Sari la conținut

symoy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre symoy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

symoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Doamna matura sexi si pasionala te astept intr-un cadru intim si discret pt a va oferi sex normal si oral cu finalizare in gurita mea,poze reale 100% igiena si discretie 22 Feb 21:43 0720151287 Pret 100L/finCunoaste-ti exemplarul asta,locatia,e frumoasa serioasa,futacioasa Am vazut mai multe anunturi pe diferite site-uri dar nu am gasit nimic aici.
  2. :laugh2 :laugh2 Ms pt raspunsul poetic,eu de atat aveam nevoie ca sa nu ma mai duc. .Cat despre poze daca sunt fake...pai atunci fata(daca e fata)poate fi numita "de evitat".
  3. BRUNETA SEXY daca esti un domn manierat, in cautarea unei aventuri, daca iti doresti sa petreci o ora, alaturi de o domnisoara educata, frumoasa si sexy nu ramane decat sa ma suni.ORAL+NORMAL+ANAL 0736.460.078 31 Jan 18:52 0736.460.078 De ea stiti ceva?in anunt cere 150L ora.
  4. Am fost la fata acum cateva zile.Pozele sunt reale.Garsoniera foarte ingrijita,langa brd,vis-a-vis de bila.Fata draguta,foarte atenta si-a pus telefonul pe silent de cand am intrat.E vorbareata,nu te grabeste absolut deloc,din contra dupa ce a trecut ora mi-a zis ca pot sa mai stau sa ne mai jucam,.Acepta FK,oralul de exceptie cu DT,CIM,nota 10,la normal am puso pe ea deasupra,se misca foarte bine,la sfarsit am tinut-o in brate minute bune:heart:.E cea mai buna fata la care am fost pana acum,o recomand!
  5. Am fost cam asta vara la ea. Locatia era undeva pe la Universitate vizavi de Batistei. Pozele sunt reale' date=' la fata nu e cine stie ce, dar nici urata. Dama cam la 30 de ani, inalta, tapana, sani frumosi, curata. Partile mai putin bune: nu respecta programarile (cand am ajuns m-a pus sa astept 30 de minuete), se ascunde dupa usa cand ajungi, are burta, nu era epilata cum trebuie jos, genul de tarfa care nu stie cum sa iti ia banii si sa te termine mai repede. Isi da ochii peste cap daca i-ai pus mana un pic la fofoloanca, fite si talente de doi lei. La oral sare repede sa puna caciulita. A fost cam singura tarfa careia i-am zis sa se opreasca chiar brutal pot spune, i-am lasat banii si am facut o de cacat printre altele intreband-o de ce dracu s-a mai apucat de meserie daca e atat de varza. A ramas cam socata tipa, ca nu i s-a mai intamplat niciodata, tot intreba cu ce a gresit. M-am incaltat si i-am dat cu sictir fara sa mai ma uit inapoi....150 ron pierduti in 10 minute:([/quote']Confirm si eu cele spuse mai sus daca e cea care sta in spate la Intercontinental,pe Batistei,atitudine de kkt,mai e si urata,si are o gramada de figuri in cap de parca cine stie ce femeie ar fi.150 ron am pierdut si eu asta vara pe ea.Un oral in graba timp in care mai tragea cu ochiul la Tv ca nu stiu ce telenovela era,iar la al 2-lea numar nu am mai stat,mi se luase.Din punctul meu de vedere puteti sa o treceti la escorte de evitat,iti ia banii si nu face nimic si mai are si mai e si nesimtita.
  6. Vroiam sa ma duc azi dar nu am mai putut.Da as fi ramas doar daca era aia din poze.Dar daca colegul zice ca e naspa nu stiu ce sa zic....Dar si daca e aia din poze te imprumut si pe tine sa o iei odata
  7. PANDURI, Marriot, micuta perversa, cu chef de nebunii, ejaculare orala o ora fara prejudecatii, discretie pentru domnii casatoriti, accept sa ne sarutam french kiss, te vreau acum la mine in pat, 12-23, te astept iubire, 0732.659.948Arata bine fata.Stiti ceva de ea?
  8. Unii care posteaza aici,cred ca isi spun fanteziile.Fata chiar arata mult mai bine in poze decat in realitate.Sta langa parcarea de la Unirea.Cand am fost eu mai statea cu o dolofana bruneta,care spala pe jos,dar in dormitor fugeau paienjenii pe jos.E foarte grabita,iti ia banii si cam atat.Oralul 2,normal am pus-o capra,si trebuia sa ma intind dupa ea ca mai avea putin si fugea,o tineam cu forta de picioare.Nu merita,da ma rog fiecare cu preferintele lui.
×
×
  • Creează nouă...