Sari la conținut

weedunuunu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre weedunuunu

  • Dată Naștere 10.04.1998

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    It`s all about love

weedunuunu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Salutare dragi prieteni si iubitori al sportului in pat. Proaspat venit acasa dupa un voiaj lung si stresant m-am gandit ca ar cam fi cazul sa apelez la cea mai buna metoda de relaxare existenta care o stim cu totii. Asa ca am apelat la domnisoara Roxana. Plimbandu-ma prin oras arunc o privire pe forum iau numarul si o sun. La cat de mult am stat pe bara am ajuns la 5 min de la apelul telefonic in locatia respectiva. Imi deschide usa colega ei zambind intru si o vad si pe RoX , o gagica bine de tot blonda ochii verzi forme apetisante , micuta foarte zambitoare si sociabila , exact ce cautam. Am intrat in camera , am stat la o caterinca mica , o tigare sa ne cunoastem mai bine i-am spus ca vreau o ora total am lasat 400 ron si ne-am apucat de treaba. Am inceput cu fk , sarutari pe tot corpul, un oral de toata frumusetea Deepthroat la greu ( exact cum imi doream) , 69 , normal si anal. Am finalizat in gurita , mi-a zis sa o anunt cand imi vine , asa e normal. Toata treaba a durat cam 1 ora si 10 min timp in care m-am simtit minunat.Dupa ce am terminat am mai stat la o tigara si la o mica conversatie dupa care am plecat foarte bine dispus. Serviciile domnisoarei m-au convins sa revin la ea cat timp voi sta in tara 100% fiind iubitor al sexului si al trairilor intense... doar o viata avem O recomand tuturor , e cu mult peste tot ce am intalnit pana acum in cta legat de escorte. Locatie - 10 ( mi s-a parut foarte ok ) GFE - 10 ( stie sa poarte o discutie , pe mine sincer m-a impresionat) Oral Neprotejat - 10 ( deepthroat si priviri perverse in timpul actului + spitting) FK - 10 Normal protejat - 10 Anal protejat - 10 Cu alte cuvinte are tot ce ii trebuie! Va salut , o seara buna si spor la treaba!
  2. Cam asa merge treaba .... vara vin toate acasa . Iar acum sa imi fac si eu aparitia cu o mica recenzie am testat-o o singura data pe aceasta domnisoara, undeva asta vara( imi cer scz ca va scriu tocmai acum dar nu lucrez in tara si am f putin timp la dispozitie sa intru pe internet) colega ei nefiind disponibila , a trebuit sa dau cateva ture prin fata sa ma asigur ca terenul e ok , zis si facut am tras masina in fata , am coborat am discutat pretul si am mers spre locul cu pricina. Am ajuns in spatele santierului , m-a cucerit atat de tare prin felul ei de a vorbi incat am vrut sa ii las 50 ron in loc de 30 .... bineinteles fata nu a acceptat. am trecut la treaba , doar un sex oral bineinteles ca nu era loc de altceva in parcarea de la maritimo fiind nu stiu ce concert si era cam multa garda. M-a intrebat cum doresc , protejat sau ne ... am ales ne si am trecut la treaba. L-a luat pe domnul capitan la bord si a inceput. Un deep de toata frumusetea , fara zgarieturi , si finalizare in gurita. Venit proaspat din voiaj a durat circa 5 min sa finalizez. Fata arata bine si serviciile sunt destul de bune. Ca note Fizic - 7 , Oral - 9 , Normal - nu am incercat , Locatie - daca tot aveam si o fantezie cu outdoor sex merge un 5. Va salut si spor la treaba!
  3. Fata intr-adevar nu e constanteanca , este din sinaia si a mai lipsit din cand in cand revenind. Daca ati fost atenti vara sa zic luna iulie august mai presta o bruneta cu ea care in timpul anului e si ea plecata revenind vara. Din cate am inteles vor reveni amandoua in vara( nu stiu exact cand) urmand sa plece iar la sfarsitul sezonului. De locatie , imi pare rau nu stiu nimic.
  4. Salut , am aruncat o privire la ce s-a vorbit pana acum. Pot sa va spun din surse sigure ca fata e plecata in Germania urmand sa revina in vara.
×
×
  • Creează nouă...