Sari la conținut

arabelu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre arabelu

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.595 citiri profil

arabelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

29

Reputație

  1. Nu stiu cum vă împăcați cu lipsa de seriozitate la respectarea programărilor. Anul trecut după ce s-a sucit de 3 ori cu o programare, tot ea s-a arătat deranjata că n-am putut să mai ajung și m-a blocat. Sincer, nu cred că mai vreau eu s-o mai vizitez deci... no problem. Totuși, dragă Alice ai ratat ocazia să ne arăți diferența dintre o doamnă și o curvă. Păcat.....
  2. Știi situația aia când nu merită nici măcar să comentezi? Nu mi-a plăcut nimic: atitudinea, prestația, locația, "serviciile "
  3. Dacă schimbi locația, poate schimbi și calitatea serviciilor. Prestația e tot mai slaba. Plictisită, sictirita..... eu nu mai revin.
  4. Ai raspuns prea repede la postarea mea ca să nu mi se pară suspect. Nu respectă programarile, nu lasă timp între programări. Sunt foarte multe postari care confirmă acest aspect. Si daca n-ai mai fost de 8 ani la ea, să știi că trece peste orice principiu de bun simț ca să mai strecoare un client 10-15 minute în timp ce fraierul progrmat la ora stabilita se plimba prin fața blocului.
  5. Asa e, nu te ridica din pat să răspunzi! Totuși ar fi un gest de minimă decență să respecți programarile. Din păcate eu am renunțat să te mai vizitez din cauza lipsei de seriozitate.
  6. Am fost la ea undeva prin august anul trecut. Am o singură recomandare: EVITAȚI. E inutil să detaliez
  7. Ați observat că la toate recenziile pozitive, este postat pretul, câteodată chiar ostentativ?
  8. Dacă nici acum nu v-ați prins cine e Crissgt, angajați un detectiv.....urgent!
  9. Salutare tuturor! M-am decis să fac o recenzie după mult timp, pentru că merită semnalată o fată atât de ofertanta că Ina. Foarte atentă la detalii și la solicitările mele, m-a primit cu afecțiune și cu un zâmbet larg. După dusul regulamentar (baia e ok, prosoape curate, etc) debutul a fost spectaculos, un oral deepthroat perfect cu o tehnica foarte bună, astfel că n-am rezistat prea mult finalizand exploziv. Deocamdată sunt prea mulțumit de prestația la oral că să mă gândesc și la altceva. Poate sunt subiectiv dar doamna merită o vizită, aspectul fizic fiind destul de atractiv (forme plăcute, sani foarte generoși, carne fermă). Atitudinea decentă, corectă și afectivă m-au făcut să mă simt răsfățat. Sigur revin. Toate cele bune!
  10. Numai aprecieri.....bravo! Vreau să te vizitez. Deepthroatul e total?
  11. Salutare dragi futaciosi. Am vizitat-o pe "blonda" din Militari. Prima impresie e derutanta pentru ca pozele, chiar daca sunt ale ei, o avantajeaza in mod clar. Dupa ce s-a dezbracat, impresia a fost chiar mai rea. Corp fara forme, sâni lăsați, dar placuti la atingere sau framantare. Prestatia a fost de nivel mediu, cu un oral bunicel dar fara deepthroat si normalul pe la spate fara nimic spectaculos. O sa dau niște note dar pot fi subiectiv: aspect--5, atitudine--7, oral--6, normal--5. Ca o concluzie finala: prestatia nu face mai mult de 40 lei. Daca nu scade prețul, nu cred ca mai revin.
  12. Diana e o fata ok, nu te minte, nu falseaza, nu pleci de la ea cu sentimentul ca ai fost păcălit. Nota de ansamblu pentru prestatie ar fi maxim 7, ca sa iau in calcul toate aspectele . In ce mă privește, un preț de 60 de lei ar fi mai corect. 80 de lei e prețul care include si chiria locatiei.....preț suportat tot de client.
  13. Am fost la asa zisa escorta acum 2 saptamani dar abia azi m-am hotarat sa scriu ceva. De la bun inceput va zic ca nu merita deranjul. Are intradevar sanii mari dar fff lasati iar aspectul fizic nud e horror! Ca detaliu suplimentar e bine sa stiti ca nu respecta programarea. Dupa ce te aduce in fata blocului, nu mai raspunde la telefon si e posibil sa bateti drumul degeaba. Venisem din Pantelimon si eram pe punctul sa plec cand in final a raspuns. Ar fi bine sa treaca la sectiunea DE EVITAT.
  14. Tie nu ti-a placut exprimarea, mie nu mi-a placut raspunsul. Adica, cu alte ocazii cand nu raspundeai ma cautai la telefon ca sa ma reprogramezi fara nicio apasare sau retinere si acum asa din senin te feresti sa-mi dai macar un sms? Cat de ipocrita poti sa fi? Si, apropo....... Da, cateodata mai cad si avioane dar cineva plateste pentru asta!
  15. Atentie mare baieti ca brazilianca noastra cam da tepe. Am patit-o vineri cand am avut programare ferma pentru Ora 13 si ce sa vezi...de la 12:45 n-a mai raspuns la tel. Poate e aglomerata, poate nu mai are chef, poate e prea cald dar fata nu prea tine cont ca ne pune pe drumuri, important e sa-si faca suma pe zi si fraierii sa mai incerce, poate o gasim libera.
×
×
  • Creează nouă...