Sari la conținut

gabriel01

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre gabriel01

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.248 citiri profil

gabriel01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Oare de ce ma atrag mai mult milfetele? De ce comunic si ma simt mai bine cu ele decât cu puștoaicele? Plus ca fac si treaba mai buna decât prințesele pulii cu vârsta de 20. Sau sunt eu stricat la cap?
  2. Domnilor e prima mea parere (nu o pot numi chiar recenzie pt ca nu cred ca ma pricep foarte bine la relatari amanuntite ca cei care scriu pe acest forum) pe acest site, asa ca o sa va rog sa fiti ingaduitori cu mine . Din pacate am fost si eu la aceasta doamna, am gasit-o in piata a-z, anuntul de mai sus. Ce pot sa spun este ca a fost groaznic. Am mers la adresa dictata de ea la telefon in Zorilor. Am intrat in ap de la parter, prima impresie nu a fost rea: curat, doamna la prima vedere nu era chiar asa de respingatoare, era amabila si m-a invitat sa ma dezbrac si sa iau loc pe saltea. Am ales sa stau 30 de min. la 60 ron o+n protejat. M-am conformat spuselor doamnei si m-am asezat pe saltea cu fata in sus. S-a apucat de treaba prin a ma mangaia pe corp si picioare dupa care a inceput si la putza. In acest timp am observat fara sa vreau pedichiura doamnei si m-am socat: groaznica, manichiura : groaznica (trebuie sa precizez ca aici cam am eu un pitic pe creier cu chiestia asta). In acest timp ea s-a si apucat de oral, iarasi groaznic: zgaria foarte tare datorita unui dinte mai stricat, se folosea foarte mult de mana si imaginea de ansamblu nu era incantatoare deloc, avand in vedere ca doamna este chiar in varsta - peste 50 si daca te uiti mai atent nu este chiar atragatoare. Ca si colegii de mai sus am trecut la normal, in ideea ca poate, poate.... La intrare mi-a spus sa o luom incet ca e stramta si ma tinea de oute, lucru care m-a deranjat foarte tare deoarece ma dureau. In fine, ii iau mana de pe oute si ma apuc de treaba, iarasi imaginea de ansamblu era dezastruasa: doamna era tare neatragatoare deja, si mai ales cand gemea. Dupa mari eforturi am reusit sa ma termin si m-am dus direct la baie si dupa aia am si plecat. Nu as putea sa dau note dar se subantelege de mai sus . Nu o recomand nimanui. Sper ca m-am descurcat in a relata experienta mea, avand in vedere ca sunt nou pe forum. P.S: nu doresc sa intru in polemica cu nimeni si ceea ce am scris mai sus reprezinta pur si simplu parerea mea personala si experienta pe care am avut-o. Multa bafta!
  3. Subscriu colegilor de mai sus. Si eu am fost de cateva ori pe la ea si mi-sa parut foarte ok, si ca atitudine si ca prestatie. Confirm faptul ca o face si fara prezervativ. Eu cand am fost, de fiecare data ma intreba daca vreau cu prezervativ sau fara. E o fata de treaba si arata bine exceptand fata. Ultima data am fost in urma cu aprox 3 luni si era tot acolo pe calea manastur
×
×
  • Creează nouă...