Sari la conținut

fll de mll

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fll de mll

fll de mll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Isi zice Irina Pitik. 0726883201. Pentru mine e top. Spor la futut!
  2. Salutare tuturor, Subscriu la tot ce a spus confratele Senseix intr-un post antrior. Anais este ok pentru cei care prefera genul minion dar este f grabita. Eu am fost de trei ori la ea si mi-a fost de ajuns. Eu am clasat-o la 'de evitat'. Experienta mea: 1. Undeva la rondul Alba Iulia. Stabilim. Ajung acolo. Totul in regula, locatie curata, prosop curat,baie curata. Ea este frumoasa pentru gustul meu, imi plac astea micute....zic 8 ca aspect fizic. Stabilim ca stau o finalizare. Oralul nimic spectaculos,protejat,de 5 zic eu. Nu accepta nici o pozitie on afara de cea a misionarului. Am zis ok si am luat-o la pula. Nici nu trec 10-15 min si incepe sa ma certe: "Da tu ce ai? De ce nu finalizezi odata? Cat crezi ca stau asa? Etc..." M-a enervat un pic. Am dat mai tare in ea ca sa termin mai repede si am facut-o pana la urma. Timp total cam 30min. Halat:100 RON Imi zice: "Daca vrei sa futi mai mult ia macar o ora". OK. Asa voi face data viitoare. 2. Tot rondul Alba Iulia dar in alt apartament, vis a vis. Iau o ora acum. Locatia decenta. Trecem peste oralul madiocru si ma apuc de treaba. O iau la ranga, bineinteles tot misionar, si iar incepe dupa 15 min.." Poti sa finalizezi doar odata ca am ceva treaba, ce se certase cu colega de apartament...tampenii". Iar fac un efort de vointa si finalizez cam in 20 min. Ii platisem 200 RON(o ora/2 fin). Imi spune ca se revanseaza data viitoare. Sa ii platesc doar o finalizare si o sa stau o ora. Eu, baiat galanton, sunt de acord. Iar cam 30min max a durat toata treaba. Mi-am zis ca recuperez data viitoare, mai ales ca imi era datoare. 3. Militari, pe langa un BRD, nr.166. Bloc comunist. E un cuib de 3-4 fete acolo. Semijegos. Vreau sa fac dus. Nu avea prosop. OK. Ma sterg cu tricoul meu. Ii spun de datorie. Ea zice ca nu isi aduce aminte. Dupa ce in sfarsit isi reaminteste imi spune senin:" pai trebuia sa vii in aceeasi seara". Pe bune! Cat tupeu! Frate e oferta promotionala pe banii mei?! Imi mai spune ca s-a schimbat tariful. Este 250/ora. Cadem la pace si ii platesc 200 pentru o ora (in afara de 100 restanta)... ma rog..am zis ca asta e pana la urma. In sfarsit am o ora full. Ma apuc de pompe si dupa 15 min iar incepe sa ma atentioneze:" dar ce ai? De ce nu finalizezi odata? Pai am o ora in care vreau sa finalizez doar odata ii spun. Pai tu crezi ca futi o ora asa, fara pauza? Nu se poate... si a inceput chiar sa ma certe. Ca nu se face asa, ca imi bat joc de ea, etc... Nu am fost in nici un moment lipsit de respect dar chiar a intrecut orice masura: Fratilor v-a certat vreodata o escorta ca aveti tupeul sa futeti o ora, ora pe care ati platit-o deja? Pana la urma am finalizat plin de draci. Totul a durat, door to door, 45 min. De futut sa zic ca am futut 20. Fratilor, faceti ce vreti cu banii vostri dar eu unul ii zic pass. Raman la Irina. She is the best for me. Spor la futut!
  3. Salutare! Am trecut azi pe la domnisoara. Locatia: langa Hotel Onest Intru la ea si se recomanda Georgiana. O caut pe Alexandra ii spun. Imi explica ea ca a trecut cineva numele asta pe forum dar de fapt ea este Georgiana. Evaluez situatia...hai sa raman daca tot am ajuns. Am decis sa iau o finalizare avand in cap ca sa raman o ora daca se incing lucrurile. Ca sa evaluez domnisoara: Cred ca are 20 ani, cam 1,68m, 60 kg cred, draguta la fata, carne beton pe ea, Este amabila, vrea sa iti faca pe plac. Am inceput un oral neprotejat, se descurca bine fata dar nu ceva nemaipomenit cam de nota 7. Dupa cateva minute punem balonul si trecem la lucruri serioase. I-am tras-o in toate pozitiile. La normal ii dau un 8. De vre-o 3 ori m-am oprit ca mi-a zis sa o las un pic, ca nu mai poate. Recutosc ca am luat-o gospodareste, gen masina de cusut si nu m-am oprit pana nu a zis ea. Problema a aparut cam dupa 30-40 min cand imi zica ca ar fi bine sa termin. Pai hai ca iau o ora intreaga, ii propun eu. Nu a vrut pretextand ca o ora cu mine inseamna o ora de futut incontinuu si ca ea nu poate asta. A patra oara cand s-a oprit a zis ca nu mai poate si gata.... I-am propus macar sa ma termine oral. Nici macar asta nu a vrut. A trebuit sa fac o laba ca sa nu plec de acolo cu coaiele pline. Am decartat 100 RON. Tariful ei este de 100 finalizarea/200 ora. Sper sa mai ma primeasca cand trec prin Iasi. Spor la futut!
  4. fll de mll

    0741483198

    Salutare tuturor! Tipa e o tzepara! Am sunat-o zilele trecute. Aranjam detaliile, imi spune cum sa ajung. Eu nu sunt din Iasi si mi-a luat ceva pana sa ajung dar m-am incadrat in timp, am ajuns cu 5 min mai devreme. O sun din nou spunandu-i ca am ajuns. Ma roaga sa mai astept 15-20 min ca ma suna ea. M-am gandit ca are client poate. Astept.... Ma sun. Imi explica cum sa ajung, nr interfon, etaj, ap. Ajung la usa domnisoarei...sun...nimic...ciocanesc...nimic...pun mana pe telefon si o sun: "Sunt la usa ta. De ce nu imi deschizi" "Trebuie sa vina menajera sa imi faca curat in 15 min si nu mai pot lucra azi" zice ea... Va dati seama ca m-am umplut de spume.... Bai nene de ce m-ai pus pe drumuri daca nu ai chef.... Din punctul meu de vedere este o lipsa de respect si profesionalism. E prima data cand patesc asa ceva.... Nu stiu caruia dintre voi v-ar pica bine un astfel de comportament. Concluzie: Daca vreti sa va futeti timpul vostru si sa colindati Iasiul, programati-va la domnisoara... Spor la futut!
  5. Salut,hotelul asta e in Turcia sau in Thailanda?Nu de alta da mi-as face un concediu acolo.. :DThks.
  6. Salutare, la toata lumea!E primul meu post, asa ca aveti ingaduinta.In urma recomandarilor voastre am zis sa vad si eu ce si cum cu dra Briggita.O sun azi pe la 12. Ma recomand, schimbam 2-3 vorbe, ramane stabilit pentru 18.00. Ajung in zona la 17.55, sun telefonul inchis. OK. O mai avea fata treaba! Sun peste 15min, telefonul inchis. I-am dat SMS, nimic. Sa nu mai lungim vorba am stat, ca prostul, in fata blocului o ora.M-am umplut de spume ca am taiat Bucurestiul in doua, degeaba.A reusit sa-mi strice seara!!!
×
×
  • Creează nouă...