Sari la conținut

oneguy_2th

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oneguy_2th

Informatii Personale

  • Sex
    Male

oneguy_2th's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Poate au forjat-o astea prin alte parti si acuma ii prea obosita. Nasol de tine, ce sa zic.
  2. Tie nu o escorta de calitate ti-ar trebui. Tie o carte de calitate ti-ar prinde bine. Poate si o scoala de calitate cu clasele primare I - IV, nu ar fi rau si nu ar strica.
  3. Deci tot timpu cand trec pe aici pe la sectiunea asta de gigolo (cica), numa aici pot sa rad cu lacrimi. De unde naiba le scoateti nu stiu . Ceva de genu => u https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6a/8d/5e/6a8d5e2df29b383ce48e26cdb58c3fdb.jpg
  4. Am reusit eu mai inainte sa iau legatura cu ea . Cica a mai avut si telefonu inchis. Pare foarte de treaba cat timp am vorbit la telefon. Din pacate nu am reusit sa aflu ce face si preturi deoarece a zis ca nu ii place sa discute asa ceva la telefon iar daca chiar is interesat mi le zice in realitate. Probabil nu e obisnuita cum suntem noi obisnuiti pe aici. Sa vadem maine (sau ceva de genu) daca reusesc sa ma intalnesc cu ea si sa aflu mai multe .
  5. Nu a mai revenit domnisoara ?
  6. Azi cand am mers la Deva am obs in Santuhalm (chiar dupa ce treci de intersectia semaforizata, spre Deva inainte si daca faci stanga spre HD, la urmatoarea intersectie care nu e nici la 100m care face un drum la dreapta din cel principal) o blonda cu o sticla de suc. Stie cineva ceva despre ea ? Prima oara cand am vazut-o acolo nu mi-a trecut prin cap cum ca ar fi la "agatat" insa am mai vazut-o o data si chiar si azi si deja cam da de banuit. Din pacate mai eram insotit de cineva in masina cand a trebuit sa merg la Deva si nu am putut oprii pentru a intreba ce si cum. Eu sunt de prin zona la ceva km de Deva si mai trebuie din cand in cand sa fac drumuri prin Deva. Eventual daca nu stie nimeni nimica poate am sa opresc eu o data sa intreb subtil daca e la "agatat" sau pur si simplu sta acolo de plictiseala. In schimb am vazut tot la o intersectie chiar langa DHS "prostituate" insa nu stiu ce sa zic (sa nu zic ca is urate ca noaptea) deoarece nici nu cred ca mi s-ar scula la una de genu , insa blonda aceea parea mai ok din trecere.
  7. bineinteles

    1. calunegru

      calunegru

      Lavinia niste poze cand atasezi in galerie?

  8. Mai "esti" de actualitate ?

  9. Apai stati voi linistit ca asa e cand li se ridica la cap si se cred "vedete" :-j. Eu unu as tinde sa cred ca deja face ceea ce face doar pt nevoile materiale ca altceva mai bun probabil nu are ce sa faca si a ajuns sa le faca in "scarba". Stiti voi... cand nu-ti place ceea ce lucrezi... asa ajungi sa faci.
×
×
  • Creează nouă...