Sari la conținut

[email protected]

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Baieteii nu inteleg. Barbatii inteleg! :cool: :gifs_ojos :biggrinking
  2. Iti dai seama ca majoritatea pularailor ce vedem recenzia ta cu Alessandra nu mai mergem la ea. E de maxim interes. Nu ne fute bine in cur :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  3. Cre'ca recenzia lu' mlffucker nu prea e recenzie. Ar trebui sa il recenzezi tu Alessandra. :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cum ar suna... Era curat, la corp arata cam asa, curul de la spate parea asa... cam largut Suge bine dar cam zgaria cu mustata, etc Da, sunt rautacios, stiu ca gusturile nu se discuta, cum nici orientarea sexuala oricare ar fi ea, dar asa ceva... Fo' real man? mlffucker? :laugh2 S-a blocat usa, nu a vorbit cu tine si ti-a zis "te ascult", tu devenisei si mai crispat? jucaria nu i se scula, nu a acceptat sa stai tu deasupra si sa te infigi? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Lesin! Atata nemultumire ca nu ai fost luat in brate si consolat de catre Alessandra precum o mama, o prezenta feminina, intelegatoare, sa iti vorbeasca frumos, dar apoi sa te futa in cur... :laugh2 Pai poate fiindca ai gresit unde ai mers si ca ce vezi tu shemale de fut prin filme porno, alea iau pauze intre cadre si iau intaritoare sau pur si simplu sunt travestiti care nu tin tratament hormonal, deci stau strong pe erectie. Dar ce dracu vorbim ca oricum te-ai dus pentru un numar. (sa il iei) :laugh2
  4. Imi afli si personalitatea? Sa stii ca sunt temperat dar si impulsiv uneori :))
  5. Cica sunt de partea ei? Ahahaha, bai ghici ce, eram pe threadul ei. Daca te uiti cu pagini in urma, o complimentez de ceva timp. Ce crezi ca denota asta? Cumva ca sunt de partea ei? Nu imi spune ca acum ti-ai dat seama! :)))
  6. Cred ca tu nu ai idee cu cine vorbesti, periculoaso! Stai cuminte acolo si nu iti da drumul la gura prost si cu aflat si pus chestii pe net ca te fac sa plangi in maxim 2 zile. Nu, nu vorbesc ca te fac prin violenta fizica. Ariana ti-a raspuns deja la suspiciuni mai sus :))
  7. Nu prea sunt nici Valentina si nici Antonela. Sunt un om normal cu mult timp liber. Mult timp liber sa vizitez pe multe de aici, atat ca nu dau recenziile. Daca intelegi ce zic. Ai fi surprinsa cat de "normal sunt". Te asigur ca sunt Valentin, nu Valentina si nici Antonela. Nu am la ce sa ma uit.
  8. Si tu nu le-ai zis nimic inainte? Pe cuvantul tau?
  9. Si s-a zis si aia cu Florile. Si cu masculul tau... Pff... Tristut mai lorenlory. Tristuta situatie :))
  10. lorenlory tu stii vorba aceea din popor "gura bate curul?" Sa stii ca se aplica si la curul cu implant. :)) daca te dai smardoaica pe forum si apoi ti-o cam furi si chemi politia nu este ok :)) Si nu uita de unde a pornit totul. Ai intrat tu pe threadul asta ca ai descoperit gaura din covrig si ca si-a bombat curu Ariana din photoshop putin. Ce denota faptul ca ai intrat tu sa dai din gura pe aici? Si chiar daca a facut-o, ce denota? Iti spun eu, e mai isteata si l-a bombat asa, tu ai dat bani. :))))) Oh, dar stai, problema asta era, nu cumva sa aiba cineva curu mai mare decat al tau :)) Mai mare nu il are, dar il are mai bun. Csf, n-ai csf :))))))
  11. Deci, pe fata le respecta pe toate si prin spate le pupa in cur. Bai suna bine. Deci e de treaba. Asta ai vrut sa spui? :))
  12. Ti-ai scris singura de pe al doilea telefon? :)) Parca recunosc scrisul, daca intelegi ce zic...
  13. Si am incercat sa ma abtin sa fiu rautacios, daca incep intru si eu in circ si nu prea ma incadrez ca sunt biped lorenlory cu ts ca tine puteam sa fiu prieten si poate si client dar cand spuneam o gluma tu spuneai "adica?" :))
×
×
  • Creează nouă...