Sari la conținut

gigiduru88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigiduru88

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.055 citiri profil

gigiduru88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputație

  1. Salutare. Am vizitat si eu dameza acum o saptamana. Cred ca este cea mai buna optiune in gama 50-60 RON. Mult peste orice puteti obtine in general la acest pret. Poate putin rece si fara GFE dar eu chiar apreciez fake-uiala de GFE intalnita de obicei in gama aceasta de pret. Deasemenea mentionez ca desi par poze profesionale pozele sunt 100% reale si din locatie. Locatia: Bloc in centrul istoric, chiar langa CinemaPro. 10 din punctul meu de vedere pentru localizare, 10 pentru apartament si conditii, atentie doar sa nu aveti frica de lift-uri vechi. eu n-am probleme Aspect: corp 9 ar putea sa fie mai fit putin insa arata super bine la corp, ai intoarce 100% capul dupa ea in orice club , fata 8 poate ca nu e genul meu dar oricum frumos aranjata Igiena: 10 nimic de reprosat Oral : 10 atat de bun incat desi venisem pentru oral si normal am terminat la oral. Dupa circa 10 minute de oral neprotejat in care nu a grabit deloc si nu a cerut sa trecem la normal am terminat in gura ei! Nota 10 plus si de apreciat 100% efortul. Normal : Testez data viitoare Anal: Nu sunt adeptul GFE: 5 a fost rece , dau nota 5 ca fiind medie nicidecum proasta sau de evitat. Concluzia generala: de revenit, eu unul sigur am sa revin! Sper sa nu se schimbe pretul!
  2. Am gasit anuntul pe anuntul.ro si am zis sa dau o incercare. Am o slabiciune pentru fetele skinny si din poze parea fix ce trebuie. http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0733610130 Imi confirma la telefon locatia si tariful si ma intreaba daca vin sigur ca sa stie Locatia este usor de gasit in zona OMV coposu, cred ca blocurile alea au cel putin 4-5 lucratoare pe fiecare scara. Ma asteapta ascunsa dupa usa in tocuri niste pantalonasi si sutien. Eu venism hotarat pentru 1 finalizare (50 RON) dar ii spun ca sunt deschis sa stau si la o ora(150 RON) daca imi place. Pozele sunt 100% reale si este foarte misto la corp. 90% este gipsy, ea zice ca e pe jumatate turcoaica dar aspectul e mai degraba de indianca. Oricum fix pe gusul meu. Incepem cu un oral, protejat la cererea mea, ea e deschisa si la neprotejat in privinta oralului. Continuam cu un normal la care termin in maxim 3 minute de pompat ca fusesem pe uscat cam 3 saptamani. Stam la discutii despre diverse cam 15 minute si trecem la actul 2.. il trezeste pe gogu mai dau eu putin din fund cand suna interfonu!!! Se opreste raspunde si ii zice sa revina ca are treaba.. zice ea ceva de mancare dar nu bag in seama si continuam.. dupa care suna la usa!! pe mine nu stiu daca sa ma ia rasu sau nervii.. cica aualeu a intrat in bloc asta cu pizza se duce ia pizza si se intoarce sa continuam.. Notele: Locatie: 8 garsoniera camera de lucru+baie si bucatarile, singura in locatie. Ma rog aproape singura caci mai era pe acolo si o potaie mica si simpatica. Atitudine: 7 deschisa si ok. In timpul actului s-a intrerupt sa ia pizza... la telefon insa nu a raspuns asa ca ce sa zic un plus cu un minus iese de un 7.. Corp: 9 in jur de 1,7m aprox 50kg sani mici cu sfarcuri mari, tip para putin lasati dar deloc deranjant. GFE: 5 la primul numar se uita cam la tv in timpul actiunii si evita contactul direct. Dupa s-a mai dezghetat. Normal: 9 pasarica curata, nu a comentat la pozitii chiar intreaba cum preferi. Servicii: Normal protejat/oral prot/neprot 50ron/1 fin; 150ron/h Program: nu am intrebat dar cred ca in general lucreaza seara. Eu am fost duminica pe la 7 seara Concluzie: La 50 RON pe finalizare merita 100%, la o ora nu stiu daca merita. Eu as mai reveni pentru o descarcare rapida caci este o fata super ok pentru pretul asta la care altfel gasesti centuriste.
  3. Salut, In ce zona activeaza domnita? O aproximare de varsta se poate?
  4. Sunat azi pe la 8 pentru o finalizare rapida. Primesc indicatiile la telefon foarte exact si ajung imediat chiar daca blocul e mai in spate cumva, confirm locatia descrisa de Sangre. Locatie ok, doar ca era cam cald fiind la ultimul etaj, nu vreau sa-mi inchipui cum este ziua. Pe la 2-3 nu recomand, la 8 inca era super cald! In locatie mai sunt 2-3 fete nu le-am vazut dar era trafic Desi am sunat la acest numar mie mi-a raspuns Andreea(probabil ea era libera cand am sunat). Nu stiu daca e ok sa las recenzia aici dar daca e nevoie rog un moderator sa ia masuri. Asta cred ca a fost singurul minus, dar nestiind cum este Corina nu regret, poate next time. Andreea este o tipa plinuta bine si mica de inaltime dar care mie mi-a placut, foarte simpatica, GFE ridicat si foarte important nu este de etnie, piele alba curata si frumos mirositoare. A fost prima mea experienta BBW si nu stiam cum o sa reactionez dar campionu a fost la mare inaltime. M-a intampinat dupa clasica usa dar de data asta chiar dusa la extrem, aproape ca ma gandeam ca iese leopardul de dupa usa asa rau s-a ascuns! M-a intrebat daca vreau dus, am refuzat si totusi s-a dus ea singurica si m-a invitat sa ma fac comod. Repet, la corp este grasa si mica de inaltime rau. Tatze misto dar cam lasate curul beton. A inceput cu niste sarutari pe corp si pe langa individ plus un tit fuck de zile mari! Am solcitat oral protejat, nu stiu daca face si neprotejat. Prezervativ ok, la oral se chinuie am fortat eu cateva DT si are reflex de gag dar nu se opreste si nu protesteaza. Simteam ca termin asa ca o trec la un normal nu protesteaza la pozitii si e mimeaza niste gemete. Se implica super ok eu sunt mai genul soft si partea foarte multumita de asta. Termin in preze, servetele curatenie imbracat si plecat. Eu eram grabit, pe ceas am stat 25 de minute door-2-door. Halatul, 50 RON finalizarea i-am dat inca de la inceput din proprie initiativa. de revenit pentru un serviciu onest de la o fata ok. Note Oral 8 Normal 7 Fata 6 Gfe -9 Locatie 7 Tarif 50/fin nu am intrebat de ora.
  5. Salut, Am vizitat-o si eu in weekend. Confirm ca este aceeasi cu La acest pret nu cred ca este teapa, totusi: - are un catel cam enervant si nu-l inchide cand incepe actiunea - este un jeg de nedescris: scrum pe jos pe langa scrumiera, cainele mananca din farfurii si castroane normale - m-a tinut cat a fumat o tigara si si-a baut cafeaua cat se uita la acasa tv si incerca sa faca conversatie. a trebuit s-o chem eu la actiune. - nu a intrebat de dus si nici nu a facut, eu facusem acasa asa ca nu m-am mai fortat. Singurul plus este pretul si corpul - 50 RON finalizarea intr-o locatie centrala este ok - coprul e misto sanii nota 9 (chiar sunt cum imi plac, numarul 2, fermi), pasarica proaspat epilata si ea fiind miniona si fofo este mica mica (nu si exagerat de stramta insa ) si acum pentru o recenzie pe forma clasica Locatie Universitate, pe Batistei pe langa Inter, nu am avut probleme cu identificarea. Garsoniera transformata in apartament printr-un rigips intre dormitor si sufragerie, singura in locatie dar jeg de nedescris, deci 10 pentru pozitionare si faptul ca e singura in locatie 3 pentru apartament -> 13 GFE 2 - fast fuck veritabil cu povesti despre foste colege si cum castiga ea 12 milioane pe zi + raspuns la telefon unui alt client pentru recitat serviciile si unui al 3-lea pentru programare si desi inca eram la telenovele in sufragerie i-a spus ca e gata cam in 10 minute sa o sune. Actiunea oral protejat (nici nu vroiam altfel) precedat de o laba mecanica si urmat de un normal insemanan culcat pe spate si cracii departati, implicare zero. Cand am vazut cum sta treaba am dat ca animalul de 5 ori din fund si mi-am dat drumul in preze. Halatul 50 RON Fata etnie desi nu e foarte inchisa la culoare, limba romana la nivel de clasa a 3-a si inteligenta sub medie. Fara mirosui neplacute si corp de copila, eu agreez genul asta doar in combinatie cu GFE si o sedere de o ora dar parca combinata cu acest fast fuck o da in grotesc nu in fantezie cu liceana. Nu recomand si nu revin!
  6. Am vizitat-o si eu pe Emi acum 2 saptamani in locatia din Coposu. Locatia acum nemaifiind de actualitate nu mai intru in detalii, dar era cea binecunoscuta. Fara intimitate, este vorba de un cuib unde am inteles ca activeaza 4 fete. Dusul modest dar in regula pentru pretentiile mele, camera de actiune cam calduroasa si inca nu incepusera zilele hot.Modalitatea de contact (telefon, mess) print telefon, am primit indicatii exacte si descrierea serviciilorDetalii despre intalnirea efectiva dupa ce m-a lasat sa astept cam 1 minut pe hol sa aiba timp un confrate sa se ascunda intr-o camera mi-a deschis ascunsa dupa usa si ma astepta imbracata in sutien si chiloti, parca cei din poza. Oricum confirm pozele sunt reale. M-a intrebat de un dus, si m-am conformat, veneam de la birou, insa ea nu a facut un dus un prim minus.Programul de lucru, nu am intrebat exact dar am inteles ca lucreaza ziua si nu prea lungeste mult inspre noapte.NoteLocatie: 6.5 mai mult pentru zona, scara, apartament. Altfel impresie aparenta de bordel intunecos, este si la etaj inferior si de aceeea probabil se prefera aceasta schema Oral(protejat): 6.5 executat oarecum mecanic, fara atentie la zonele adiacente. Nu sunt nici obisnuit sa cer asa ca poate daca sunteti mai insistenti primiti ceva bonus. La fel nu ca as fi vreun terente dar nu a incercat DT. Normal : 7 docila la schimbari de pozitie, se misca frumos si fara sa ma grabeasca m-a terminat repede ambele dati, totusi fara inventivitate GFE: 6 este o fata placuta chiar daca nu mi-a placut mie in mod deosebit, intretine o conversatie si nu sta cu ochii pe ceas Media: 6.5 Tarifare - am ales optiunea de 150 RON pentru o ora. 80 ROn ar fi fost o finalizare. De revenit? nu cred, desi are servicii ok si incearca sa fie placuta nu mi-a facut nici un click si nu m-a facut sa ma simt in prezenta ei altfel decat strictul necesar. Nu i-as spune fast-fuck caci nu m-a grabit absolut deloc, i-as spune JUST Fuck, iar in pauza dintre cele doua actiuni discutii banale.
  7. A mai vizitat cineva de curand? Eu am incercat sa sun vineri si sambata si apoi am revenit si azi si avea mereu tel inchis.
  8. Eu am tot fost. De obicei merg pentru o finalizare orala in masina, iau doar fata si mi se pare mai safe asa. Am fost de 2-3 ori si la ele in cuib, unul este chiar pe langa intersectia cu berzei iar altul intre timp s-a demolat. Nu am avut niciodata probleme insa curtea este indoilenica, puradei trezi pe la 2-3 noaptea, pesti obositi si mame/bunici de panarame care iti cam taie cheful. Pentru o descarcare orala rapida eu recomand, pentru Oral/Normal in locatia lor NU.
  9. Am fost si eu in cuib azi. Am sunat la numarul 0763778117 dar ajuns la destinatie era disponibila doar Larisa 0766871130 este cea de aici http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1062847/0766871130_suna_si_incearca_ceva_nouuuu/ Serviciile sunt aceleasi insa: 60 RON 1 finalizare / 120 RON ora. Desi la telefon mi-a spus si de tariful pe ora, nu a vrut sa ramanem o ora pentru ca o dureau ovarele Locatia foarte slaba, asternuturi murdare. 4 GFE 5 neconumincativa si speriata, insa stia sa zambeasca. FK nu am incercat insa nu a comentat nimic la sfarcuiala si saruturi pe gat. Ea nu a incercat nimic dar nici nu as fi fost convins ca ziceam da. Aspect 7 la fata simpatica dar tarancuta, fundul nu-i cine stie ce. Nu cred ca este de etnie desi e bruneta. Tate insa beton nr 4, putin lasate dar cand statea pe spate unele din cele mai misto tate ever. carne tare pe ea, fara burta abdonemn misto. Oral 7 protejat dar foarte bun, ceva incercari de deep, fara atentie la oo Normal 6 nu a vrut pe la spate, am pompat in ea cam 5 minute mai mult nu am rezistat pana sa explodez caci era tare misto privelistea tatelor ei.. Un mix ciudat care mie mi-a placut chiar daca notele sunt destul de mici. Faptul ca are cu adevarat undeva pe la 18-19 ani ma incita pe mine foarte mult. Pentru cine cauta o escorta cu experienta nu recomand, pentru experienta de profitare de fata de la tara venita la oras recomand! Mi-a adus aminte de serile de camin, doar sticla de bautura ieftina a fost inlocuita de cei 60 de RON
  10. O fi ea draguta si finuta dar e tepara. Sun astazi sa aflu detalii, imi da detaliile prezentate si aici pe forum. Stabilesc sa ne auzim in 30 de minute cand sunt in zona Tomis III, Mega Image. Ajung in 30 de minute si sun... reject. Mai astept inca 5 minute si sun.. reject, dupa 15 minute la fel. Asa ca am inceput sa caut si am ajuns la o alta caprioara pe care o sa recenzez cat de curand. Mai incerc dupa 25 de minute cand am gasit directia cea noua spre care sa ma duc.. reject! Concluzia, benzina consumata degeaba pe o neserioasa..
  11. salut, am o pasiune complet opusa obisnuintei si anume escortele cu sanii mici sau foarte mici. imi puteti recomanda asa ceva in Bucuresti? Eventual si cineva cu GFE ridicat, mi-ar placea sa pot sa-i si dezmierd in voie nu doar fast-fuck. M-am tot uitat pe forum dar majoirtatea celor care poate ii poseda incearca sa mascheze prin poze si sutiene aceste lucru.. multumesc!
  12. Buna tuturor, Incep si eu cu primul post aici. Am urmarit de o saptamana forumul si am tot notat numere de telefon. Aseara pe la 1, dupa ceva sticle de vin incep sa caut prin numerele de telefon si dupa ce le iau pe toate la rand fara succes, ajung si la acesta. Sper sa nu va suparati ca nu dau note, este prima escorta la care merg si nu am la ce sa raportez. Cost - la mine distractia a fost 200 RON pentru o ora, nu retineam tariful de pe forum ca sa pot sa protestez, acum vad ca pe voi v-a servit cu 150 RON/h Locatia - Singurul minus, nu mai este la decebal/zvon , este intr-un subsol din zona Lascar Catargiu/Minerva cum spunea si rumburack01 Aspect - foarte simpatica dupa gusturile mele. Sanii medii, lasati dar frumosi. Mie mi-au placut. GFE - fara FK pentru ca nu am incercat eu insa in rest foarte ok. Nu a stat cu ochii pe ceas, am stat cam 10 minute peste timp fara sa existe nici o problema. Probabil nu mai avea clienti anuntati pentru acea seara, dar orisicum de apreciat. Oral - La mine a fost protejat, asa am cerut Igiena - igiena ei ireprosabila, proaspat epilata, gustul fofoloancei foarte ok, fara mirosuri ciudate. Normal - ei aici lucrurile pentru mine s-au intrerupt pe motive de somn acut al instrumentului din dotare. A fost rabdatoare l-a mai ajutat sa-si revina cu un handjob, a depus eforturi! Per total o experienta de repetat mult mai treaz si v-o recomand, mai ales daca isi schimba locatia.
×
×
  • Creează nouă...