Sari la conținut

boggy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre boggy

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.017 citiri profil

boggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Salut , fata e ok din punctul meu de vedere .. acum stii - gusturile nu se discuta - dar se noteaza . 1. Fata simpatica 2. Sani medii inspre mari 3 Corp - eu zic ca e ok , ( de cand am peste 100 kg ... cam orce fiinta la + 50 kg Max 70 in functie de inaltima mi se pare futabila ) . 4 Fata mi se pare per total ok , depinde la fiecare ce ii place . Recomand pentru raport Calitate - Servicii - Timp , parerea mea vizavi de aspect cel mai bine - Te duci o vezi , daca iti place bine dac nu ii spui o zii buna . Pana cand pot nu ma las de femei !!! Ca finalul e la 2 m in pamant !!!
  2. Buna seara , tocmai ma-m intors de la domnisoara ,, Lorena " . Anunt gasit in presa scrisa simplu si la obiect - Prestez masaje la domiciliul meu sau hotel domnilor cu bun gust . 0758 490 429 - Actiunea : sun la domnisoara , buna seara " sunt un domn cu bun gust " care caut o clipa de rasfat si nu numai , la care ea cu o voce calda deloc plictisita ma intreaba politicos daca doresc o programare si ca daca doresc mai mult decat masaj discutam la fata locului , la care mi-a adus aminte ca preturile pentru compania domnisoarei incep de la 100 ron si urca in functie de cerinte . Singura problema e ca domnisoara nu are poze de referinta , cica nu vrea sa se afiseze si ca pe vitor isi doreste o viata normala alaturi de " IUBI " . Zis si facut , cu sangele in miscare si satul de saloane cu preturi de supermarket ,imi fac o programare la dameza pentru ora 19 . Locatia : Grigorescu , inainte de taietura turcului cum vii dinspre hotel Napoca ..parcat pe trotuar in fata la o alimentara mare .( nu iti are nimeni treaba ) , apoi cobori pe scari si se vad blocurile comuniste cu 4 etaje . Ajuns in fata scarii , sun din nou la care aceasi voce suava ma ajuta , la indrumarile calme ale domnisoarei Lorena imi indica scara si numarul de bloc respectiv numarul de interfon la care sa sun . Ajuns in apartament fata ma pofteste in casa si ma invita sa iau loc in camera de zi unde politicos ma intreaba daca doresc sa servesc ceva suc , cafea etc. O tigara si un pahar cu apa la care discutam tarifele ....masaj ( deci prima maseoza care chiar face si masaj pe langa sex ) , oral , normal totul protejat 150 lei 50 min + 10 minute de dus asistat , fara comentarii ne-am intales si dupa 10 minute de studiu intens am trecut la actiune . Dupa dus gagica pregateste un set de asternuturi calcate apretate din dulap si ne asezam . Baie curata , prosop curat etc ce mai gagica e un Robot Multifunctional = face de toate . Notele : Masaj : 8 simplu si la obiect ( ma cam doare spatele de la statul in masina ) aicea fata are un bonus de la mine . Oral : 7.5 ( nu pot sa dau nota mai mare la un oral cu guma turbo pe domnul , Problema ' ) Normal : 8.5 - sincer prima pustoaica care ma reguleaza si nu o regulez eu pe ea . ( ma gandes ca la , round 2 " o fac eu pe ea ) traieste momentul si cred ca depinde atractia de moment pe care o are si simnte sa se dezlantuie . GFE : 9.5 ai ce vorbi cu ea in limita iq ( daca era supradotata mental poate era directoarea de la Raifaisen Bank ) . si nu o gaseai la masaj . Bonus : o poza cu dansa prin ajutorul tehnologiei bluetoth ( ea a facut tot eu stiu sa sun si sa raspund cu " touchscreenu " de la firma .
  3. multumesc de informatii , am sa incerc sa o gasesc dupa indiciile date de tine , poate sunt ceva colegi care ne ajuta cu ceva informatii mai clare daca mai presteaza sau nu prin cluj si ceva date de contact . Repet : squirt cluj , indicii clare si la obiect . Multumesc anticipat colegilor care pun " osul " la aceasta cautare . Poate intr-o zi o sa ne saturam de sex simplu , acelasi meniu , si o sa trecem la ceva mai elaborat , io zic ca pe banii nostri putem avea pretentii mai mari decat ceea ce se ofera acum pe piata , prefer sa il citez pe un prieten ,, Sa le fut si sa le dau si bani ?? )) PS . Toate femeile sunt curve, in afara de mama si de sora mea, dar sa nu uitam ca si ele sunt femei.
  4. Salut poate ma ajuta cineva cu o gagicuta care face squirt in cluj - napoca , multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...