Sari la conținut

georgel1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre georgel1

Informatii Personale

  • Sex
    Male

georgel1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Respectivele domnisoare sunt vesnic racite...sunt 2 tipe in locatie 1. Bruneta si grasuta (nici sa ma plateasca ea nu as sta) 2. Satena parca si slabua (merge o tura) doar ca are niste texte in ea de te lipsesti, la fel si atitudinea intrebari de genul "o ai mare" Ambele "tarancute" locuiesc cu pestele...care iese de obicei din apartament inainte sa fi chemat inauntru.(de obicei se da in leaganul din parculet)
  2. Atat gogu2513 cat si notreal2503 sunt personaje inscrise recent amandoi cu acelasi stil de a face reclama...e putred putred...
  3. Da...este Oana din Stefanesti are un topic deschis pe aici.
  4. Domnisoara este cat se poate de serioasa iar despre teapa nici nu se pune problema! O cunosc personal, dar nu am fost cu ea inca. din cauza programului nu am reusit sa ne potrivim... deci nu pot recenza. Va pot spune ca dupa gusturile mele este cea mai ok din Pitesti la ora actuala...nu stiu la servicii. Cu prima ocazie am sa va descriu si serviciile.
  5. georgel1

    Laura 0753594348

    am sunat eu. este la misto anuntul. raspunde un barbat, l am intrebat de anunt si a spus ca este o greseala.
  6. Stapana licentiata,frumoasa,noua in domeniul bdsm,deci oarecum incepatoare dar extrem de sadica si dura,eleganta si discreta caut sclavi potenti financiar.Imi place sa domin foarte hard dar si soft in functie de conjunctura,prefer barbati care sunt generosi, inteligenti, bine educati…,am dreptul de a-mi selecta sclavii,in principiu ofer toate formele de dominare in afara de sex….nu detin instrumente dar in functie de situatie putem improviza…POZELE SUNT REALE!!!Ma deplasez si in alte localitati! http://stapane.ro/ddemonik13/ Stie cineva ceva despre aceasta domnisoara?
  7. mai stie cineva ceva de aceasta fata?
  8. apartamentul respectiv are 3 camere. peste avea si inainte chit ca nu mirosea. probabil ai prins tu o zi cand era si el acolo...
  9. s-a mutat cumva? ca din cate stiu eu apartamentul ultima data avea 3 camere...
  10. georgel1

    0757266848

    Salut. Cu ceva timp in urma am vizitat-o si eu pe domnisoara. Numarul de telefon luat din curierul zilei anuntul suna ceva de genul de mai sus.Intradevar locatia este vis-a-vis de Spitalul Militar, o garsoniera la parterul blocului de langa chioscul de ziare (pe partea dreapta)... garsoniera nu foarte aranjata..un televizor pe taraf dar pe mute.Totul foarte intunecos, din ce am vazut locuieste singura si are mare grija sa incuie usa de la intrare (nu stiu de ce). Tipa nu este cine stie ce...undeva intre 1,60-1,65 destul de plinuta, sa zic ca sta foarte bine la partea dorsala, are un cur foarte bombat, sanii nu m-au incantat.Tarif-50lei/finalizare,100/ora am ales o ora. Fata face oral si normal, anal nu stiu ca nu eram interesat.Oralul a inceput protejat dar probabil ca si din cauza mea ca eram destul de grabit si imi suna telefonul a trebuit sa scoata prezervativul, parea si ea destul de grabita. pentu oral ii ofer un 7 cu indulgenta iar la normall la fel. este genul care te grabeste si nici nu prea ii place sa schimbe pozitiile (pe la spate repede si gata). Nu este foarte vorbareata, am aflat ca se numeste Camelia, telefoanele nu le-a avut in camera...orice ceri in plus te taxeaza suplimentar iar la dantura cred ca sta foarte prost din ce am vazut. Nota finala un 7 (pt incurajare )) nu recomand decat in lipsa de altceva (in cazul meu Carmen nu a mai raspuns cand am ajuns)
×
×
  • Creează nouă...