Sari la conținut

sigma24

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sigma24

  • Dată Naștere 07.11.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sigma24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

56

Reputație

  1. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/penis-size-by-country
  2. ❤️ Mulțumesc! Apreciez! Mă voi documenta despre el!
  3. 📸 Și din acest motiv. Sunt conștient și știu că atunci când ești la un anumit nivel nu mai e rentabil să faci asta gratis sau pe te miri ce. Iar în fotografie nu evoluezi chiar așa în 3 luni. Nu toată lumea se naște HCB sau Annie Leibovitz. E un proces lent.
  4. Ăsta e trolling, hate sau feedback constructiv? Sunt cunvins că pe aici sunt și fotografi foarte buni. Aș digera mai ușor un comentariu ironic de la cineva din domeniu sau care o face ocazional, ca hobby. Uitasem că am scris aici în august. Evident am mai evoluat de atunci. Florile, copacii și animăluțele sunt subiecte interesante, însă nu pot spune că mă atrag. Iar prietenelor și cunoștințelor nu prea îmi e ușor să le propun ședințe boudoir. Oricum, m-am justificat destul aici. Mă amuză reply - urile voastre și nu o zic din aroganță sau sarcasm. Știu de glumă! Dați cu miștouri, glume și ce vreți voi. Dacă voi face vreodată cuiva poze de pe forumul ăsta, o voi ruga să posteze și să mă menționeze. Atunci voi fi curios de feedback :). Până atunci, "ciocane tari" tuturor care caută altceva decât poze pe aici (parcă asta era vorba forumului, nu?) !
  5. 😅 Necunoscute sunt căile artei 😅. N-am pierdut nici una așa, că nu mi-a scris nimeni. Nici nu mă aștept, dar am zis să încerc 😁. Cu prietene și cunoscuți însă da, am exersat benevol.
  6. Îți fac eu poze, dacă vrei Gratis. Fără absolut nimic în schimb. Sunt fotograf începător dă-mi un mesaj în privat și îți pot oferi detalii, dacă ești interesată.
  7. Salutare, Sunt începător în domeniul fotografiei. Am un aparat foto profesional. Doresc să exersez fotografia de tip portret și boudoir și caut domnișoare care ar dori să colaborăm. Nu pretind absolut nici un serviciu sexual/erotic sau bani, ci doar seriozitate, discreție și răbdare (aceleași lucru le ofer și eu + o serie de fotografii). Consider că poate fi o experiență din care amândoi avem ceva de câștigat. Fac asta gratuit, din pasiune, pentru a exersa și pentru a ieși din zona de confort. Mi-am propus să fac 10 astfel de ședințe (10 persoane diferite). Țin să precizez încă odată că nu dețin un studio și nici nu am deocamdată toată aparatura necesară pentru o ședință foto la nivel profesionist(nu am umbrelă, softbox) și nici foarte multă experiență. De aceea, dacă dorești să colaborăm aș avea rugămintea să îți asumi că o ședință foto făcută de un începător nu se compară cu una făcută de un profesionist, contracost. P. S. Nu filmez și nu fac fotografii porno (in care subiectul este actul sexual). Zona Alba Iulia. O seară plăcută!
  8. Nu ne va lămuri pentru că a mințit
×
×
  • Creează nouă...