Sari la conținut

rubrius

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rubrius

Informatii Personale

  • Sex
    Male

rubrius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. bravo EDY2000. Ai radiografiat corect !!!! respect!
  2. nu ma intereseaza prea mult subiectul dar recunosc faptul ca unele dintre asa zisele "escorte" merita cate o pataniedegenul asta pt ca: - desi le platesti cat au cerut (banii inainte pt ca esti la curve) isi bat apoi joc de tine prin prestatia lor si banii nu-i mai vezi inapoi - te incurca aiurea si te pun pe drumuri Acest lucru nu e valabil pt toate.
  3. stie cineva ceva de domnisorica ? http://www.intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=6247 personal am incercat-o acum vreo 3 ani dar nu am mai dat de ea.era frumusica foc si o facea destul de bine. cred ca are maxim 23 ani si tot spunea ceva de Spania. Cam figuranta (nu a acceptat 2 pe rand) dar f frumusica .
  4. mama ce mai recenzie!!!!!!!!!!!!!!! esti cumva pestele ei?!
  5. rubrius

    diana- 0748523123

    intamplator am gasit acest post asa ca o sa fac o recenzie pt o mai veche "gaseala"cu d-ra. Sunat .Gasit la BRD din PIATA CENTRALA. O tipa bruneta, bronzata, frumoasa. putin grasuta dar super OK ca atitudine: comunicativa, inteligenta , vb f frumos. Mers la un apart. de langa Potcoava de Aur . Eram 3 "domni" si apoi inca 1. Atitudine ok, dezinhibata. face sex ok(GFE sa zicem 8), CIM . A acceptam lucru si la 3 "ciocane" .Accepta orice pozitie. Anal nu am intrebat asa ca nu pot da detalii.FK nu stiu ca nu a incercat nici unul. Are un fund bestial pt ce-i care apreciaza marimea (mareeeeee si rotund), carnea frumoasa. Executat 2 cate 2 numere si 2 cate un nr. Cost total 800 lei. Frumoaso , daca citesti acest post sunt TEO si mi-ar face placere sa te revad. cum anunturile sunt interzise revin-o daca mai esti in bransa cu un post si publica nr. de telefon sau o modalitate de contact. AAAAAAAAAA, era super bronzata, zici ca era data cu crema, ffffff curata si rasa complet. La implicare mai putin dar eram 3 asa ca nu putea sa faca "dragoste". De revenit! Mult succes !
  6. cam are dreptate TIEGER!!!!!!!! dar da-ne ceva amanunte sa stim si noi. Sunt ochi si urechi.
  7. aaa, era sa uit, nu ti-am cerut eu webcam, eram dispus sa-ti dau eu si acum zici ca ti-am cerut eu. TE ROG FRUMOS!
  8. rubrius

    Adela - 0756578178

    am reusit s-o contactez pe adela astazi. Super OK fata si comunicativa si deschisa, cu raspunsuri ok .Daca si tet-a-tet e lafel :TOT RESPECTUL! o s-o vizitez cu siguranta. Respect!
  9. stimata d-ra trebuia sa precizezi acest lucru. Ca pe fiecare om te respect dar ce ai fi vrut sa-ti zic, "ca te iubesc sau ca m-am indragostit".Stiu ca timpul tau e pretios asa ca am trecut direct la subiect. Daca te-am deranjat cu ceva i-mi cer scuze dar totusi nu ma poti considera badaran. Uite, m-am inregistrat pe forum si am vazut pozele acum. Cred ca ar fi mai bine (pt mine ) ca sa treci peste mica mea indiscretie si sa ne cunoastem. Mult succes si sa fii in toane bune! Al tau pe viata, THEO (ia-0 ca pe o gluma)
  10. va rog stimati confrati sa-mi spuneti cu ce am gresit in discutia de mai sus? Cred ca d-ra are probleme cu capul sau se crede vreo adolescenta careia ii cer prietenie. Nu am jignit-o, nu i-am vb urat ,absolut nimic. DACA CITESTI STIMATA D-RA ZI-MI SI MIE CU CE AM GRESIT! SPOR LA BANI!
  11. theo: buna theo: sunt theo theo: am luat id de pe nimfomnae theo: nimfomane.com dreamgirlsexy92: buna dreamgirlsexy92: as dori sa stiu cati ani ai si de unde ai id meu ? dreamgirlsexy92: scuze theo: 36 dreamgirlsexy92: cati ani ai dreamgirlsexy92: ok theo: nimfomane.com dreamgirlsexy92: ok theo: as fi interesat de..."sa te cunosc" vrei web cam? dreamgirlsexy92: nu mersi theo: ma intereseza ce servicii oferi, o modalitate de contact theo: si daca poti o poza ceva sa vad despre c e vb theo: nu cu fata desigur theo: daca se poate bine daca nu asta e dreamgirlsexy92: poze gasesti pe nimfomane theo: nu le pot vedea ca nam vechime pe site theo: astai o probl theo: am tot incercat eu theo: am citit despre tine si avand recenzii bune theo: am zis sa apelez la serviciile tale dreamgirlsexy92: ok theo (7/9/2012 2:05:04 PM): ok theo: ok ce? theo: ppoti vb sau revin mai tarziu? dreamgirlsexy92: ok te ast theo: pai nu-mi dai un nr de tel? theo: imi spui ce si cum dreamgirlsexy92: imi pare rau dar discutia noastra se incheie aici dreamgirlsexy92: limbaju tau lasa de dorit dreamgirlsexy92: o zi buna iti doresc theo: in primul rND SUNT EDUCAT theo: nu stiu ce ti se pare dreamgirlsexy92: ok dreamgirlsexy92 is typing... dreamgirlsexy92: o zi buns theo: iti dau si web dreamgirlsexy92 has signed out. (7/9/2012 2:08 PM) theo: o sa postez discutia pe nimfomane theo: sa-si dea cu parerea fiecare cu ce am gresit theo: in fine
×
×
  • Creează nouă...