Sari la conținut

karaoke

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre karaoke

Informatii Personale

  • Sex
    Male

karaoke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputație

  1. Dacă as fi Sonia, i-as face o plângere labagiului. As pune la bătaie 5 mii de lei pentru 2 băieți care sa-i rupa capul. Adică o bătaie asa de buna încât 2 luni de zile sa nu poată să-și facă nici laba. I-as face niște poze cu dinții scoși! Dacă as fi **spam editat**, i-as cere Soniei sa trimita poza labagiului la [email protected] Apoi i-aș posta poza pe forum, de pe alte conturi. Poliția nu poate afla cine si de unde a postat intrucât trebuie sa ia legătura cu mieunel. Mieunel ii da ip-ul. Militia vede ca e ip de Olanda, deci muie garda. Cineva il va recunoaște pe muist si ii va trimite datele de contact ale mustului la adresa de e-mail de mai sus. Iar **spam editat** ar rezolva problema!!! Părerea mea de onanist? Nu se va întâmpla nimic. Pentru ca amândoi sunt într-o situație de-a-n pulea. Dat Sonia are avantajul ca poate face faza cu 'bataia e rupta din rai'. Sonia, mingea e la tine în teren.
  2. Ultima oara Bia presta pe Gr.Alexandrescu impreuna cu alte 3 fete,un cuib unde fetele se schimba destul de des si de unde a plecat pe cont propriu si Raysa care presta in blocul de garsoniere de pe Ciobanului,prestatiile au ramas la fel si la Bia si la Raysa nu s a schimbat nimic la ele. K.
  3. Nu mai raspunde la telefon pt. ca am inteles de la ea, ca trebuie sa stea cu copii,e vacanta si n are cu cine i lasa ,dar am vazut-o des cu Alina ,o alta prestatoare care are sediul vi-a-vis de McDonads Manstur, si pe telefonul ei de"servici" raspundea tot Alina, am vazut ca la sectiunea cu Alina este mentionata in locatia Alinei si Daniela.
  4. Tipa de care spui de linga Casa Radio e Gianina Sexy sau Mimi colega cu doamna profesoara Carmen,am inteles ca presteaza amaandoua cum in Germania.
  5. Singurele pe care le am incercat in zona au fost o Angela subtire fosta dansatoare la bara in Simeria care a prestat un oral neprotejat in masina la suma de 30 ron ,oral bunicel si o Angela cu niste sani uriasi in parcare la restaurantul de dupa intersectia cu Aurel Vlaicu,care a facut un normal la 40 de ron slabut si cu multe gemete artificiale care pe mine ma enerveaza. Am mai fost cu o tipa chiar la intrare in jud. Hunedoara dar a fost atat de slaba si penibila prestatia ca nu merita sa o mentionez,nici nu am retinut numele si nici nu am mai vazut o in ultima vreme. K.
  6. Am fost si eu la Daniela pe Bucegi ,pot confirma ca oralul neprotejat pe care il face este de calitate,parerea mea bineinteles,la normal nimic spectaculos ca si atitudine e o.k.,poti vorbi cu ea destule ,din pacate in ultima vreme telefonul pe care raspundea era la alta dameza,vreo fosta colega probabile. K.
  7. Am fost si eu de cateva ori la Cristina si langa Kaufland Manastur si in capat Manastur la Sirena si mai nou aici langa Union,ca si colega a avut-o multa vreme pe Alina,peste 40 ani roscata,Cristina se pricepe la oral ,la masaj si ai ce povesti cu ea,daca esti client vechi iti da amanunte despre viata ei dar astea cred ca nu sunt de pus pe acest site. Cu toate ca e plinuta o recomand pe aceasta escorta,o zi buna tuturor. K.
  8. Intr-adevar ,Cristina,Larisa ,placeresex95 sunt cateva dintre numele ei, si intr adevar face un oral neprotejat ca lumea ,mie mi a facut pentru 50 de ron pe Tazlau intr o casa,acum am aflat ca nu are locatie este destul de mare cu sani intr adevar uriasi. K.
  9. Preturile la oricare din locatiile amintite mai sus,intrare dinspre defileu,intrare dinspre Hateg sau pe centura sunt intre 30 si 50 ron ,la mol sunt doua de etnie roma si inspre Hateg tot cam asa cu mentiunea ca una cred ca este **spam editat**. Am mai cunoscut o dama Carmen care statea pe linga INSEMEX preturile erau la fel,cat despre servicii toate sunt la fel te executa la oral destul de bine si cam atat.
  10. Ai un numar de telefon ceva de acolo,sau unde ai vazut anuntul? Multam, K.
×
×
  • Creează nouă...