Sari la conținut

mirceam

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mirceam

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.410 citiri profil

mirceam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

73

Reputație

  1. Dupa ce am vazut atatea recenzii pozitive , am zis sa fac si eu o programare la Amanda si am scris pe WhatsApp. Ieri avea liber doar la 18 (cam tarziu pentru mine), iar astazi la ora 14 mi s-a raspuns ca Amanda ar avea liber la ora 16. Am confirmat rapid a ramas ca la 16 sunt la ei. La 15:30 am reconfirmat ca la 16 ora ajung la salon pentru Amanda si mi s-a raspuns ”ok”. La 16 fix am ajuns la salon mi-a deschis usa Sofia; desi asteptam sa apara Amanda sa ma preia a aparut doar o tipa mai inalta (probabil Ada). Am intrat cu tipa mai inalta, daca tot am batut drumul pana acolo. Masajul de relaxare a fost acceptabil, destul de rapid executat - sa zicem de nota 6-7. Mesajul erotic in schimb a fost unul dintre cele mai slabe - de nota 2-3. La 16:23 totul era finalizat. Desi am fost invitat sa mai raman pentru masaj de relaxare intrucat mai ”am destul timp”, am refuzat politicos. Cost: 200 lei, solicitat si achitat la inceputul sedintei de masaj. Concluzia : teapa, atat in ceea ce priveste respectarea programarii cat si serviciile.
  2. Am reușit și eu să o vizitez pe Andreea Rebeka. Contact: PM + SMS + telefon. Zona: Mall Vitan - conform anunț . Am găsit-o îmbrăcată în lenjerie sexy - un prim plus Am discutat puțin, Andreea știe să te facă să te simț ok din prima clipă (cel puțin la mine așa a fost) și am fugit la duș. Locație 8-9 (apa caldă a venit mai greu ) Fizic : 9 (înăltuță, drăguță la față, corp tonificat). Igiena: 10+ Masaj : 9 Oral : 8 (doar pentru cauciuc). Normal : nu am mai apucat Nota pentru întâlnire: 9,5 Tarif: 250 lei / 1 oră Concluzia: Andreea Rebeka este o fată drăguță, feminină, care știe să te facă să simți bine în compania ei. Cel mai mult am apreciat faptul că nu m-am simțit grăbit în vreun fel. De revenit.
  3. Am urmărit-o de mult timp pe Roberta iar ieri mi-am făcut timp să o vizitez. Am contactat-o telefonic și am stabilit o programare pentru 30 min după amiază.. La ora stabilită am primit SMS cu detaliile și am intrat în bloc fără să mă întâlnesc cu vreun portar sau alte personaje (locația - Bd. Unirii , aproape de Piața Alba Iulia). Primul lucru care m-a surprins plăcut la Roberta a o fost faptul că are un chip frumos ; este genul de fată după care întorci privirea pe stradă (învățasem să nu am așteptări prea mari când văd doar fotografii fără chip). Piele bronzată, corp frumos, câteva tatuaje ok. Small talk, am primit prosop și am mers la duș. Note: Aspect: 9,5 - gusturile nu se discută Igienă: 10 Oral : 8-9 (am avut senzația că se grăbește puțin) Normal : 9 (a fost destul de rapid ) GFE: 8 (FK slab întreținut). Locație: 10 (central, curat, baia dotată) Tarif: 200 lei / 30 min. Voi reveni pentru o oră.
  4. Salut , Am fost. Locația să zicem că undeva de nota 8. Zona 13 Septembrie - magazinul Prosper. Camera în care se face masajul e cam micuță, în rest apartament mare, curat, mai multe geluri la duș, etc. Nu cred că tipa din poze este cea care face masajul, însă seamănă oarecum. Brunetă, are părul mai scurt, probabil undeva la 1,60m. Masajul de relaxare este unul mai ”în forță” - ca notă aș da 7-8, însă depinde de gusturile fiecăruia. Partea de finalizare merită din punctul meu de vedere o notă mult mai mică, sub 5 - tipa face în principiu masaj de relaxare și în rest este destul de distantă. Halatul : 100 lei. Eu nu voi reveni.
  5. Dupa atatea recenzii favorabile, m-am decis sa ii fac o vizita Claudiei saptamana trecuta. Am mai avut dezamagiri sau mai bine spus experiente mediocre la escorte ”de top”, insa de aceasta data am facut o algere foarte buna! Am contactat-o prin PM, am stabili o intalnire in aceeasi zi la ora 21 (in ideea ca va fi mai racoare), si am reconfirmat pe telefon inainte sa plec spre ea. Cred ca 21 este ora la accepta ultima programare. Locatia: apartament 2 camere, zona Nerva Traian, curat, baie ok, prosoape, gel, etc. Locatia o imparte cu o colega - SeleMary daca nu mai insel. Pe viitor ma bate gandul sa incerc ceva cu amandoua Singurul neajuns al locatiei ar fi faptul ca era destul de cald (nu are AC), insa Claudia a spus ca urmeaza sa gaseasca o solutie. Aspect fizic : 9-10, inalta, slim, la fata de nota 10! Foarte deschisa, m-a asteptat imbracata cum am sugerat pe PM. Am inceput cu saruturi de la usa in drum spre dormitor Claudia are foarte multa energie, este foarte sociabila, stie sa te faca sa te simti in largul tau. Despre actiune : nu voi intra in multe amanunte, insa Claudia este flexibila in funcitie de ce iti doresti si face foarte bine ceea ce face FK f buuun, 69, oral bun, o experienta deosebita! Note: Locatia: 8,5 (doar pentru lipsa AC, insa pana la urma nu mergi pentru locatie_) Aspect: 9,5 GFE: 10+ FK: 10+ Oral / actiunea: 10 Halatul : 400 lei, o ora. Recomandare: DA, abia astept sa revin!
  6. Am vizitat-o pe Delia de doua ori - spre sfarsitul lunii decembrie si începutul lunii ianuarie. Contact : PM / YM / sms (numarul din topic). Când am ajuns in zona Titan ne-am auzit la telefon si m-a dirjat spre locatie. Tarif: 150 lei. Locatie: zona Titan / Liviu Rebreanu. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje, fara lift Nota locatie : 8-9 (locatia este curata, aranjata ok, insa este putin cam departe si fara lift). Baia este insa dotata cu tot ce trebuie (geluri, prosop curat, etc.). Delia este un o fata zambareata, comunicativa, care stie sa te faca sa te simti bine de când intrii la ea. Inaltime medie, roscata, sani mari, fundulet bombat, draguta la fata. Am fost primul la dus, dupa care am asteptat-o si pe ea sa revina de la dus. Servicii: un masaj foarte bun, se vede ca are experienta. Masajul de relaxare bine executat, energie (nu iti lasa senzatia ca este doar o formaliate si stue sa il faca placut pentru client). 9-10. Masajul erotic: se foloseste de tot corpul, se aseaza in pozitia 69 fara ca ea sa faca altceva decat masaj (nu am discutat daca se poate), insa privelistea este frumoasa Tot 9-10 Fata - 10, nimic de reprosat (inclusiv la igiena). Concluzia: doua experiente placute, voi reveni.
  7. Am avut parte de o intalnire cu Diana; desi nu avea nici o recenzie am zis sa ma ”risc” si nu mi-a parut rau! Modalitatea de contact: e-mail, [email protected] Am dialogat putin pana când ne-am pus de acord asupra datei si orei, i-am comunicat un numar de telefon si m-a sunat când a plecat de acasa conform discutiei. Locatia: la mine. Servicii: Diana ofera toate serviciile mentionate in anunt: FK, oral neprotejat, normal protejat, etc. Fiind la prima intalnire, nu am pus in practica tot ce ofera (din lipsa de timp) fara insa ca ea sa refuze ceva, fiind deschisa la toate propunerile mele. Aspect fizic: pozele sunt reale, inalta, slim, sani medii, fund sexy. Se imbraca ca o adolescenta / tanara normala, genul ”girl next door”. Este putin timida, se vede ca este la inceput, insa te simti foarte bine in compania ei. Accepta FK (intretinut, iti lasa senzatia ca ii place si ei) - 10, OWO - 9, CIM. Nu am apucat sa incerca anal, insa cu siguranta doresc sa o revad si sa incerc. GFE nota 10, intrucat desi este evident la inceput, este o prezenta ”calda” atat in timpul si dupa partida. Program de lucru: nu l-am discutat in detaliu, dupa cate am inteles, prefera dupa - amiaza, eu am reusit sa ma vad pe la ora 19 cu ea. Concluzia: o recomand, cu siguranta ii voi propune sa ne revedem.
  8. In urma diverselor comentarii, am hotarat sa revin la Nirvana sa vad daca s-a schimbat ceva in bine (ultima data am fost acum cca. 1 an). La decizia mea a contribuit si postarea de aici (din 7 noiembrie) a fotografiilor cu fetele care lucreaza acum la salon (site-ul lor este in continuare neactualizat, desi s-au "laudat" acum ceva timp ca il vor actualiza). Cred ca fotografiile pot fi vizualitzate doar de membrii premium. Contact: am sunat la telefon 0764.438.345. Au si pagina web - www.nirvanamasaj.ro , unde se indica doar numarul 0721.904.419. Celalalt l-am gasit aici. Locatia: str. Eroii Sanitari nr. 16, zona Cotroceni - aproape de Palatul Cotroceni La telefon mi s-a spus ca sunt doua fete disponibile, insa cand am ajuns mi s-au prezentat trei: Teo, Amy si Sofia (toate au foto postate aici). Am ales-o pe Amy, intrucat o cunosteam de mai mult timp, de la un alt salon. Acum este roscata (in trecut a fost blonda), este o tipa slim, draguta, cu cateva tatuaje si o atitudine super - ok. Nu iti pune intrebari inutile de dragul conversatiei (daca nu initiezi un dialog mai lung) si te lasa sa te bucuri de masaj in liniste Detalii locatie: salonul este intr-o vila cu etaj, insa am impresia ca totul se petrece doar la parter. Locatia este ok (ferita de privirile unor vecini curiosi), iar camera si baia au fost curate. Tarif: 200 lei. Detalii vizita: Amy a efectua un masaj de relaxare foarte bun, chiar se pricepe. A insistat peste tot, si se straduie sa fie cat mai ok. Masaj erotic: dupa un masaj de relaxare bine facut, stie sa faca trecerea la un masaj erotic special, diferit de banala frectie mecanica, de care ai parte in multe locatii / la multe maseuze. Concluzia: recomand, lucrurile par a se fi schimbat in bine. Desigur tine foarte mult si de click-ul dintre client si maseuza, si de atitudinea ambilor. Note: Locatia : 9 (poate fi imbunatatia) Fete: 9 Masaj relaxare: 10 Masaj erotic: 10
  9. Ca urmare a recenziilor pozitive, m-am decis să o cunosc şi eu pe Xenia. Luni seara (4 august) am încercat să o contactez întâi prin PM, apoi şi telefonic (la numărul din titlu). Mi-a răspuns la telefon şi am rugat-o să stabilim o întâlnire în aceeaşi seară (informând-o că i-am dat PM şi pe site). Mi-a spus că momentan este ocupată, pentru cca. 2 ore / 2 ore şi jumătate, însă că pot reveni. După cca. 2 ore şi jumătate mi-a trimis PM în care mi-a confirmat că s-a eliberat şi o pot suna. Am sunat, am stabilit o întâlnire în cca. 20 minute şi mi-a comunicat locaţia (Bd. Octavian Goga nr. [...]). Am solicitat un reper întrucât voi veni cu taxi şi mi-a indicat numele unui magazin. Am ajuns la adresă, am sunat ... nici un răpuns. Am dat SMS, am revenit cu telefon; mi-a răspuns o tipă care s-a recomandat a fi colega Xeniei. Mi-a comunicat că Xenia nu a terminat întâlnirea anterioară (!), că un client a decis să prelungească şi dacă doresc să (mai) rămân, va dura cca. / max. 30 min. Mi-a spus că tot ea (colega) a discutat cu mine când mi-a comunicat adresa exactă. I-am confirmat că voi aştepta dacă tot am venit, fiind entuziasmat de review-urile pozitive. Am sunat după 30 minute - nimic. Am dat SMS - nimic. Am sunat după 40 minute - nimic. Din nou SMS-uri - nimic. În cele din urmă m-am întreptat spre taxi şi continuând să sun, după aprox. 55 minute de la ora stabilită, mi s-a răspuns. Am întrebat dacă mai are rost să aştept sau pot să mă întorc, iar colega nedumerită mă întreba unde vreau să mă întorc că nu înţelege ?! I-am explicat cine sunt şi că am avut voinţa să mă plimb atâta timp prin zonă; şi-a cerut scuze, mi-a spus că Xenia nu a terminat nici atunci şi că sfatul ei ar fi să plec. Poate am avut (doar) eu ghinion; în cele din urmă i se poate întâmpla oricum să încurce programări sau să apară lucruri neprevăzute. Aş fi preferat însă să mi se spună de când am ajuns că nu are sens să (mai) aştept. Am încercat să primesc şi prin PM o explicaţie însă nu am primit nici un răspuns. Concluzionând: 1. Locaţia : Bd. Octavina Goga nr. [....] 2. Modalitatea de contact: PM şi telefon (din titlu). 3. Detalii despre întâlnirea efectivă: N/A 4. Note : N/A 5. Tarifare: am convenit la telefon / PM - însă irelevant.
  10. Am vizitat acest salon de mai multe ori si am avut in general numai experiente pozitive. Astazi am decis sa il revizitez si nu mi-a parut rau. Contact: 0726.409.360 Site - www.secret-massage.ro Locatia: Str. Lamaitei nr. 14. Am fost intampinat de 4 fete, insa am ales-o pe Deea (fiind un client mai vechi al ei). Blonda - satena, inalta, draguta la fata, slim, are un tatuaj discret pe picior, cca. 25 de ani, atitudine super - ok, relaxata, stie sa te faca se te simti bine. Detalii locatie: camera ok (am fost intr-o camera cu oglinzi, la et. 2), curata, baia curata. Receptia este la parter, sunt camere la etajul 1 si 2, cu bai la fiecare etaj. Tarif: 150 lei. Detalii vizita: masaj relaxare foarte ok, Deea chiar se pricepe si insista in zone in care simte ca iti doresti. Este atenta la reactiile tate si nu este nevoie sa ii comunici verbal ce iti doresti, sau ce presiune sa aplice. Masaj erotic: Si aici are nota maxima (10), pentru modul unic si lipsa grabei in efectuarea lui. Nu ai in nici un caz senzatia ca este ceva mecanic. Concluzie: recomand, cu Deea am avut pana acum 3 experiente pozitive si prefer sa revin orcand cu placere la ea; si cu celelalte colege a fost ok. Note: Locatie : 8-9 (datorita faptului ca nu are o discretie mai mare datorita amplasarii, in rest la curatenie 10). Fete: 9 (nu sunt toate de 10 ). Masaj relaxare: 10 Masaj erotic: 10
×
×
  • Creează nouă...