Sari la conținut

vegetal

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

vegetal a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 5 2013

vegetal a avut cel mai apreciat conținut!

Despre vegetal

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Allover

vegetal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. vegetal

    HPV

    Salutare, Imi pare rau ca nu am mai contribuit cu recenzii dar nu-s pe plaiurile noastre pamantesti de ceva vreme. Cred ca m-am procopsit cu un minunat HPV, cat de curand(maine) ma duc la un doctor sa vedem ce zice si dumnealui. A fost cineva in situatie din asta? Intrebarea clasica: am scapare la nevasta? nu prea cred...
  2. Salutare, Am mai aruncat din cand in cand cate un ochi pe aici, dar trebuie sa precizez ca ultimele doua posturi nu au absolut nicio legatura cu ceea ce se vrea a fi topicul acesta. Este vorba despre Ana (sa zicem asa), si nu despre Andreea. Ar trebui deschis un topic nou la orientare si consiliere. Haideti sa pastram un pic ordinea pe aici! Rog un moderator sa mute ultimele doua posturi in categoria corespunzatoare si acest post al meu sa fie sters, pt ca nu are utilitate. Spor (v-am dat de lucru), muhahahaha
  3. Sper sa va placa http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tm88QAI8I5A
  4. vegetal

    Fara Titlu

    @barzadoi Nu am facut nicio referire la niciun utilizator de pe forum, am spus lucrul ala fara sa mentionez pe cineva. Eu nu am fost de acord cu anumite lucruri de pe aici, in afara de acesta si am simtit nevoia sa vi le spun si voua. O zi buna!
  5. vegetal

    Fara Titlu

    Salutare, M-am intors... fara recenzare, deci discutii generale. Observ ca din ce in ce se modifica lucruri pe aici. Ba mai apare cate ceva pe prima pagina, ba dispare... Tot timpul vad cum inca un gigi, vali, sau x-ulescu se inregistreaza pe forum. (pana la urma, cred totusi ca este imbucurator).. Si cum va spuneam, sau daca nu v-am spus, nefiind momentan prin locuri mioritice, mai greu cu recenzatul, insa am timp mai mult decat suficient sa urmaresc activitatea forumului si ceea ce se intampla pe aici... Cum s-a desfasurat actiunea: Preludiul: astazi am intrat sa ma pun la curent cu ceea ce se intampla pe aici si am dat de un threat inceput si terminat prin august... zic: ma, cum naiba nu stiam ce s-a vorbit aici? (esti colorat la user, poti sa ceri bonusuri. cam acesta era rezumatul) Numarul 1 a inceput apoi cu o documentare bine executata pe forum si am descoperit ca TE este mare, stufos si din ce in ce mai greu iti poti forma o opinie despre fata. Au ajuns unele thread-uri cu peste 10 pagini si in medie cam 2-3 recenzii.. deja este plictisitor.. In rest fie offtopic, fie bulshit, fie incercare de ridicare a topicului si foarte multe avertizari (-1 ca nu ai spus numarul, -1 ca nu ai dat note, asteptam completari, "cat a fost halatul?") si in felul asta am terminat primul numar... fara sa fiu satisfacut. Dupa o pauza intre numere.. am trecut la numarul 2: ce se intampla, ce modificari se fac pe aici. Salut ideea de a plati pentru anumite chestii. 2-3 euroi este putin, este rezonabil. Dar... http://nimfomane.com/beneficii.html de ce sunt necesare atatea categorii de utilizatori? Care este rostul? Sincer nu il vad. Ucenic, maistru, cel mai cel mai... si dupa aceea incep enigmele cu cei mov. Care este diferenta intre vip si platinum? de ce sunt atatea titulaturi?Doar ca unii pot da mai multe puncte de reputatie... Dar cui? Ca aici imi venea obsesiv in minte primul numar... lipsa informatiilor de calitate de pe topice.. si am renuntat sa mai finalizez la acest numar... Dupa alta pauza si pentru ca nu trage nimeni de timp am zis sa mai fac o incercare.. si am zis sa ma uit si la utilizatori... Si aici am finalizat glorios ca am vazut ca exista utilizatori care au ajuns cu 1-2 recenzii sa fie Serios Contributor, sau sa fie inscrisi de 10 zile si sa fie serios contributor.. Am vazut pe cineva cu sub 10 posturi cu aceasi titulatura... A fost senzational... Totusi halatul de data asta s-a amanant, promit ca o sa platesc data viitoare pentru tot... Sa ma iertati mai marilor, dar note pentru asa ceva nu am cum sa dau... Si acum in final... va recomand din toata inima sa vizitati forumul! Asa cum am facut-o si eu si sa descoperiti alte lucruri. Bafta multa! PS: Este un lucru interesant cu un vot lasat public, cu supunerea cenzurii la vot! Poftim cultura, nu ai grad mare, nu poti vota! Ps2: Un exemplu de topic interesant, de 5 postari cu informatii utille! http://nimfomane.com/forum/topic/10467-vecina-de-langa-casa/
  6. Cum scrie la regulament, utilizarea forumului nu este un drept. Ultimele topice aparute cu gina, oltea si restul sunt dovada ca multi de aici nu vor doar recenzii, vor si offtopic si chiar le plac discutiile.:-)
  7. Salut! De cateva zile am avut mai mult timp decat de obicei si am urmarit destul de mult ce se intampla prin toate sectiunile acestui forum. Problema cea mai arzatoare vad ca acum este cea cu asa zisul off topic de TE. Probabil aveti ceva idei si solutii, dar cum asta ar fi pagina de sugestii, o sa incerc sa spun si eu o parere: - pun pariu ca mai toti administratorii urmariti TE chiar daca nu doriti sa mergeti neaparat acolo :-). Ar fi oare o idee buna ca ucenicii si urmatoarea clasa de utilizatori sa aiba un fel de "message review" de catre un admin? Asta daca nu este o postare scurta, sub xx caractere. - trecerea de la ucenic la maistru observ ca se face pe baza posturilor. Este un pic ciudat sa spun asa, desi practic nu exista diferentieri majore ca si beneficii. Cred ca ar trebui sa se faca aceasta trecere la un nr minim de recenzii scrise. Pana sa scriu am uitat ce aveam de completat... Dar daca imi aduc aminte, o sa revin.
  8. Intr-adevar, linkul postat de tine este interesant, nu stiam despre existenta unor astfel de telefoane. Insa majoritatea folosesc smartphonuri acum, chiar si tablete (vezi declaratia fostului premier: orice roman isi poate permite o tableta). Cred ca ar trebui deschis un threat nou pt aplicatiile de acest gen pt iphone si android. Marea problema este ca de obicei aceste aplicatii cer foarte multe privilegii si nu mai stii de cine te ascunzi cu adevarat. Ascunzi lucruri fata de tine si...femeie, dar esti oare dispus sa le dai altora informatia gratis?
  9. Salutare, As dori sa va mai ofer o idee pentru cei ce doresc sa ascunda diverse lucruri. Programul se numeste TrueCrypt si poate fi folosit pe Windows, Mac si Linux. De obicei folosesc optiunea de partitie ascunsa, ce poate fi salvata oriunde in calculator, stick, telefon... Sau cloud. Depinde de voi unde salvati fisierul si de abilitatile "radarului" sa descopere. Acest fisier poate fi salvat cu orice extensie doriti si nu veti sti decat voi ca se poate deschide cu true crypt. Oricum, exista diferite tipuri de autentificare: parola, fisiere cheie sau dispozitive digitale. Datele for fi criptate cu ce algoritm doriti, dar AES inca este sigur pt urmatorii 3-4 ani :-) Spor!
  10. Scuze ca nu a luat si spatiile intre paragrafe, dar se pare ca nu este de la mine. Iar nota a fost de 200ron ceruti.. O zi seara(zi) buna!
  11. Salutare oameni buni! Ceea ce faceti voi aici e super tare pentru a evita sa luam tepe pe banii nostri. Ma bucur ca pot contribui si eu cate un pic la forum. Din lipsa de timp pentru ca nu sunt mereu in Bucuresti, iar cand sunt fie sunt pus sub supraveghere stricta sau am banii numarati, incerc sa stau cuminte.... Dar uite ca iar am scapat din lesa si acum pot face si eu o recenzie cum zice la reguli pe aici... Astazi am vizitat-o pe Bianca la numarul din thread, locatia la fel si sincer va pot spune ca am ramas oarecum dezamagit si oarecum imi pare rau de banutii lasati acolo... Acum haideti sa va povestesc cum am ajuns la decizia asta.. Am sunat cu o zi inainte la mai multe fete de prin zona asta si fie telefonul inchis, fie ocupate si asa mai departe.. Astazi zic sa fac o noua incercare si am revenit cu un telefon la bianca. Am sunat cu 45 de minute si ca sa fiu sincer m-a furat peisajul si am uitat sa ii spun ca o s stau o ora. Cand am ajuns la adresa indicata am revenit cu un telefon, am urcat... Am gasit repede... La prima vedere tipa chiar arata bine, m-a incantat si i-am sous ca o sa stau o ora. Mi-a cerut banutii, am cerut sa fumez o tigara si cat timp a dus banii la bucatarie m-am dezbracat... Singur... Deci 2- la gfe: 1 banii inainte, 1 dezbracatul singur. O discutie normala, prea putin intelectuala sau antrenanta sau macar excitanta... O discutie... Nimic de povestit Actiunea la fel... Fara condimente... M-a intrebat cum doresc oralul... Am ales varianta neprotejat... Fara maini, un pic lins pe outze, pus caciulita, s-a urcat peste mine si in 5 minute eram gata... (venisem de la citit recenziile cele mai bune si asteptam ceva maret la nr.2) Eh.. De acum incepe cu adevarat dezamagirea... O discutie la fel de banala despre planurile fetei de viitor(ii urez mult succes) si apoi am plecat la o sapuneala rapida. Partea a doua a inceput la fel cu un oral... Slabut totusi... Ma asteptam la o calitate mai buna.. Dar asta e... Am schimbat vreo 2-3 pozitiii si ghici ce.. Nu am reusit sa termin si ghici cine se plictisise.. A incercat un fel de handjobcu prezervativul pus i tr-o pozitie oarecum ciudatica si cand am simtit ca nu mai suport am oprit-o si am dat prez jos. Apoi nu s-a mai atins de chestia mica si cam gata. Recunosc ca eram in graba, insa dupa dupa fix 45 de minute si dupa decizia mea de a nu mai continua, dupa a nu stiu cata vizita la bucatarie imi spune ca i-a venit programarea urmatoare. Ii raspund ca nu mai zabovesc mult si ca o sa pled dar pur si simplu m-am simtit ca in vremurile cand frecventam fast fuck. Dupa a 3-a oara cand m-a intrebat "esti ok?" m-am incaltat si din pacate am plecat cu un gust amar as putea spune pt ca aveam asteptari mai mari.. Ca sa respect regulile... O sa incerc sa fiu cat de cat obiectiv si sa dau si note: Locatia: 8-9 Centrala, foarte curata, la acea ora parea a fi singura acolo.. Usile au fost deschise si nu s-a simtit absolut nimeni. Cada alunecoasa, dar ok... Hai 9 Igiena: 10. Fata era curata, mirosea frumos, gel de dush barbatesc, prosopec micut dar super curat si foarte frumos mirositor. Aspect: 8. Fata din poze, frumoasa, carnea fina, insa aspectul fetei nu este pe masura corpului... Oral: 6.. Slab spre slabut... Sau dupa alte pareri... Satisfacator.. un pic de lins pe outze, privirea la tine dar putin si fara incercari de DT desi nu sunt XL. Si mai putin decat mi-as fi dorit. Normal: 6-7 incearca, insa m-a deranjat ca desi nu era umeda dupa 5 secunde a inceput sa geama... Lucrul asta imi place dar, stiam ca sunt false. Pentru asta nota mica si pentru faptul ca era foarte mecanic. Anal: nu am intrebat si nu ma pasioneaza. Atitudine/gfe: corigenta. Sub 5. Nu poate fi denumit gfe atat timp cand nici macar atitudinea nu m-a satisfacut. Faza cu urmatoarea programare dupa 45 de minute care era gata sa urce desi eu platisem pt o ora a pus capac. Daca as fi vrut sa fac un dush de plecare? Imi lasa cheia?? ) Sper sa nu fiti rai cu mine si sa imi dati puncte negative sau sa spuneti ca fac reclame. Cat despre tine Bianca... Arati bine, m-as da la tine in club, dar sigur a doua zi nu te-as suna... Imi pare rau pt banii dati dar.. Daca vreti ceva din club fara pretentii, duceti-va! Daca nu, nu! Va salut
  12. Salutare, Rascolind forumul am mai gasit ceva testat de mine nu cu foarte mult timp in urma. Intr-o zi de weekend am decis sa o vizitez pe duduie. Cum au spus si baietii de mai sus, adresa locatiei o stie cam toata lumea, mai lipseste sa punem si numarul interfonului si etajul . Intr-adevar, locatia saracacioasa, modesta, fara prea multe pretentii. Nu venisem pentru pretentii, deci am trecut peste. Un teanc de prosoape curate ma astepta in fata baii, asa ca am purces la baie cu toata increderea, insa nu am gasit gel de dush prea mult si nici pentru barbati. Am trecut si peste asta fara nicio problema. Apoi am asteptat-o si pe ea sa se pregateasca un pic (5 minute) - dusul de rigoare. La inceput m-a asteptat imbracata ca in poze, lucru ok, iar dupa dush a venit dezbracata. Dupa o mica inspectie, (nu ma mai duc la doctor de acum, ma duc la ea ) am purces la oral, fara prea multe briz-brizuri, intr-adevar. La normal in schimb la fel nu a comentat nicio pozitie, gemea incet si dragut, strangea in brate, ok. Finalizarea in cauciuc desi am inteles ca era posibil si altceva. Oral: 7/10. Un bonus totusi pentru privirile porno aruncate. Normal: 8/10 Nota 8 pentru gemete si modul de raspuns, in schimb un - pt implicarea ei. Aspect: 7/10: Avand in vedere varsta, arata destul de binisor. Sani destul de micuti, nu foarte tari, insa ok. GFE: nu pot sa apreciez pentru ca de data asta nu ma dusesem pentru asta, ma dusesem pentru o descarcare rapida. Anal: nu este interesul meu. Desi initial eram hotarat sa stau 1h, "radarul" ajungea in zona si a trebuit sa imi iau zborul mai devreme. Un pret ok pentru igiena oferita in primul rand si serviciile prestate. Un minus, mai sunt in locatie si alte persoane, insa cat am stat eu, a fost liniste si pace. O zi buna!
  13. Salutare, Vin si eu cu primul post in comunitate pentru o fatuca pe care am vizitat-o cu ceva timp in urma. Din cate am inteles de la voi, intre timp s-a mai specializat un pic. O experienta placuta si un raport destul de bun pret/calitate (de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume) pentru aceasta don-soara. Sa va explic cum au decurs ostilitatile: Pun mana pe telefon in pauza de masa de la serviciu, imi raspunde domnisoara un pic cam greu, dupa insistentele mele (deh, se termina pauza de masa). Fac programare in 15 minute, ajung, gasesc blocul, urc la etaj, intru. Domnisoara m-a asteptat imbracata ca in poze, colanti negri, tocuri, insa am descoperit si eu ce ati descoperit si voi: fata de copila, sani inca asteptam sa creasca, nu cea mai draguta la fata dar destul de placuta pentru pauza de masa . Am inceput cu o discutie de 5-10 minute, in care televizorul a stat pe Disney Channel iar apoi am purces in dormitor. La dush nu am gasit un prosopel tocmai curat, insa putem trece peste pentru ca am venit cam pe nepusa masa. Ea mi-a confirmat ca a facut dus inainte sa vin eu, deci ok. Aspect: 7,5/10 Este foarte greu sa ne potrivim parerile, insa pentru mine este ok. Nu sunt un impatimit al sanilor mari, insa as fi preferat un pic mai mari. Inaltime, fund si picioare ok, caprioara in toata regula. Oral: 7/10. Neprotejat, insa fara prea mult interes pentru vecini, oarecum o intrepatrundere intre manute si buze Insa sarguincioasa si insistenta Normal: 7/10. Nu ma aflam in ziua mea prea buna deci nu am apucat sa testez mult prea multe pozitii, insa implicare destul de mica. GFE: 6/10. Desi incepuse bine discutia la sosire, in timpul "duelului" a scazut spre zero. La plecare la fel sociabila, deschisa la discutii insa atunci cand trebuia pt mine a fost cam 0. Oricum, se poate imbunatati. Anal nu am intrebat, nu intra in sfera mea de interes. De finalizat, am terminat in cauciuc, pentru ca m-a luat "valul". Factura bine cunoscuta: 50/fin sau 100/h. Eu eram in pauza de masa si nu am apucat decat o finalizare. Per ansamblu o experienta ok pentru factura platita. Din reviewurile voastra m-a face sa o revizitez sa vedem diferenta, insa de data asta voi alege 1h. De recomandat pt amatorii genului. Bafta multa!
×
×
  • Creează nouă...