Sari la conținut

renegat

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre renegat

Informatii Personale

  • Sex
    Male

renegat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputație

  1. <p> Atunci sa-mi bag .... daca inteleg ce se intampla cu tel astea!
  2. Scz ptr postarea anterioara scriu de pe tel. Deci... ai vreun număr cu 269 la sfarsit?
  3. Confirm pozele sunt reale. Cu ocazia asta o sa fac si o scurta recenzie. Am fost in urma cu cateva zile la domnisoara Camelia. Programarea am facut-o la tel din titlu; locatia este la A-uri in Tiglina. Garsoniera mobilata modern. Fata e scunda, un pic skinny, foarte frumusica si simpatica (cel putin dupa gustul meu). Am platit ptr. un numar 100 lei. Nu are niciun fel de tatuaje (si ii recomand nici sa nu isi faca). Ca si prestatie pare un pic stangace, probabil este inca la inceput si mai are de invatat. Baie curata, prosop uscat pentru sters. Note Locatie - 9 Normal - 8 Aspect - 9 Atitudine - 9 Scuze pentru recenzia saraca, dar scriu de pe tel.
  4. E clar... m-ai blocat nu stiu cum, desi nu am vorbit niciodata la telefon.
  5. Mai fata, crede-ma ca de curiozitate am sunat si la 7 dimineata si tot ocupat dadea! Ai cumva pe telefon vreo aplicatie de blocare apeluri?
  6. Stim. Poate totusi o muta careva la Inactive.
  7. Omule, crede-ma ca de cate ori sun, imi da ton de ocupat. La orice ora, fara exceptie!!!!! Daca tu zici ca ai fost, eu sincer nu stiu ce sa mai cred...
  8. De curiozitate: a fost totuși cineva la fatuca asta? Ca băgare în seama gen "vai ce bine arati" "ce ti-as face" etc vad ca este din plin.
  9. Avand in vedere ca pozele sunt tot ce ofera...
  10. De curiozitate am facut un test: Azi, ora 07:39 - ton ocupat.
  11. Tot timpul? Non-stop? Nici o secunda libera?
×
×
  • Creează nouă...