Sari la conținut

noupesite

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre noupesite

  • Dată Naștere 10.06.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila/Bucuresti
  • Interese
    Distractie si sex. Sau sex si distractie cum doriti. In rest, sunt de toate :)

noupesite's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. noupesite

    nou in braila

    Asta da super anunt ))
  2. Frumoasa recenzia Daniel423. Bravos. Si adevarata - spun asta din proprie experienta. Din pacate nu am mai vizitat-o mai bine de 1 an, asa ca nu pot spune prea multe. Dar ai descris foarte aproape ce am simtit si eu de fiecare data cand am fost pe la ea. Si fara a risca sa fac comentarii aiurea - si sa incalc regulile locului - am sa revin cu o recenzie dupa o vizita. Ma bucur ca este inca pe piata.
  3. Ce faza de rahat .... din pacate sunt destui useri care se dadau la asa ceva. Domnilor, mistourile voastre inutile nu fac decat sa strice piata de profil. E dificil sa pastram putin decenta in limbaj si sa ne limitam la a transmite informatii reale, clare apoi sa ne facem de cap bine? Faceti cum vreti, dar asta e comportament de adolescent onanist !!! Eu am ratat fatuca asta ... inteleg de ce. Pacat. Dar, fiind pe malul garlei, are balta peste!
  4. Da colega, O recomandare nu strica niciodata )
  5. Colega, Te grabesti in aprecieri. NU de bani este vorba aici. Platesti serviciul cat face - sau cum te intelegi, nu se discuta sau comenteaza. In orice activitate 'comerciala' trebuie sa existe un grad de corectitudine. Nu chemi musterii la prune si tu vinzi pere - am ridicat problema ofertei, nu a pretului. Multe persoane au inteles idea. Succes tuturor.
  6. Salutare tuturor, Zilele trecute am fost si eu la domnisoara in cauza. Programat telefonic - voce placuta, inflexiuni sexy - ora respectata. Ajuns la fata locului, constat din pacate faptul ca unele remarci ale colegilor de pe site sunt reale. Domnisoara in cauza a pus cateva kg in plus, mai ales in zona soldurilor/coapse. Sanii sunt generosi, frumosi asezati pielea pare de asemenea bine. Atitudinea de asemenea este ok, daca este sa dau nota, fara nonsalanta ar fi 9, ceea ce e foarte bine. Locatia - vazuta de la intrare - curata, miros placut, aranjata. Nu am ramas, deoarece gusturile mele sunt pentru fete subtirele sau bine proportionate. Ne-am salutat cordial, fara suparari. Eu am ramas cu gustul neimplinirii totusi - am facut un drum degeaba. Propun ceva mai multa transparenta - pentru ca sunt gusturi si gusturi. Unii doresc asa cum arata fata real, altii vor altceva. Scutim lumea de drumuri si oferim un serviciu real. No offense - dar asa e corect.
  7. Cu scuzele de rigoare, dar care este acel prefix??? NU m-am dumirit... Multumesc.
  8. Pe scurt, Nu inteleg ce legatura are una cu alta . Clar ca DA.
  9. Problematica problema .... interesant este ca ne intrebi pe noi ce e mai rau pentru el, sau ce il doare mai tare. Cred ca ar trebui sa stii tu asta (scuze de sinceritatea directa, dar o ceri). Cat despre razbunare, iarasi e stupid. Ce rezolvi? iti creste stima de sine? Vax.... Daca faci sex cu altcineva si ii arati e posibil sa ii placa )))) ... si lasand gluma la o parte, trateaza-l ca o doamna.Fii mai buna si mai despteapta in privinta asta. Nu te cobora la nivelul lui .... ar fi ceva, nu?
  10. Salut cu respect, Cititorii si mai ales contribuitorii acestui site. Desi am beneficiat de informatii utile vreme de peste 2 ani - cu rusine recunosc - nu am participat la adaugarea de noi informatii. M-am hotarat sa incep sa fac acest lucru, pentru a contribui in a tine 'steagul sus' alaturi de domniile voastre. Rog sa-mi treceti cu vederea lipsa participarii. Desi timpul este scump pentru mine, voi face tot posibilul sa fiu activ. Voi face cateva recenzii ale ultimelor vizite, facute in ultimele 2-3 saptamani. Deasemenea voi completa si datele din profil pentru a ne cunoaste mai bine. Acestea fiind zise, spor la bani si ciocanit!!!
×
×
  • Creează nouă...