Sari la conținut

xswzaq

VIP Member
  • Număr conținut

    1.167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xswzaq

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    where it's money

xswzaq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1,1k

Reputație

  1. Ești sigur că acceptă cu 2 similtan?Eu caut una care să accepte dubla penetrare vaginala în același timp , sau măcar pussy- ass în același timp .la prima opțiune mă bag si mâine dacă ai cunoștință de cauză.
  2. Pai in cazu asta ce face ia la muie sau da la muie ? ,,,si daca ti e dor de o muie iti dau un pont...scoate ti doua coaste ,mai greu este cand o sa vrei sa te futi singur si in cur! ''
  3. leonidas tata , orice fata care presteaza are pe cineva in spate....ca e prietenul ei , ca e amicul ei de la bgs sau shelter security , niciuna nu e singura , nu e o meserie pentru fete sfinte si inocente.Mai era unu care cauta o escorta inocenta....plm cuvintele astea sunt antonime.nu stiu cata dreptate ai cu banii insuficienti de chirie....400 e / luna locatia , deci 200 de persoana.banii astia ii scoate in 2 zile maxim o fata ca alexa.Daca stie sa isi vanda bine gogosica , de la 3 clienti a facut suma si asta doar intr-o zi.Luna mai are cel putin 29 zile , 11 luni pe an.Avand o colega , ai trafic mai mare in locatie , clientul care vine astazi la colega ei ,o vede si pe ea, si data viitoare vine la ea. Plm...mie imi place cand sunt 2 in locatie....daca se inmoaie scula , si e disponibila in momentul ala colega , facem un 3some de exceptie. Apropo Alexa , vad ca faci si twerking , mie unu mi-a placut cum facea mikky.Ziceai ca in bucile alea 2 are 2 baterii duracell.(nu-mi sariti in cap ca i-am dat numele , fata e retrasa , deci nu e reclama). Bagi un filmulet de twerking sa vedem ce poate funduletul tau ? :* Am impresia ca as fii tare incantat de ce as vedea , daca ai prezenta. Dar sa nu imi dai ca raspuns :programeaza-te si iti arat mai bine live. Eu sunt mai greu de urnit ...desi am sub 75 kg.
  4. MMMm...si ce ati vorbit...of dom'le curiozitatea asta...daca nu spui alinush...te sun si ma dau drept virgin poate poate imi spui si mie ...
  5. ce se intelege....ca pot intra in camera doi barbati si o fut pe rand .Excludem varianta dublei penetrari , adica amandoi o fut in acelasi timp(unu in pasa si altul in fund).Alexa daca gresesc , corecteaza-ma.
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/34245-cristina-creola-0762926388-universitate-langa-biserica-italiana/ Despre ea vorbiti?
  7. ma hotz mai esti..nu vrei sa ma hotz mai esti ...nu vrei sa te deconspiri...iti place asa mai undercover.....tie ca maresc fetili astea tarifu daca afla ca o arzi in vara lu 2016 cu ferrari
  8. Deci.....daca un client nu este multumit de ceea ce vede si nu ramane, nu ai nici o pretentie financara ? Iar la tits fucking , nici macar nu incerci? Cat despre prezentare , uan din cele mai reusite prezentari.Sper sa fii si in realitate asa ! Ai un sincer pupat de la mine pentru prezentare
  9. Am sunat eu in speranta ca poate e disponibila dupa ora 20 , dar avea programare.Amabila la telefon .200 /h , anal extra 100 , fk extra 50 , finalizare in gurita extra 50 , degete in pasa extra 50.Tot tacamu duce la vreo 450 ron.Si locatia cica este la Alba Iulia.
  10. Siana nu ma enerva , ca public mesajele in care tu ai inceput sa ma jignesti ,si nu doar pe mine , ci ai trecut si la mama mea , pana la faze ca vii cu luptatori .Ai grija fata cu amenintarile .
  11. Vai de pula mea arati ca o baba de 50 de ani .Sper sa se afiseze si poza
  12. Din salariul ala ti-am propus sa iau o ora la tine si ai refuzat , cu toate ca mai imi ramaneau bani sa te iau si multe ore dupa....iti dau voie sa publici mesajul ....te-ai intimidat draguta mea siana cand ti-am spus ca sunt mai dotat ?
  13. iauzi dolores tata se bucura siana ca te-a bagat in erectie necontrolata )
×
×
  • Creează nouă...