Sari la conținut

snipper18

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre snipper18

Informatii Personale

  • Sex
    Male

snipper18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputație

  1. Salut!Locatia: Stefan Cel Mare, straduta vis-a-vis cu Penny mai are o colega mai plinuta , de etnie 100% nederanjant ! Pret 150 numarul , 200 ora . ON , NP ,AN ! se descurca foarte bine , nu face nici un fel de figuri sau fite curata dus inainte de actiune ...venise de pe drum de acasa de la Mures din cele relatate ! Raport calitate pret bun , de revenit !
  2. snipper18

    Ioana 0754324101

    Am vizitat-o si eu pe dameza locatie dupa cum stiti o avea in velenta dar acum s-a mutat in oncea cartierul soarelui ! preturi pentru vechii clienti 200 ora si 150 un numar , pentru "cei noi veniti" 250 ora ! Servicii ON , NP , AN , CIM si finalizare la anal ! Fata e moldoveanca , bronzata bine la solar , pirce in limba incearca sa se faca placuta ! Raportul calitate ptet bun , e de revenit ! Halatul 200 Ron o ora cu 2 finalizari avand parte de toate serviciile !
  3. Poate ar trebui mutat la inactive , numerele de telefon din topic nu mai sunt valabile!
  4. Am fost azi la dameza , s-a mutat din Nufaru in Cantemir pe strada Jules Verne ,garsoniera ok , fosta uscatorie sau taiata din scara de bloc , baia curata , cele 2 numere de telefon de mai sus ii apartin , eu am contactat-o pe cel de orange ! Pret 80 ON+NP cu finalizare pe sanii ei ! Descrierea nu o mai fac e exact ca cea relatata de cei de mai sus. Acum e pe cont propriu , e de revenit sau cel putin cand nu e alceva mai bun sau macar pentru un trofeu !
  5. La telefon mi-au indicat un bloc in spate la ceva liceu ... si strada poenitei....prima data !
  6. Am vizitat-o azi pe blonda ca ultima sansa...locatia o cunoasteti...am ales-o pe blonda...inca nu stiu de ce dar am facut foarte bine...e profi....120 lei on+np cu cim.... Locatie ok Oral :8 Normal: 7 sta in orice pozitie o pui...oboseste daca o ti mult deasupra... Finalizare in gura dupa care a fugit la baie ! E de revenit mai ales ca trebuie incercata si roscata cu sanii mari !
  7. Sunat la dameze ieri stabilim 100 on+np , intalnirea in 15 min...ma grabesc dau talpa la masina...ajung la locul cu pricina , raspunde dupa multe insistente ...sa astept 5 minute ca e cineva la ele citeste contuarele....astept...astept ....astept nu mai raspund la telefon , mai sun dupa 20 de min raspund si zic sa mai astept 20 de min ca mai are treaba tipul .....de citit si apa si de la calorifere si ma suna ea inapoi...aiurea nu m-a mai sunat nimeni .... Sun azi din nou...nu ma dau batut cicas-au mutat in spate la terasa collors....bineanteles ca nu am mai mers gandindu-ma ca e teapa din nou !
  8. Am gasit un anunt in JB, Blonda siliconata ofer companie pentru pretentiosi ! Totul bun sun , dameza sta cart Prima raspunde cu o voce ft intepata : servicii oral , normal protejat 100 ron , on+np 150 ron , daca vrei sa ii dai limbi in pishda si finalizare pe sanii ei inca 50 de lei... Ajung la locatie toate detaliile le-am primit la ea,nu la telefon la telefon spune ca preturile incep de la 100 de ron oral si normal. Zic nah daca tot futui o gramada de benzina sa ma duc pana acolo ....raman....ii platesc 200 de ron dupa o discutie in prealabil in bucatarie...ma astepta in chiloti si sutien si pe tocuri, punct in plus nu am ce zice..... Insa stiti povestea cu afara gardu inauntru leopardul....cand se apuca de oral o suge vre-o 3 minute fara si se pregateste sa puna prez...zic ce faci fata ??? a simtit ca deja se simte ceva lichid si nu mai vrea fara sa nu "regulez" la ea in gura...o mai conving o mai suge putin ...si se pregateste de normal ....aici dezastru...pusy neepilata de vre-o 5 zile ma tot intepa...prez ma strangea...a fost aiurea rau de tot....o pun la un hand job si ma termin pe sanii ei intr-un sfarsit... Concluzie bani aruncati pe geam.... Locatie :9,5 curat , fara urme de miros , aerisit... Dameza: blonda inalta , siliconata , fund nu prea meare Oral : mecanic 4,49 ( nu rotunjiti la 5 sa treaca clasa) Normal : 3 Pussy neepilata ... GFE : 0,5 aroganta in ea de imi venea sa o trasnesc ....dar nu am avut cu cine DE NE REVENIT PENTRU MINE...BANI ARUNCATI PE GEAM!
  9. Am vizitat dameza azi , confirm adresa posada nr EDITAT , pozele sunt reale , sunat mers , gasit locatia , stat la o tigara cu dameza pret 100 ron/numarul , 200 ora totul protejat. Domnisoara ca si in poze , corpolenta , sanii mari , vopsita blonda. Inceput actiunea oral protejat , si cand sa trecem la treaba sceptrul cazuse , prezervativul ma strangea si nu ma simteam comfortabil . Am pus-o la un hand job cu finalizare pe sanii ei , spalat , imbracat , plecat . Pentru mine nu mai e de revenit! Note : oral : 5 normal : nu am incercat Fata arata bine dar pentru mine nu e de revenit decat daca schimba atitudinea si serviciile !
  10. Am fost si eu azi la aceasta dameza , tinerica 18 ani , cinca nu presteaza de multa multa vreme doar de 3 saptamani ! Locazia : Str. Cazaban , vis-a-vis de liceul Don Orione. Actiunea : sunat programat in 20 de minute , ajuns la locatie , ma astepta in chiloti si sutien aici deja a primit un punct ! Fata simpatica la fata arata bine , la corp cateva kg in plus ... dezbracat intins pe pat , incepe un oral cu DT , atentie pe la ooooo , foarte umed si bine facut , dupa ce pune prez luat la mai multe pozitii fara sa comenteze si se umezeste foarte tare ! Teriminat la ea in gura neprotejat si a inghitit tot ! Locatie :6 cam frig... Pret : Oral sau normal 60 , combinat 80/numar , 200 ora ! Concluzie : e de revenit , cel putin pt mine ! GFE : 7 , accepta si FK si finalizare in gura cu inghitire , dar nu la toti clientii !
  11. Azi am dat de o dameza in JB cu un anunt interesant , masaj de relaxare si companie intima pentru pretentiosi si anuntul din titlu , curios am sunat si am stabilit o intalnire. Ajung la Lidl , dameza sta in blocul EDITAT Dameza sta la etajul 1 al blocului (nu mai retin exact cum se numeste strada ceva cu P...in orice caz...) pentru viitori confrati care o vor vizita la etajul 1 se ajunge cum ai intrat in bloc prima usa de termopan la dreapta ...si eu am cautat putin pana am intrat ...si sa nu patiti la fel va informez ! Ajuns la una , imi deschide o dameza micuta de inaltime 160..165, imbracata ca de strada cu pantaloni si tricou...ma pofteste inauntru stabilim pret : masaj de relaxare si erotic + companie intima 100Ron-30min , 150 ron-o ora ! Dupa negocieri ii platesc 100 ron pentru 45-50 de minute...ne desbracam incepe cu un masaj sec fara crema/ulei...nimic doar cu mainile...mai mult ciupituri decat masaj, dar sa trecem peste...continua cu un oral ft bine executat , foarte umed , fara atentie la oooo...si fara DT foarte adanc , in rest executat bine cu satuturi pe corp , masat se joaca cu sanii cu sceptreul nu e rea , dupa un normal cu finalizare in preze! Locatie : 9 pat mare , parca mirosea un pic a inchis, baia curata prosop curat . Oral : 9 destul de bine executat ,destul de umed Normal :8 pussy epilata fara mirosuri suspecte se excita destul de bine...se umezeste si ea GFE : 6/7 nu prea ai ce sa povestesti cu ea ...sau cel putin eu Pret : 100 ron masaj + companie 30 min , 150ron/ora Dameza : 23 de ani(din spusele ei) 160,165 sani frumosi , carnea tare , fund bombat , sprencene tauate nu e de etnie! Concluzia : de revenit ( cel putin pentru mine )! Sper ca nu am omis ceva , spor la bani!
  12. Am trecut si eu pe la aceasta dameza sta pe nufarului undeva pe langa london shop nu are rost sa dau blocul ca oricum intervine un moderator si il sterge , pozele sunt reale pret 100 ron op+np si masaj erotic 20 de mine , 200ron op+np si masaj o ora . Actiunea s-a petrecut monoton ...oral protejat si cam sec...slab executat , normal nimic iesit din cumun , pussylica epilata fara mirosuri suspecte , fata moldoveanca mi se parea dupa accent ! Oral:4.5 Normal:5 Masaj 6 Pret 200/ora Concluzia : pentru banii acestia nu e de revenit decat pentru un trofeu nou sau din lipsa de alceva Dupa ora 22:00 preturile se schimba 150/20 de min 300/ora!
  13. snipper18

    0758505604 Irina

    Cred ca ar trebui mutata la inactive incerc sa o contactez de mai bine de 2 saptamani si are tot telefonul inchis ...scuze pt off topic !
  14. Data viitoare am sa fiu mai atent , vroiam sa ii indrum pe confrati sa nu fie nevoiti sa caute in disperare locatia ! Multumesc pentru +1 !
×
×
  • Creează nouă...