Sari la conținut

nicolae32

Serious Contributor
  • Număr conținut

    300
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

nicolae32 a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 3 2013

nicolae32 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre nicolae32

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

Vizitatori Recenți Profil

7.231 citiri profil

nicolae32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

192

Reputație

  1. Pai daca tot te lauzi fa si tu o recenzie calumea sa inteleaga si fratii tai despre ce e vorba mai exact. Uite asa:
  2. Salutare baietii! A fost fratele la aceasta domnisoara de curand. http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/5798997/bruneta_deosebita/ Bruneta cu forme apetisante, sani mari naturali, picioare lungi si fund bombat .. te invit in micul meu paradis pentru a petrece niste clipe de neuitat.. puuup (733021) http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/4291104__main.jpghttp://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/4291104__7922c779a235cbe24712.jpghttp://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/4291104__6e9e7094b01dcde754b2.jpg Din pacate nu va pot ajuta cu o recenzie clara si concisa deoarece eram putin turmentat, dar din ce tin minte experienta a fost una pozitiva. Pozele duc spre realitate, dar se vede ca sunt putin lucrate. Oricum e bruneta, inalta, nici grasa dar nici somaleza, sanii potriviti, iar la fata parea frumusica. Interval orar foarte matinal, la orele de plecat la pescuit. Oral: 8 - asta e nota la buleala, mi-a tras teapa cu oralul, doar ptr sculat si cam gata, n-am insistat oricum ca eu vedeam doar pasarica in fata ochilor. Normal: 9 - geme, te ia in brate, se implica. Pasarica placuta, nu e menghina dar nici galeata. Anal: nexam - trebuie intrebat. Aspect: 8,5 - gagicuta misto, tinerica, nu e grasa, inaltuta, frumusica la fata, depinde de standardele fiecaruia. Gfe: 8,5 - m-am simtit bine impreuna cu ea, n-am fost grabit, face si fk, au fost si ceva colaborari verbale. Igiena: 9 - eu am fost trimis la dush dar ea pula na facut. Pasarica rasa, iar mirosuri suspecte absent. Locatie: 9 - parea curat. La dus avea prosop curat si gel de dus. Zona delfinariu. Per total o experienta placuta. Tarif cerut initial, nu-mi amintesc, platit la final 150 lei, durata aprox 40 min. Mai are o colega, dragutica, dar plictisita si mie nu-mi astea plictisite.
  3. Ce sa fac...mai trebuie si munca din cand in cand. Vad ca au mai aparut ceva prospaturi prin constangeles.
  4. nicolae32

    Propuneri

    1. Gabriel 2. Fat-frumos 3. Patrick 4. Johnholmes
  5. Ai dreptate. Oricum depinde si de pozitia punctului "g", daca se excita mai tare la atingerea pe partea anterioara a vaginului iar penisul e curbat in jos, atunci capra e cea mai buna pozitie.
  6. Ce are legatura cu subiectul e ontopic, indiferent daca e recenzie sau nu. Nu exita offtopic bun sau rau. S-a discutat mult pe tema asta si nu se baga inapoi pct negative. Regulile sunt destul de elastice in momentul de fata, membri trebuie sa se comporte civilizat, nu sa fie vreun politist pe aici sa urmareasca tot. Degeaba tot dati vina pe membrii noi ca stiti bine ca nu e asa. Ala vine pune o intrebare aiurea si 10 persoane dupa el continua sa faca misto si sa ironizeze. Pana nu va schimbati voi nu o sa realizati nimic. Nu va zice nimeni sa nu postati altceva inafara de recenzii, aveti frate discutii generale, scrieti acolo pana va saturati.
  7. Nu ai cu cine sa te intelegi. Astia nu se pot abtine sa nu se balacareasca pe toate topicurile. Forumul a ajuns in stadiul asta din cauza membrilor si nu din cauza lui pisicut, asa e romanul daca nu ii impui un set de reguli, nu se poate abtine si se comporta de parca e scapat din cusca, niciodata nu e in stare sa-si ingrijeasca singur propria creatie.
  8. E plin de offtopic pe toate topicurile din cta, care din nefericire nu au nici un scop si nu sunt nici amuzante, locul acestora ar putea fi nestingherit la sectiunea chat sau pm. Din pacate tot offtopicul in general e facut de membri vechi cu reputatie, dezamagitor, iar cand mai apare cate un picat din luna care pune intrebari aiurea, in loc sa-l indrume catre regulament ei fac offtopic in continuare, prin ironii ieftine, dar din pacate asta nu va face mai presus decat el. Daca voi considerati asta o forma de protest la actuala conducere, va inselati, tot munca voastra se strica, caci recenziile si dezbaterile nu le-a facut Pisicut. O forma de protest ar insemna o retragere in masa pana la rezolvarea problemelor, nu ceea ce se intampla acuma.
  9. Respectele mele Bosssu! As dori sa contest decizia moderatorilor si corectarea banului la 2 zile suspendare, nu permanent.
  10. Glumesc ma, imi place ca se oftica lumea No offence.
  11. Nu stiu cum am uitat sa precizez de MadMax unu din filmele mele preferate Ar mai fi de amintit: Book of Eli si Django - amandoua sunt super. Ma apucasem si eu de citit Game of Thrones da nu prea am avut timp de ele. Spiderman nu mi-a placut deloc, niciodata. Iar Fantastic 4 parca e prea de copii. N-ai ptr ce.
×
×
  • Creează nouă...