Sari la conținut

sasatasasasa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sasatasasasa

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.442 citiri profil

sasatasasasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. sidonia nu ei dreptate si o stii bn.eu ti.am zis ca vreau sa ne vedem la 10.00 iar tu ai zis ca nu poti atunci ci la 10.30 si sa te sun inainte de 10.30.telefonul il aveai inchis si la ora 13.00...ultima data cand te.am sunat.in fine..nu conteaza.sper ca data viitoare(peste o luna) sa ne vedem....chiar imi doresc.te pup nb.
  2. multumesc peso:)...totusi ma asteptam sa primesc si ceva lamuriri din partea sidoniei vizavi de faptul ca nu am reusit sa ne vedem sambata.
  3. ....sambata fiind in trecere prin cluj trebuia sa o intalnesc si eu pe sidonia. am contactat.o telefonic cu doua zile inainte si am stabilit ca in ziua de sambata in jurul orelor 10.30 sa o sun din nou...am apelat.o insa avea telefonul inchis.In prealabil, bazandu.ma pe faptul ca este punctuala, fapt ce a reiesit din celelalte postari, nu am mai contactat alte persoane, lucru care pana la urma s.a dovedit a fi in dezavantajul meu. peste o luna o sa ajung din nou in cluj si sper din tot sufletul sa o intalnesc:)
  4. am doua id a unei fete din falticeni.id-urile ei de mess sunt zambettcoloratt si miky.niky.am vb de mai multe ori cu ea pe mess dar nu ne-am intalnit niciodata datorita distantei oarecum marisoare si a faptului ca refuza sa dea web, doar foto.preturi acceptabile in anuntul ei intre 80 si 150 functie de cerinte:).daca ajunge cineva pe la ea rog sa posteze...poate o vizitez si eu
  5. am doua id a unei fete din falticeni.id-urile ei de mess sunt zambettcoloratt si miky.niky.am vb de mai multe ori cu ea pe mess dar nu ne-am intalnit niciodata datorita distantei oarecum marisoare si a faptului ca refuza sa dea web, doar foto.preturi acceptabile in anuntul ei intre 80 si 150 functie de cerinte:).daca ajunge cineva pe la ea rog sa posteze...poate o vizitez si eu
×
×
  • Creează nouă...