Sari la conținut

rinchishi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rinchishi

rinchishi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Am gasit pe AT anuntul asta:DULCEATA, Papusica Barbie, varianta romaneasca ofera: oral nota10, normal diverse pozitii si mult ravnitul anal, paradisul il gasesti in centrul capitalei, vino sa simti placerea! 1.65 m/ 47 kg/ 19 anisori. 0732.659.962 Pret 150L/oraAm atasat si poz(n)ele. Poate cineva sa-mi dea un review?
  2. Nu am vizitat, insa dupa ce m-am uitat vreo 10 minute la cele doua profiluri in paralel, pare aceeasi persoana, desi locatiile par a fi diferite.O fost careva?
  3. Nope. Am iubita mea care chiar e impotriva la asa ceva, chiar daca ea nu face anal. Cum gasisem scris pe undeva - arata bine, dar in unele privinte e buna mai mult de mobilier de pat.Nu am zis nimic de femeia in sine, deoarece nu am ajuns pana acolo. Doar ma enerveaza politaii care stau la panda, sperand sa prinda un fraier (ca mine ) sa-l bage la inghesuiala.Ziceam doar sa aveti grija cand mereti acolo.A ajuns cineva pana la ea sa-mi spuna daca se merita riscul?
  4. Anuntul suna destul de tentant:"bruneta miniona ofer fantezii totale, sex total, sex oral, sex normal,sex anal, cu finalizare unde vrei tu. Escorta telefon: 0720.757.028"Am sunat la ea si pare o femeie educata. Am ajuns pana in zona, dar m-am ratacit un pic si am ajuns la bloc din partea cealalta fata de Mall. Am dat peste 2 politisti care stateau la panda. Am intrat in scara, m-am uitat pe pereti un pic si am iesit imediat - cred ca si-au dat seama ca m-am razgandit.Pacat - domnisoara pare tentanta, dar nu as vrea sa risc declaratii la politie doar pentru un sex anal cu o domnisoara subtirica.
×
×
  • Creează nouă...