Sari la conținut

pam123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pam123

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.544 citiri profil

pam123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Ai fost singur sau insotit?...ai agatat ceva? Ai testat camerele? Ce fel de lume ai intalnit acolo? Fete solo sunt? Recomanzi?...etc..mersi:)
  2. Salutare, A fost cineva?..sa ne dea mai multe detalii... Numai bine,
  3. Sunat pe primul nr. din topic....si surpriza ...raspunde. Doar ca in fundal se auzeau si voci de barbat. Locatie comunicata...mararasti, langa sensul giratoriu, servicii oral+normal, ambele protejate, o finalizare pe parcursul unei ore 250 ron, 300 parca cu oralul neprotejat....350, 2 finalizari intr-o ora...totul protejat...anal 600 o finalizare protejat. La telefon pare ok tipa dar eu I-am zis pas. Spor baieti.
  4. Sunat ieri....raspunde o voce de barbat....oups.... Cand am vizitat-o mi-a spus ca are un prieten din moldova care e plecat la munca in tari straine...se pare ca s-a intors acasa. Salutare.
  5. Salutare, A mai reusit cineva sa ia legatira cu domnitza? Eu tot sun de vreo luna si nu imi raspunde..se pare ca nu ne sincronizam:) Mersi
  6. Salutare tuturor, I-am vizitat de curand pe Raul si pe Alexa. Contact pe messenger, programare cu o ora inainte, 150 o finalizare cu cei 2, locatia, o casa mica si veche in zona stadionului. Raul a venit dupa mine la pensiunea Arena. Ajuns la locatie am stat putin de vb ..sunt f deschisi si prietenosi dupa care am trecut direct la treaba...(eu facusem dush acasa) Camera in care se desf activitatea destul de mica dar f caduroasa. Un minus faptul ca era exagerat de cald. Ne-am dezbracat toti 3 si a inceput un oral...ea mie si el ei de toata frumusetea, eu in picioare langa pat...oral corect, umed si adanc. Am inceput sa o fut in gura din picioare si parea ca ii place, intrand adanc in gatul ei. Raul nu a participat f activ, s-a plans ca e epuizat, mai mult a fost cu sarutatul ei. A urmat normalul ..eu deasupra dupa care un lady on top unde am si finalizat. Pozitie preferata de ea...si s-a vazut asta.Miscari foarte bune. Locatie 7, atitudine 10, aspect Alexa 8,5, oral 9, normal 9. Timp petrecut 45minute. Numai bine:)
  7. Buna baieti, Am vizitat-o acu 2 saptamani...dupa 2 saptamani de incercari....locatie..langa cimitirul din lomb, un bloc de garsoniere..garsoniera mica...fara pretentii, baie cu dush pe jos ( uzi tot, dar asa is garsonierele de genul) canapea mica si nedesfacuta. Pret..70 lei o finalizare. Dameza...venita in cluj sa faca bani...e de la sat..din mures. Undeva pe la 37-40 de ani..80kg..picioare si fund ok..burta mare..tate mari ..copii de crescut acasa...si iubit in Moldova.... Actiunea.... Ne-am dezbracat fiecare..m-am pus in fund pe canapea si a inceput cu oralul. Corect ..adand..umed, parca o supt toata viata! Un oral neprotejat f bine executat, la care nu ma asteptam...facea vacum cand tragea...cred ca asa suge si vitelul de la vaca. Mi-am pus prezervativul si s-a suit pe mine...dupa cateva miscari ...in timpul carora am fost socat ce mare ii......burta si tatele...am intors-o in genunchi in pat si am inceput analul...o priveliste mai buna..fundul relativ ok. Anal stramt si adanc...unde am si terminat. Durata actiunii...40 minute, platit 70 lei pt un oral bun si un anal si mai bun. 9 oral, 9 anal, 6 garsoniera, 6 dameza, 9atitudine Am mai sunat-o dar telefon inchis...desi spunea ca ii pornita sa faca bani...cine stie..poate i se termina banii si mai revine. Era impresionata ce multi clienti are..desi nu are reclame..si-mi spunea ca stie de forum si de faptul ca piata clujului nu ofera anal. Recomand daca nu vreti un fotomodel... Numai bine
×
×
  • Creează nouă...