Sari la conținut

razvan_hell

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre razvan_hell

Informatii Personale

  • Sex
    Male

razvan_hell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputație

  1. Revin cu recenzia completa pt a nu primi reputatie negativa. Locatia : blocul din statia de tramvai piata unirii, intrarea prin spate. Apartament dragut, curat. Partea amuzanta: in dormitor pe pereti sunt figurine cu pitici, zane.... Despre fata: am prins-o imediat ce a terminat cu un client, ma rugat sa ii cumpar un pachet de prezervative (desi vroiam doar oral un numar) Bruneta putin carliontata, sani medii tari si putin lunguieti, mu rotunzi. Are cam 1,70 , aprox 55- 60 kg, putin burtica. Ma asteptat in prosop deoarece abia iesise din dush. Am discutat putin, m-a rugat sa ma duc sa ma spal putin pt oral. Actiunea: un oral neprotejat cu finalizare calm, placut, cu multa tehnica, fara maini, cu flotari, privit in ochi, deep, atentie putina si la zonele adiacente. Pretul cerut: 150 ron , era 100 lei fara finalizare, si 200 ora. Am apreciat ca si-a lasat telefoanele in cealalta camera pe toata perioada actiunii. O recomand, cel putin pt oral, asta am incercat prima oara eu. Data viitoare, o sa revin cu detalii pt normal, sa speram
  2. Dupa multe incercari, am reusit sa dau de daneza. Pt 150 lei am avut parte de un oral neprotejat cu finalizare dp, fara maini si cu mult calm. Nu a fost fantezia aia cu profesoara sau secretara magnifica dar A meritat banutii. Fata nu e miss dar e draguta si comunicativa. Asteptam cu interes o recenzie conform cu regulamentul... pana maine seara? A.
  3. E singura in locatie?
  4. Stiti ceva de Andreea? In weekend nu lucreaza dar astazi a avut tel inchis. Mai incercam, poate am noroc si revin cu o recenzie bogata in detalii. Scuzati offtopicul.
  5. Buna Andreea. Este zilnic pana la 23? Am incercat sa te sun si astazi si ieri toata ziua. As vrea sa ne intalnim daca s-ar putea.
  6. razvan_hell

    0746660050

    Da ele sunt. Singura diferenta e ca sunt tunse putin mai scurt. Locatia e dinspre podu ros inspre pod de piatra pe langa generali.
  7. razvan_hell

    0746660050

    Am sunat ieri la un anunt de pe net, datorita pozelor atasate ce erau destul de intrigante. 2 domnisore blonde undeva la 1,70, sani medii dar frumosi, fund frumos, caracter placut. Am fost servit cu o cafea si ulterior mi-am ales domnisoara pentru a petrece o ora. Am ales un oral neprotejat cu finalizare si un normal protejat. Am ramas frumos impresionat de toata prestatia pe toata perioada actiunii. Per total, am stat cam 2 ore semn ca feteld nu se grabesc si vor sa-si multumeasca clientii. Pret total 250 lei. Raport pret calitate 10 din 10. Voi mai reveni cu inca o recenzie astazi deoarece am vb ch fata si ar fi de acord sa vina la mine la hotel.
×
×
  • Creează nouă...