Sari la conținut

mihaimihaii

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaimihaii

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.656 citiri profil

mihaimihaii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

23

Reputație

  1. Salutare tuturor! am fost la titulara tipicului acum ceva timp si acum cand i-am scris sa o intreb daca o pot gasi (mi a zis ca inca nu) am decis sa ii scriu o recenzie. am fost la Lorena intr-o seara dupa ce stabilisem pe whatsapp in cursul zilei. am fost intampinat de Lorena intr-o rochie scurta, pantofi cu toc, proaspat scos din cutie. M-a poftit in interior unde am socializat, ne-am cunoscut mai bine. M-am cerut singur la dus intrucat simteam ca nu mai pot astepta inceperea actiunii. Intors din dus, am dezbracat frumoasa fata care m-a impresionat cu sanii ei frumosi ei ea mi-a aratat ce inseamna “the queen of bj”. Dupa oral eu am decis sa trecem si la normal ca sa ma pot bucura de tot pachetul. Pot spune ca Si la normal fata se descurca cu brio. ca si note: oral 10 cu felicitari normal 9-10 (e prea tare pe oral cat sa pot da aceasi nota) locatie 9 (pe interior apart super, pe mine zona nu ma avantajeaza) spor!
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/te-astept-la-mine-fac-si-deplasari/335i432631d4705fe4513172fei2geeh.html este una si aceasi. Stiu ca nu avea recenzii preA grozave
  3. Am sunat eu. fatuca vrea 800 lei/ora sex oral, normal si masaj, fara finalizare orala/faciala si alte nebunii. scump domne scump!
  4. Hello! Cineva stie daca fata mai activeaza si daca da cu un numar de telefon ne poate ajuta? Si eu mi-am adus aminte de ea si acum as vrea sa ii mai fac o vizita.
  5. Hello! Cineva stie daca fata mai activeaza si daca da cu un numar de telefon ne poate ajuta? Si eu mi-am adus aminte de ea si acum as vrea sa ii mai fac o vizita.
  6. Salutare, Nu prea scriu eu recenzii de fel, dar de data asta zic sa fac o exceptie. Am fost joi la domnisoara, m am programat pe zi foarte usor pe whatsapp, am confirmat cu o jumate de ora inainte. M am prezentat la ora stabilita, am si apucat sa iau niste bomboane inainte, ca asa e frumos. Raluca este o fata frumoasa, foarte primitoate si amuzanta. Am avut parte de o ora placuta, al doilea nr am ales doar oral dat fiind ca oralul este umed si pe placul meu. Aspect: 9 Oral: 9-10 Normal 8 Locatie: 9.
  7. @lavinia_tattoo. Cand intentionezi sa te intorci? Merci!
  8. http://m.anuntul.ro/anunt/15230671/P2OmSdF0C11K48 150 lei POZE REALE GARANTAT pot fi femeia perversa pe care o cauti. Pun pasiune in ceea ce fac, ofer sex total, oral neprotejat cu finalizare, tot cea ce vreau este sa te simti bine, incearca si vei reveni, sex total, 0763468049 a fost cineva la ea? Am sunat mi a prezentat meniul, 150/2 finalizari - sex fotal. Locatia pe nerva traian. Vorbeste frumos, zice ca pozele sunt reale.
  9. Salut! Am bifat-o si eu pe irina. Dupa discutia telefonica, m am prezentat in lapus, unde am primit indicatii catre locul cu pricina. Ajuns acolo, observ locuinta de serviciu, decartez 50 ron pt un oral cu finalizare pe fata. Ma pun in picioare langa pat si incepe examenul oral, o dezbrac in timp ce ea tragea in ea de sutien... Oralul este mecanic, fara picanterii, doar finalizarea faciala ma incanta putin. Ca si note: oral: 7-8 Locatie 8 Igiena 8-9 ( nu am simtit nici un miros neplacut, dar nici nu m-am aventurat catre adancuri) Pret: 50 ron
  10. Am fost si eu la domnisoara, dupa 1 noiembrie. Ca si locatie la ciuperca, un apartament decent si atat. M-a intampinat Ada, o fata frumusica, cu sani destul de mari. M-a intrebat ce vreau, am ales un oral. Despre actiune nu pot spune foarte multe, a fost destul de rece, nu s-a ajutat de mana, dar nu are grija de zonele adiacente, nu cim, nu cof, nu deepthroat. Deci un oral mediocru, Pacat ca nu face un efort, pt ca arata bine. Aspect:8-9 Oral 5-6 Locatie: 7-8
  11. Salutari! Am fost si eu la acest cuib, prin aprilie, locatia era temporar schimbata, prin brazda pe la rafo. Am urcat pana la et 7 unde am fost intampinat de 2 domnisoare: una micuta cu tatuaje si o bruneta cu sanii mari. In camera de langa se auzea o domnisoara care era poligon de tragere.. In fine, am stat vreo 15 min de vorba si am decis ca dupa ce camera se elibereaza sa o iau pe bruneta pt un oral. Un oral bunicel cu finalizare orala, nu a scapat nimic la sfarsit, insa cam grabita, 10 secunde titfuck, 10 secunde pe gemeni si in rest pe soldatel ajutata de mana... Ce nu mi-a plcaut.. Am intrat imediat dupa cuplul din inainte si doar ce am intore eu patura invers... Ca si note Locatie 9 Aspect tipa 8 Oral 6 P.s. am vazut o pe tipa de era in camera, inalta, frumoasa, o sa revin pt ea.
×
×
  • Creează nouă...