Sari la conținut

eureur

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eureur

eureur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Am fost si eu ieri la Catalina. Draguta, subtirica, bruneta, focoasa, curata, cu un minus la sani, cam obositi, dar nimeni nu e perfect. A stiut sa creeze atmosfera, sa ma faca sa ma simt bine. note: GFE 10 oral 8-9 normal 8-9 De revenit. Halatul 250 / 1 h
  2. eureur

    Roxana 69

    Buna ziua, futaciosi! Am vizitat-o si eu pe Roxana astazi. Programat la telefon, primit indicatii locatie, usor de ajuns, ziua gasesti loc de lasat masina dar seara probabil e greu de gasit un loc... In fine. Vazut caprioara, placuta, gen next door girl. Decartat 200 pt 1h, dus,trecut la treaba. Oral ne de 9 spre 10, fara finalizare, apoi am incercat sa o rezolv cu 2 maini si-o limba.Nu am reusit,vina mea, prima intalnire, probabil am si grabit-o si i s-a taiat. Pus caciulita cu gura, trecut la pozitia canina, munca de curgeau apele pe amandoi, rezolvat pana la urma cu placere. Dus de reimprospatare impreuna, intors in camera si incercat un al doilea oral, pentru care ii dau 11, ca a reusit - varsta, de... Nu prea mai merg 2 unul dupa altul. CIM pentru care mi-a mai cerut 50 lei am decartat 100 si i-am lasat restul ca bonus pentru sanisorii ei virginali si pentru al doilea oral. Recap: Locatie 8. Prezenta, GFE 9 Oral 1 9 Normal 5 mie 10 ei ca m-a suportat. Oral 2 11. Halatul 200 o ora, 50 cim si 50 bonus. In concluzie, de revenit
  3. Sa incerc si eu o recenzie... Locatia e ok, prosopul curat. Domnisoara Anca este draguta, grasuta, vesela. I-as da un 9 pentru aspect, ii cam place saorma... Oral 8, cam prea violent. Nu am incercat CIM. Sex 9. Trebuie sa muncesti serios sa o satisfaci, dar, pentru lenesi, simuleaza bine orgasmul. Stramta, stie Kegel, se lubrifiaza natural. Anal nu am incercat, dar banuiesc ca, pentru suma potrivita nu spune nu. Tarif: 100. Per total, de revenit.
  4. @gogu: confirm si eu pretul, 250 la casierie, de cele mai multe ori casiera e Lena, care arata super, vorbeste profesional, are GFE dar in rest... sa zicem ca nu avem chimie reciproca. Nu uitati ca din banii astia ajung foarte putini la fete! Asa ca... decartez si direct prestatoarei 50. Anca, din pacate pentru noi, si-a schimbat meseria, s-a apucat de ce a invatat, daca ma intelegi. Din fericire au aparut caprioare noi! Cat despre postarile celor dezamagiti, sunt de inteles... majoritatea caprioarelor sunt in rodaj, daca te dai mai brutal la ele se gripeaza si dau rateuri, mai ales ca fac sau nu treaba cum trebuie, banul iese la fel, subtire rau. Cointeresarea si tratamentul mai cu manusi sunt cheia, asa cum stii.
  5. Nu cred ca au indopat-o guvizii... Aia mai degraba mancau ei si ea facea foamea. Ar mai fi o posibilitate absurda: o fi sora-sa mai mare! Atentie la off-topic ! A
  6. Am vizitat-o si eu pe mandra, confirm povestea lui Miki, dar: Cand am fost eu, era doar cea din poze, eu sunt de parere ca pozele sunt ale ei de cand era domnisoara (e posibil sa se fi ingrasat in halul asta in 3 ani, Picon, ceea ce explica si scaderea drastica de tarif). Am decartat 200, am primit CIM de 10, n-am mai putut presta restul, fiind chemat la raport de stapana, dar per ansamblu a fost o pierdere acceptabila. Locatie 4-5, (avea apa calda) Aspect: depinde de gusturi GFE: 8-9 Oral 10, Pt restul nu dau note, dar feelingul meu e ca ia note de trecere. Pare o prestatoare cu experienta, stie sa se faca placuta. O voi mai calca pt un quickie ocazional.
  7. Constanta, anii 75-89 (ca mai devreme nu stiu decat din povesti...). Fetele vesele erau de gasit langa poarta 1 a portului (la Vraja Marii) sau la Palas in bar, sau la Intim, in asteptarea marinarilor straini. Le mai puteai gasi si prin piata Ovidiu, dar mai rasfirate, de obicei in piata marinarii erau acostati de catre un puradel. Ca locuri de actiune se foloseau cateva darapanaturi de case din zona, sau cateva hoteluri de 1 stea ca nu le puteai da mai multe, unde fetele inchiriau cu ora. In mod sigur o parte din chirie si din tarif se ducea la sectorist si de acolo mai departe pe filiera catre sefii militiei. Fetele erau cunoscute si acceptate de autoritati, prospaturile erau verificate si daca promiteau, erau avansate de secu la Bucuresti ca prostituate sau cu misiuni sub acoperire. Cunosc personal un caz. Daca nu corespundeau criteriilor - concurenta era mare si criteriile stricte, aspect, varsta, disponibilitate afectiva si psihica etc -, erau lasate in pace sa lucreze loco. Spuma fetelor era de gasit la Casa cu lei, in bar, unde asteptau cuminti cu cate un coctail pe care il legumeau toata seara sa fie acostate de cate un client mai spalatel si potent financiar. O alta gasca se invartea pe la hotel Parc in Mamaia, dar mai ferita, sub protectia catorva interlopi (bisnitari si batausi). Gasca era formata din fete de liceu in anii terminali (17-18 ani) si cateva mai avansate (pana in 35). Clientela era formata din clientii hotelului, in general oameni in delegatie cu treburi prin Cta. Locul actiunii - camerele lor din hotel. Aici stiu si preturi, 500 lei numaru'. In Bucuresti stiu perioada 84-89. Ce stiu eu sunt doua categorii: una cu fete pe mutrele si imbracamintea carora se vedea clar meseria, si care se invarteau prin barurile hotelurilor "de lux" Athenee, Inter, Bucuresti, Lido, Ambasador si ulterior prin camere, sub privirea opaca si "nevazatoare" a receptionerilor si a securistilor din holuri. Mi-a fost clar intotdeauna ca sunt in cardasie, confirmata la un momentdat si de trei dintre fete intr-o noapte de betie si plictiseala, cand si-au cam dat drumul la gura intre ele uitand ca au martori. O alta categorie pe care o stiu e cea a fetelor "de camin" din Grozavesti sau din Tei, marea majoritate studente sau exstudente in cautare de sponsori studenti straini (arabi sau negri). Astea imbinau placutul cu utilul, lucrau uneori chiar pe gratis, pentru un acoperis, o masa si hogeac de o noapte; multe din ele devenind dupa un timp chiar neveste pentru unii din studentii respectivi
  8. Vorba cuiva intr-un post anterior.... TUMBA!!!
  9. Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque Orice animal e trist postcoital, cu exceptia femeii si a cocosului!!! (Galen - sau Ovidiu - sau Aristotel, parerile sunt impartite)
  10. Ref Andreea sweet...Am fost, am facut, mi-a placut, am revenit (in primavara). Am scris cate ceva atunci, la cald - pag 13 din thread.Am aflat ca a revenit, asa ca am vizitat-o saptamana trecuta. Fizic, a mai luat ceva in plus, dar de aici pana la "balena de 120 de kg" e cale lunga! Pentru a evita situatii ca cele de mai sus, un set de poze noi ar fi binevenit, ar sti lumea exact care este oferta si s-ar evita unele dezamagiri si frustrari. Probabil ar pierde cativa potentiali clienti, dar ar capata respectul nostru, al celorlalti si oricum cei pierduti mai mult ca sigur ar fi fost din categoria "bounce".Emotional, nu s-a schimbat, ba chiar din contra, a capatat un plus de siguranta, ceea ce o poate avantaja sau nu, depinde de partener - pentru un partener puternic, e un avantaj, pentru un partener mai subtirel emotional va trebui sa fie foarte atenta.Oricum, GFE si respectul fata de client fac toti banii si compenseaza din plin minusurile.Una peste alta experienta este peste OK, de revenit (nu prea des, creaza dependenta)!
  11. Ca sa lamurim... E vorba de salonul de masaj Calypso, cunoscut de specialistii de pe aici.In principiu se face masaj erotic, domnisoarele exceleaza in arta de a se juca cu psihicul masculilor, reusind sa-i convinga sa revina de fiecare data (cel putin pe mine m-au convins)...In functie de dispozitia si disponibilitatea fetelor, poti obtine si mai mult, dar nu e garantat... Deasemeni, poti avea de la heaven la brutal earth (adica de la "nu m-am mai simtit de mult asa de bine" la "dracu' m-a pus s-o aleg"). Un fel de ruleta ruseasca pe banii tai, cu sublinierea ca in 98% din cazuri nu e glont pe teava (respectiv experienta este ok sau peste ok catre bine si foarte bine). Daca mai punem la socoteala si faptul ca locatia e curata, ca echipa se schimba des, ca fetele sunt tinere (18+) si arata de la bine in sus, ca sunt amabile (bine strunite si relativ bine selectionate), ca nu ai niciodata senzatia de presiune temporala (nu te grabeste nimeni, nu-ti bate in usa ca s-a terminat ora, nu mi s-a intamplat niciodata cu niciuna din fete sa se uite la ceas,este un loc de pastrat in agenda si vizitat din cand in cand.
  12. Cam tarziu, dar acum am descoperit threadul...Andreea, multumesc pentru experienta deosebita de saptamana trecuta, voi reveni.Pentru colegii de forum:Cand vrem thrill cu o supersexi supermodel, mergem in alta parte...Cand vrem sa ne amintim experientele placute din tinerete sau sa ne indeplinim visele erotice pe care le-am avut cu colega de banca sau vecina de la 2, mergem la Andreea...Daca nu stim ce vrem, facem recenzii proaste, si/sau supermodelului, si/sau Andreei.
  13. eureur

    cryna

    Vad ca s-a redeschis Velurul... Eu m-am simtit intotdeauna bine acolo..., si cu gemenele si fara ele... chiar daca in ultima vreme inainte de inchidere se cam deteriorase atmosfera. Ma duc zilele astea sa verific ce e pe acolo si dau de veste.
×
×
  • Creează nouă...