Sari la conținut

surf&tarf

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre surf&tarf

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.462 citiri profil

surf&tarf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Cati ani de vizite in Timisoara am pierdut! Am vrut sa scriu recenzia imediat dupa vizita, dar m-am gandit sa mai treaca totusi ceva din euforie...numa trecut foarte mult. Fara discutie a fost una dintre cele mai tari experiente cu escorte, daca nu cea mai tare. Si am ceva experienta, chiar daca nu am scris reviewuri la toate. Fata asta merita un 10+++, chiar daca eu sunt un fan al analului si ea nu ofera asa ceva. Nu vreau sa ma apuc sa descriu ce s-a intamplat. Nu sunt chiar asa de bun la povesti si s-ar pierde mult din magia momentului. Pot sa spun ca a fost aproape de perfectiune. Chiar si ce in alte cazuri as depuncta (de pilda lipsa unei tinute sexy la intampinare, felul taios in care am comunicat pe sms, locatia simpla, dar foar curata si placuta), in acest caz, nu numai ca nu depunctez, dar chiar a creat atmosfera. Loredana, chiar daca spune ca are 44 de ani nu ii arata decat prin maturitatea conversatiilor. Arata mult mai bine ca in poze si in nici un caz de mai mult de 35-37. Ce este cel mai impostant, te citeste si se adapteaza la tine (sau poate am avut noi chimie...). Pentru mine a fost perfect: Oral cu de toate si cu artificii la final, intr-o pozitie total noua pentru mine, masaj erotic (adevarat, numce capeti pe la saloane) ce mi-a ridicat tensiunea...stie sa te excite si sa te conduca. Masaj de relaxare foarte bun (o raritate la excorte). Normal cu schimbare de pozitii si cu implicare... In mod sigur trec din nou cu prima ocazie cand ajung in Timisoara. Note, cum spuneam, 10 pe linie pentru mine. Cadoul, 450 pentru 1,5h. Nu o ratati!
  2. Am incercat de cateva ori sa anjung la ea pana acum, dar nu am reusit niciodata sa ne sincronizam. Pana de curand. Am mers la ea cu adteptari mari si am plecat dezamagit. Nu comentez de cum arata, este dupa gust si chiar numarata rau. Ea a fost draguta si a reusit sa ma strecoare intre progamari. Am vrut o ora deoarece nu-mi place sa ma grabesc. Am gresit. Prima dezamagire a fost ca nu face anal. Am inteles eu gresit din forum... Apoi, oral neprotejat doar cu prezervativ. Fara se poate doat daca esti epilat total. Eu eram doar tuns, desi curat dupa un dus ca la carte la fata locului. Am zis ca poate masajul este ok. De al doilea numar nu mai aveam chef. A fost o plictiseala totala. Nu stiu ce s-a intamplat. Poate nu ne-am potrivit noi. In rest, totul foarte ok: papuci de unica folosinta, cola la cutie, locatie ok. nu as vrea sa dau note pentru a nu strica media. Nu obisnuiesc sa fac recenzii negative, dar acum, am simtit nevoia sa atrag putin atentia, poate in trecut serviciile au fost foarte bune, dar acum, sufera rau.
  3. Dragi forumisti, urmaresc forumul de ceva vreme, dar abia acum mi-am luat inima in dinti sa incerc sa scriu si un review. Daca nu o sa fie chiar perfect, prima data iertati-ma. Pentru inceput tin sa spun ca am ceva "experienta" la activ, dar de cand sunt pe forum informatiile de aici m-au ajutat sa evit multe probleme. Am hotarat sa incep cu "gimnasta" pentru ca am cunoscut-o relativ recent si a intrat direct in top, poate nu chiar pe primul loc, dar oricum intre primele. Am fost la ea deja de cateva ori si de fiecare data am plecat cu un mare zambet pe buze. Ca si locatie este aproape de Piata Alba Iulia. Sta intr-o garsoniera foarte curata. Am sunat, am prins-o destul de usor, dar mi-a precizat ca nu poate decat dupa ora 3, pana atunci lucrand ca fizioterapeut la o clinica. Nu stiu daca este adevarat, dar va pot garanta ca masajul de relaxare este bun, in mod sigur studiind tehnicile de masaj undeva. Look-ul este ok, desi fata tradeaza putin varsta. Nu stiu cati ani are dar i-as da intre 33-38. Cum spuneam, masajul de relaxare bun, intrarea in atmosfera dupa masaj iarasi foarte ok. Ii place sa te atate. Iar actiunea propriu zisa este foarte intensa. Cum zicea un alt forumist, ai impresia ca ea te-a platit si nu invers. In ora de care beneficiezi (am uitat, 150 costa) nu ai timp decat de un numar. Eu va recomand sa stati doua ore. Este mult mai bine. Eu am ramas surprins ca la doua ore nu a vrut sa ia decat 200, chiar daca am insistat, desi eu am vrut sa-i dau 300. Sper sa fi atins toate punctele importante. Daca nu, intrebati si revin. Ca si concluzie: Locatie 8 ( o garsoniera normala, curata, dar care nu te baga in atmosfera neaparat) Look 8 Masaj relaxare 10 Atitudine 10 Sex oral 9 (face si fara) Sex normal 8 (desi imi place si sa ma las condus, parca cateodata mai vreau sa comduc si eu)
×
×
  • Creează nouă...