Sari la conținut

rufus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rufus

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.791 citiri profil

rufus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Am crezut ca vrea minim 2 ore, e de ajuns o ora, nu stiu ce as putea face 2 ore daca nu accepta finalizari
  2. Stie cineva cat cere Dom pt o sesiune?
  3. Pacat, imi placea masajul ei, poate lucreaza la vreun salon?
  4. Intrebam de tine pentru ca nu se mai gaseste o miniona asa ca tine 😉Imi pare rau ca nu ai anuntat ca te retragi, m-as fi grabit sa mai vin la tine cu toate ca nu am mai avut timp in ultima vreme. Se poate sa mai fii available macar pana la sfarsitul lui decembrie?
  5. Am vorbit cu Iza.LovelyLockhart pentru ca mi se pare ca e singura care nu e pitipoanca de acolo si dupa lungi conversatii mi-a spus si pretul, citez: "Iza: So..mi am pus un standard de 300€ per date..din motive igienico/psihico/mentalo și tot ce mai vrei tu..mi se pare ca așa fac diferența (in prima fază cel puțin) între tipi care se respecta și au cumva grija de ei și de sănătatea lor și cei care sunt mai puțin atenți la acest aspect..să zicem (nu e o regulă dar nah)... Mai bine îmi spui tu ce speri să găsești/obții mai exact..din întâlnirile astea.. De obicei mă întâlnesc numai cu tipi străini care știu destul de bine ce vor..& they usually want a real date..indiferent dacă duce la sex sau nu.. You know..like in real life..dar implică bani.. :-)) De acolo vedem cum merg lucrurile..Nu sunt robot, deci nu fac nimic robotic. Dacă e ceva cu care eu nu ma simt confortabil și prefer sa renunț la a continua date-ul o sa îți înapoiez banii și vom încheia întâlnirea in mod civilizat. Tot ce fac, fac de fun nu din obligație, și asa vreau sa și rămână lucrurile. P.S.: Discreția pt mine este cel puțin la fel de importantă cum e și pt tine. Și acum și pe viitor. Iza: Have fun.. :-)) Iza: Poți sa ma injuri după ce citesti.." Inca nu stiu daca sa ma intalnesc cu ea sau sa o injur. A cunoscut-o cineva?
  6. Da... daca vrei sa dai 600 de dolari pentru 3 ore... Romance cu muschi care fac asa ceva exista?
  7. Unde scrie ca e pasiv? Din descrierea ei se intelege ca ofera acele servicii contra cost +50. Adica ofera annilingus.
  8. Se mai stie ceva de Bety? Revine?
  9. Asta nu inseamna fisting, cum ai scris in semnatura. Fisting e cu toata mana/pumnul inauntru. Daca e doar cu degetul se numeste fingering. Nu induce lumea in eroare
  10. Salut, a mai fost cineva recent? Mai lucreaza?
×
×
  • Creează nouă...