Sari la conținut

alexgeorgescu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexgeorgescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male

alexgeorgescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. OK , vizitat aseara in jurul orelor 22. Locatia foarte usor de gasit iar mie personal mi-a adus aminte de o locatie de pe redlight din Amsterdam ( la interior ma refer . Dameza sincer pentru multi cred ca este o dreamgirl , e genul " de pizda " dupa care intorci capul pe strada si te gandesti cate lovele ar trebui sa ai si ce masina sa conduci ca sa futi si tu o bunaciune de genul. Am inceput ostilitatile cu un blowjob bine executat si urmat de toate variantele de " job " . II place sa te priveasca in ochi in timp ce dezmiarada cavalerul . Apoi eu am pus-o dogyy faza la care si ea se admira in oglinda si ii place sa vada ce intampla in camera si am inceput sa o ling pe la spate. Urmat diferite pozitii: crac umar , doggy , lady on top , iar crac umar . Finalul a fost demn de filme porno finalizat la Sonya pe pantec in timp ce ea a facut un squirt de toata frumusetea. Ca si atitudine sau dirty talk e perfecta si stie ce sa spuna si cum sa spuna - stii tu Baby ))) Halatul 300 ron bine investiti zic eu . Asa cum am mentionat in alta postare , nu ma las usor de impresoinat dar aseara am avut-o in pula pe Nadia sexului!!!10 pe linie ).
  2. Salutare tuturor! Am reusit intr-un final si eu sa trec pragul acestei domnitze. Facut programare sms apoi am discutat si la telefon. Pe scurt NU O RECOMAND deoarece ajungi acasa si iti bati prietena , sotia dupa ce vii de la ea ))) Glumesc cand zic ca nu o recomand, fata e dupa parerea mea cea mai buna la ora actuala din Cluj. NO fast fuck , ii place ce face , squirt , ON , NP orice pozitie .E o experienta ce nu trebuie ratata . Nu intru in detalii dar eu cel putin am iesit de la ea tremurand-umi picioarele . Daca ar fi sa dau note clar 10 pe linie la absolut tot . Spor la futut!
  3. Salutare , am fost si eu la doamna aseara . Programat la telefon 200 ron /h. cand am vazut-o sincer cu am stiut cum sa fug. Doamna de etnie , cu niste tatuaje de puscariasa pe ea , lipsa dinti plus cei pe care ii mai avea nu se vedeau bine de carii. Parerea mea este ca e de evitat si se poate incadra in categoria sporturi extreme.
  4. Salutare , joi seara am vizitat-o si eu pe doamna. SINCER SI ACUM IMI PARE RAU dar ce sa ii faci , asa-i cand esti cu coaiele pline. Pe scurt ; contactat si stabilit intalnire in renumitl bloc din Zorilor . Am ajuns la doamna si prima impresie a fost ca am gresit usa. Pozele sunt reale dar fata ....., vorba unuia dantura ei este compusa din pauza-carie lipsa , carie , etc. Mi-a prezentat ce include "meniul" si m-am inteles cu ea la o finalizare si sa includa si anal. Am facut rapid un dus si doamna a asteptata linistita in camera. Inceput ostilitatile cu un OP ( nici daca imi dadea ea bani nu faceam nepotrotejat ) . Are mai mult de 33 de ani ( ea atat spune ca are). apoi din misionar in dogyy , lady on top, iar doggy. Mirosuri ciudate nu am simtit dar sincer e neingrijita. Pedichiura sau manuchiura cred ca nu au fost facute niciodata. la doggy cred ca am vazut cel mai urat cur )) hemoroizi , par din belsug si un ochi maro imens. terminat rapid doar sa scap. Nu comenteaza si se conformeaza la ce ii spui. PS ne-am inteles la 150 ron finalizarea , am platit 200 ca asa aveam la mine , daca voi ati vazut restul......i-am recomandat sa isi faca pedichiura pe rest. NU O RECOMAND .
×
×
  • Creează nouă...