Sari la conținut

iuliv

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iuliv

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ro

iuliv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Nu-mi dau viața, stai liniștit. Vreau un serviciu, platesc cât mi se pare corect. Nu vad care e problema altora. Pe logica asta toți trei să conducem Dacia pentru ca atât îți permiți tu. Nu as vrea sa continuam discuția, nu aici, nu vad de ce trebuie sa poluam topicul fetei.
  2. Dau banii mei pe ce vrea pula mea și cu siguranță nu tre sa explic vreunui fraier ce fac eu cu banii mei. Am platit un serviciu de calitate acolo unde am vrut, când am vrut la prețul care mi s-a părut corect.
  3. Salutare! Zilele trecute m-am bucurat și eu de serviciile lui Alias. Întâlnirea am atabilit-o prim Pm și SMS. Ne-am întâlnit la hotelul unde eram cazat, cateva minute întârziere, dar nu mult. A venit îmbrăcată foarte provocator, o rochie scurta și tocuri sfidând vremea rece de afara. Primul lucru care impresionează sunt ochii ei absolut superbi. Am petrecut împreună 2 ore minunate, în care am apreciat în primul rând implicarea ei. Multe sărutări, mângâieri, m-am simțit ca la amanta careia i-a fost dor de mine. Note: Oral:9.50 nu știu cum făcea înainte dar acum e cu siguranță f bun. Normal: 9.50 GFE: 10 Igiena:10 Fizic: 10, un mare plus pentru ochii ei superbi. Cadou: 900 lei pt 2 ore, bani bine cheltuiți. Eu o recomand și voi mai reveni cu siguranță.
  4. Am contul din 2012 si de atunci am fost un benefeciar si nu am contribuit deloc pe forum. Adevarat. In 2012, cand am deschis contul, am avut si prima experienta cu o excorta, tot in Bucuresti. Din anumite motive, nu am simtit necesar sa contribui cu o recenzie. Nu am fost prea impresionat, nici pozitiv nici negativ poate atunci. A urmat o perioada lunga cand nu am folosit asfel de servicii, nici nu prea am accesat forumul mai deloc. De prin vara lui 2016 am reinceput sa "umblu la femei" , de fiecare data in deplasarile pe care le-am facut, Cluj sau Bucuresti. Nu mi-a placut niciodata sa dau detalii despre activitatea mea sexuala, si poate de asta nu am contribuit niciodata cu o recenzie pe forum. Anul asta, in ianuarie am avut acea intalnire cu Roberta. A fost o intalnire reusita, am discutat mult cu domnisoara, m-am simtit foarte confortabil cu ea. Poate de aceea am si decis sa scriu acea recenzie. E ultima recenzie pentru ca de atunci nu am mai beneficiat de servciile nici unei escorte. Se pare ca daca voi mai vrea sa mai scriu una tre sa mai studiez un pic, ca nu ma pricep . Nu am nici un alt interes aici, nu o stiu altfel pe Roberta decat de la acea intalnire de 2 ore, nu ma pot exprima in legatura cu celelalte recenzii pe care le considerati suspecte. Se pare ca am debutat rau in treaba asta cu recenziile.
  5. Salutare tuturor. Folosesc forum-ul de ceva timp pentru "studii de piață" dar din diferite motive, si poate si din egoism, nu am simțit niciodată nevoia sa contribui și eu cu o recenzie. Urmăresc mai multe topicuri de pe acest forum, in general din localitățile pe unde obișnuiesc sa mă deplasez in interes de serviciu, si când prind ocazia, in baza "studiilor" încerc sa profit si sa îmbin utilul si plăcutul. Printre fetele pe care le urmăream era si Roberta, atras fiind de pozele ei si de unele detalii din câteva recenzii. Ce se întâmpla in ultima vreme pe topicul Robertei m-a intrigat, m-a și distrat un pic, oricum, m-a determinat să vin și eu cu o recenzie, nu de alta dar nu in ultima vreme se găsesc aici tot felul de off-topic-uri, numai recenzii nu. Am contactat-o pe Rebeca inițial printr-un PM, apoi am comunicat prin SMS si telefon, în final. Întotdeauna m-am simțit mai confortabil pentru astfel de întâlniri pe "terenul" meu, motiv pentru care prefer sa fiu eu cel vizitat la hotel. La fel si in cazul Robertei. Fusese o zi foarte obositoare, eram destul de epuizat înainte de întâlnire si nu aveam așteptări foarte mari de la ceea ce urma sa se întâmple. A ajuns, la timp, la hotelul unde eram cazat, ba chiar cu câteva minute mai devreme. Ne-am întâlnit la intrare in hotel. O prima impresie buna, deși ținuta de iarna ascunde destul de bine fizicul ei. Au urmat câteva minute bune de conversație, pentru a ne mai cunoaște si destinde puțin. Rebeca e o femeie frumoasa, spre 30 de ani, o prezenta foarte plăcută, m-a făcut sa mă simt repede foarte confortabil in ciuda oboselii mele. Are un corp de puștoaică, slim, cu sâni mici spre medii dar frumoși si fermi, iar fundul este probabil punctul forte din punct de vedere al fizicului. Am petrecut 2 ore impreuna pentru care am achitat 200 EUR. Nu voi da detalii despre cum s-a consumat întâlnirea, a gentlemen never tells, voi acorda notele de rigoare: Locație, nu e cazul, la hotel Aspect: 9,5 spre 10, gusturile nu se discuta Normal: 10 Oral:9 Prezența: 10 Altceva nu am încercat și nici nu am cerut. Overall, o experiență foarte plăcută, la următoarea vizita in București, dacă timpul va permite, voi încerca sa o întâlnesc din nou.
×
×
  • Creează nouă...