detaliu prea personal. A fost pe placul meu si chiar mai mult. Note: Oral: 9,5 adanc cat ii permit dimensiunile, un pic de face fuck, te lasa sa o manevrezi cum vrei, desi.. Sincer nu prea este nevoie, e destul de percersa incat sa stie ce trebuie facut. Terminat la ea in gurita, si nu s-a grabit a adunat tot si tot nu se satura de joaca... Ce a fost fun ca m-a intrebat dupa ce s-a dus sa decarteze daca vreau servetel )) pai fata mea ai adunat tot! Ce sa mai sterg? ))) Normal: 10 Anal: 10 nu s-a dat inapoi de la nimic. Pentru confrati: Anda este punct de atractie in Timisoara )) daca incercati o sa vedeti despre ce zic Pentru Anda: Urmatorul drum la TM ne vedem iar, poate iti faci si tu un tatuaj pana atunci, ti-am zis un fluturas pe popou sa zboare la cate o palmuta ar fi super sexi.
  4. telefon inchis... Mai stie cineva ceva de ea?
  5. Am uitat, pret 70 lei platiti inainte la cererea ei
  6. am fost la ea saptamana trecuta. Pozele sunt reale, locatia, vest pe langa profi. Tipa nu este prea inalta, ceva burtica dar nu foarte suparator. Ca aspect 7. Mi s-a parut incepatoare, dar asta este doar o parere personala. Stabilit telefonic toate cele, ajuns in locatie si trecut repede la treaba. Oral: 8,5 isi da silinta, un pic de mana, dar daca ii spui se conformeaza. Normal: 8 parea chiar natural GFE:5 , ori era indispusa si am picat eu intr-un moment aiurea ori chiar este la inceput. O fost o experienta oricum desprea asta este vorba nu?
  7. Nu suna! are cineva alt numar pentru ea?
  8. Bruneta superba Telefon: 0733188503 - 0725381577 http://www.ploiestis...NN0.jpg-size2-r Detalii: 0733188503, daca iti place de mine, nu ezita sa ma suni pentru a ma cunoaste si a petrece clipe placute impreuna, locatie selecta, 22 ani . Salutare confrati. Stie cineva ceva de fata in cauza? Ma gandesc sa ii fac o vizita, desi pe http://www.raidprahova.com are numai asa numite mini recenzii proaste... A fost cineva de aici la ea sa ii faca o recenzie calumea?
×
×
  • Creează nouă...