Sari la conținut

horny_penguin

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre horny_penguin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

horny_penguin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Pozele sunt false : http://www.coedcherry.com/galleries/68831 (gasite cu google)
  2. "Surprinzator" dar poza este falsa : http://www.yourdailygirls.com/galleries1/kendra_rain_18/
  3. Am vizitat titulara threadului acum o luna. Anuntul in AT : "NEW NEW SILICONATA, fotomodel de lux, acum ai ocazia sa petreci clipe de neuitat alaturi de o domnisoara superba, eleganta, hai sa cunosti adevaratul amor plin de pasiune si extaz, poze reale, zona TINERETULUI". Nr telefon : 0730.328.288 Locatie : Vitejescu (Tineretului). vreo Pozele sunt reale, fata arata foarte bine. Pret: 100 fin. Servicii: OWO , COB , normal , FK Am sunat pe numarul unei colege a ei la care vroiam sa merg defapt (0725.015.929) dar cand am ajuns acolo fata era ocupata si m-a rugat sa mai astept. Sala de asteptare este o incapera cu canapea , bar si televizor de la parterul casei. In sala mai era si matroana si inca un tip care s-a oferit sa ma serveasca cu suc. Daca vreti discretie nu e recomandata locatia. Mai fusesem in locatie de alte 2 ori inainte (nu am facut recenzie) pentru alte 2 fete 0730.994.020 si 0726.416.425. Stau vreo 5 minute dupa care o intreb pe matroana daca mai sunt totusi alte fete libere , asa ca se ofera sa mi le prezinte. Vin 3 fete : titulara threadului, bruneta la care am mai fost si inca o tipa mica blonda careia nu ii vad anuntul dar mi s-a parut cam uratica. Asa ca o aleg pe tipa siliconata si urcam catre dormitor. Ajunsi in camera ii dau banii pentru o finalizare 100 lei , la care ea zice ca e defapt 150. II zic ca asa am stabilit cu cealata fata la telefon si de la matroana am inteles ca preturile sunt aceleasi. Sta ea putin pe ganduri si ma intreaba daca vreau oralul cu sau fara prezervativ , pentru ca fara este 150 ron, asa ca ii zic sa il faca cum vrea. Intru repede la dus si cand ma intorc ea era deja dezbracata si intinsa pe pat. Ma intind si eu si incepe cu sarutari pe gat si coboara pana cand incepe un oral (exact acelasi stil il aveau si celelalte 2 tipe vizitate , deci probabil este un program prestabilit si antrenat...). Spre surprinderea mea oralul il face totusi neprotejat, care este destul de ok , peste medie din ce am vazut pana acum. Trecem apoi la normal cu eu deasupra si schimbat in capra. Cand se apropie finalizarea o rog sa treaca din nou la oral unde ea imi spune ca pot finaliza pe corp dar nu pe fata si sa o anunt cand vine momentul. Mai da nitel din cap vreo 5 minute si finalizez ii finalizez pe burta. Note : Locatie 8-9 : E foarte curat , dar am punctat atat pentru ca nu ma deranjeaza ca este cuib (agitatie, lipsa discretie etc.) Aspect - fata 9 - corp: 9 : Exact ca in poze. Oral 7-8 Normal: 7-8 Concluzie : Ca si celelalte fete din cuib fetele arata foarte bine dar prestatia e mediocra (poate peste medie avand in vedere experienta penibila din ultima recenzie 0768945088). Principalul avantaj si motivul pentru care am vizitat cuibul (si o sa-l mai vizitez sigur) este programul. Am fost intotdeuna dupa ora 23:00 cand oricum nu sunt prea mult oferte.
  4. Am vizitat duduia in weekendul asta. Anuntul in AT : "BUNA! sunt Andreea si te invit intr-un cadru intim si discret pentru a-ti oferi masaj erotic, sex oral neprotejat deep si sex normal in cele mai incitante pozitii, suna-ma si nu vei regret". Nr telefon : 0730.301.194/ 0768.945.088 Locatie : in spatele blocului cu Admiral , pe Ocravian Goga Pozele sunt reale, fata este destul de draguta dar de etnie. Pret: 100 fin / 150 ora. Servicii: cam nimic... Am sunat fata in jur de ora 23:00 , intreb de servicii (a zis : OWO, finalizare orala, normal) , apoi mi-a zis sa o sun cand ajung in fata la cazinoul Admiral. Ajuns acolo am revenit cu un telefon si vad ca iese imediat din cazinou. Foarte draguta si vorbareata pe drumul catre apartament , care este situat imediat in spatele cazinoului. Am vazut comentariile colegilor legate de "apartament" dar cand am fost eu a fost destul de curat. Defapt este o garsoniera dar careia i s-a transformat bucataria intr-o alta camera de lucru. Mi-a zis chiar ea ca asa "au facut-o" (probabil guvizii). In fine, ii dau banii pentru o finalizare si merg la dus, dupa care se duce si ea. Intorsi in camera inchide repede lumina. O intreb daca putem lasa luminca aprinsa , dar cica nu ii place asa . OK , pot sa ma lipsesc de asta... Se apuca de oral care dureaza fix 1 minut dupa care ii pune prezervativul pentru ca a obosit . Deasupra evident ca nu vrea sa stea , capra la fel , deci sa incercam eu deasupra. Se aseaza cu picioarele in asa fel incat sa nu pot cumva sa intru zicand ca o doare. Incerc inca vreo 1-2 minute sa intru in ea dar cum dadeam sa intru cum impingea de picioare. Zic ok , daca o doare asta e, sa trecem la oral sa finalizez sa plec odata. Se apuca iar de oral , de data asta 30 de secunde , probabil era deja obosita de la minutul de dinainte , dupa care o sa cu mana. Ii zic sa nu mai foloseasca mana, dar ea ca nu poate altfel ... Cand ma mai apropiam de final ii zic sa o ia in gura ca sa finalizez , dar acum nu mai face nici finalizare orala ca nu ii place, asa ca finalizez pe sani. Singura consolare e ca atunci cand am plecat s-a intors tot in cazinou , deci sper sa fi pierdut toti banii de la mine. De cand ne-am intalnim in faza cazinoului , cu drumul pana la apartament , dusurile si "actiunea" : 15 minute. Note : Locatie 7 : Garsoniera special facuta pentru meseria asta. Destul de curata cand am fost eu. Aspect - fata 8 - corp: 8-9 : Exact ca in poze. Oral 0 Normal: 0 A fost cea mai prosta experienta de pana acum pentru mine. Din punctul meu de vedere este clar de EVITAT.
  5. Am vizitat si eu fata. Anuntul in AT : "BLONDA, va satisfac cu un oral, foarte discreta, ofer servicii de companie intima doar domnilor generosi, discreti, sofisticati si seriosi, poze reale, 1.73 m, 52 kg". Nr telefon : 0764.294.295 Locatia pe Mihai Bravu in spate la Mega Image (pe langa circul instalat la baba novac). Pozele sunt reale, de inaltime probabil cat scrie in anunt. La fata este destul de ok. Pret: Am vazut ca inainte a zis cineva alte preturi , insa eu am data 100 Lei / ora , 2 finalizari (teoretic). Servicii: OWO, normal protejat. M-a asteptat direct dezbracata , as fi preferat sa fie imbracata in ceva sexy macar pentru atmosfera. Apartamentul este normal , curat (2 sau 3 camere , nu sunt foarte sigur). Am cerut sa imi prezinte si colega bruneta care mi s-a parut mai draguta un pic (imi plac brunetele mai mult oricum). A inceput cu un oral neprotejat peste media a ce am experimentat pana acum. Am schimbat in 69 si dupa vreo 5 minute am pus prezervativul si a trecut ea deasupra. Normalul a fost comun , nimic special. M-a anuntat dinainte ca nu accepta CIM , dar ma asteptam macar sa pot termina pe ea , ceea ce iar nu a acceptat asa ca am finalizat in servetel la oral. Dupa o mica pauza am trecut la numarul doi cu un oral din partea ei. Incepuse sa zica sa o anunt daca nu mai pot sa termin si la a 2-a si etc. , ceea ce probabil ar deranja pe multi. Eu nu am fost foarte deranjat pentru ca a cam avut dreptate asa ca am renuntat dupa 5-10 minute de oral. Note : Locatie 8 : Este un apartament normal , curat in general. Aspect - fata 7 - corp: 8-9 : Sanii mici, dar mie mi-a placut foarte mult fundul (pentru el m-am si dus dupa ce am vazut pozele). Oral 8 Normal: 7-8 Per total o experienta medie .
  6. Am vizitat eu duduia saptamana trecuta. Nr telefon : 0760.590.238 Locatia pe Batistei , exact pe gangul unde este medlife si un club de noapte (Diva parca se numeste). Pozele sunt reale, la fata este acceptabila pentru pretul cerut . La corp mi se pare ca arata foarte bine. Pret 60 Lei /fin. Servicii: OWO, normal protejat , COB. Pentru CIM cere 20 lei in plus Apartamentul este de 2 camere foarte mici. Se intra dintr-o camera in alta asa ca este foarte greu sa nu te intalnesti cu "con-locatarul" ce presteaza la colega... Cand am ajuns era deja cineva la colega ei asa ca am asteptat vreo 5-10 minute. A propus sa incepem in camera de asteptare , urmand ca vecinul sa treaca frumos pe langa noi cand pleaca pentru ca "nu il deranjeaza". Am insistat totusi sa mai asteptam putin. Ajungem in final in camera care trebuie, unde incepe fata cu un oral fara prez. destul de ok . Dupa cateva minute a zis ca a obosit (ca e prea groasa si ca nu poate sa faca mult etc.) asa ca trece ea deasupra. A intrat mai greu la inceput dar apoi a inceput sa se umezeasca si nu au fost probleme. S-a miscat bine deasupra, si imaginea sanilor ei cand te calareste este una foarte excitanta. Schimbat apoi in capra si in final am finalizat pe sanii ei. La plecare colegul care astepta a trebuit sa se inghesuie pe un balcon foarte mic (cred ca 1m patrat in total - sper ca era slab) ca sa nu fie vazut. Note : Locatie 4 : Inghesuit , dezordine , locul iti da senzatia clara de fast-fuck Aspect - fata 7 : Mie mi s-a parut uzata , un pic mai din popor. - corp: 9 : Arata foarte bine la corp (doar din principiu nu am dat 10). Oral 8 : Destul de ok , dar nimic special. Nu a rezistat foarte mult la oral. Normal: 8 : S-a miscat bine si a avut ceva rezistenta cat a stat deasupra. In concluzie , este clar un fast-fuck (atmosfera locatiei si modul de programare ) . M-a anuntat de la inceput ca o finalizare inseamna maxim 20 minute. Nu cred ca am depasit timpul alocat oricum , altfel sigur ca m-ar fi grabit. Pentru o descarcare rapida mi se pare un pret bun. Totusi nu recomand celor ce pot fi intr-o situatie ciudata daca se intalnesc cu alte persoane. Alternativa e sa faci echilibristica pe un balcon cu vedere spre Batistei.
  7. Postasem eu intr-un alt topic exact la pozele astea , dar vad ca a fost sters topicul cu totul. Oricum pozele sunt false. Le gasiti cu google images (doar a 3-a poza din AT am gasit-o parca...).
  8. In primul rand am cautat inainte sa deschid acest topic numarul de telefon si am gasit 3 rezultate . Unul din ele era pentru fata aceasta , dar era inchis topicul si era postat un link care ma duce la pagina principala din forum. Celelalte 2 topice erau pentru colegele ei. Anuntul in AT : "ADRIANA 100% reala Domnisoara sexi, atragatoare si provocatoare, te astept alaturi de mine intr-un ambient discret si intim. Pun pasiune in ceea ce fac si imi place sa imbin utilul cu placutul. Suna-ma si nu vei regret" (probabil a mancat ultima litera la copy/paste). Am sunat saptamana trecuta si am facut programarea in aceeasi zi. La telefon vorbeste frumos (si foarte repede pentru mine...) prezentandu-ti toate serviciile. Oricum la cat de repede vorbeste de abia de am reusit sa inteleg adresa. Locatia pe Decebal exact langa restaurantul Gallo Nero. Imparte locatia cu inca 3 fete (vazute de mine) si exista impresia de inghesuiala , mai ales daca mai presteaza cineva la o colega de a ei si fetele devin adevarati agenti de circulatie cand intra cineva pe hol. Pozele sunt reale, si fata este chiar mai draguta decat ma asteptam sa fie avand in vedere pretul. Varsta declarata 20 ani. Pret 50 Lei /fin. Nu am intrebat de ora. Servicii: OWO, normal protejat , CIM M-a poftit la dus cum am ajuns. A inceput cu un oral neprotejat , eu stand intins pe pat si numarandu-i maselele (sigur le-a luat pe fiecare in parte sistematic). Apoi mi-a explicat ceva de genul ca daca facem normal finalizarea nu mai poate fi orala ... Am zis , fie , si am trecut la normal. Singura pozitie a fost ea deasupra si a inceput sa bage capul un pic. S-a scuzat ca e prea stramta si nu poate sa o bage pe toata , asa ca a continuat 2-3 minute cu "frecatul capului" (altfel nu pot sa numesc ce facea...). Intr-un final i-am propun sa trecem totusi la oral ca asa nu am nici o sansa sa finalizez repede. S-a conformat si au mai durat vreo 5 minute de oral eu in picioare , ea pe pat, iar apoi finalizarea orala. La final , in timp ce ieseam celalalt prestator era in dus si a avut neinspiratia de a incerca sa iasa fix cand ma incalcam. S-a auzit un tipat lung in cor (al fetelor) : "Nuuuuuu". Macar am plecat amuzat un pic. Note : Locatie 7 : Este curat , depunctat doar pentru inghesuiala. Desi probabil pretul nu ar fi fost asta daca erau doar 2 fete in locatie... Aspect - fata : 7 - corp: 7 Oral: 6 Normal: nu consider ca am ce nota. Am vazut in topicul inchis ca acelasi lucru a patit si altcineva. Nota 0. Eu nu revin, consider ca banii au fost dati degeaba.
  9. Am vizitat si eu escorta in weekendul acesta. Numarul de telefon este cel din titlu. Locatie Rin Grand Hotel (pozele facute in locatie). In apartament in timpul actului mai misunau 2 colege de ale ei, dar pe mine nu m-a deranjat cu nimic. Pozele sunt reale , doar ca a stiut sa pozeze foarte bine. Mie mi s-a parut mai grasa decat ma asteptam vazand pozele , si pe fata are acnee. Este de etnie , in caz ca unii au probleme cu chestia asta ... Varsta declarata 19 ani. Pret 100 RON/fin , 200 RON/h. A zis ca programul este non-stop. Servicii : OWO , normal protejat , COB. Nu accepta FK , fara pus mana prin par , fara inserat degete , fara CIM. Primul numar am inceput cu un oral neprotejat , apoi continuand cu normal protejat (ea deasupra , apoi capra). Finalizat in prezervativ. Al doilea numar cam la fel oral neprotejat schimbat 2-3 pozitii , finalizat pe corp. Note : Locatie : 9-10 Aspect - fata : 6 - corp : 7 Oral : 7 Normal : 8 Concluzie : Este o fata comunicativa si prestatia a fost destul de OK , insa mie nu mi-a placut ca astept si nu voi reveni. P.S.: Evident ca notele/referirile legate de aspect sunt subiective!
×
×
  • Creează nouă...