Sari la conținut

proco1tus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

proco1tus a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 24 2012

proco1tus a avut cel mai apreciat conținut!

Despre proco1tus

Informatii Personale

  • Sex
    Male

proco1tus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. bună, încerc cum de două luni să dau de tine la telefon și nu răspunzi nici la sms-uri măcar...ai vreo problemă cu numărul cu 320 la sfârșit? sau doar am eu "bulan"?
  2. am reusit eu sa ajung saptamana trecuta, strada este intr-adevar moinesti. blocul este unul nou. am urcat dupa ce colega ei (foooarte buna - poze reale sau foarte aproape de adevar http://www.damelux.com/index.php/2016/10/11/raisa-0763617635/ ) a fost sa cumpere prezervative. dsoara e bruneta, < 1.65m, si era imbracata fix in costumul evei cand am intrat pe usa. are si-un piercing la pasa. nu am ramas pentru ca mi-a comunicat ca nu au prosoape si deci nu pot merge la dus. cum eram venit de la munca...m-am retras. am sa incerc sa revin pentru colega, mi-a cam ramas gandul... bafta la insistat, poate da iama careva si vine si cu impresii artistice.
  3. Subscriu @The Great... am sunat azi, raspunde o doamna de 52 de ani...se plangea saraca ca isi schimba nr. Ii suna tel de cateva saptamani non stop..buna gluma
  4. Salutare, Fiind oarecum prin zona si intr-una din zilele in care presiunea era peste nivelul de comfort, am urcat la dsoara, dupa ce intial aflasem zona in care se afla cuibu, langa mega image, la Amzei. Se ajunge usor iar locuri de parcare...cam la noroc asa. Mi-a deschis, de dupa usa evident, o dsoara scunda, undeva pe la 35 de ani, dar nu garantez, caci nu prea le nimeresc cu estimarile. Ca si aparitie nu te imbie cu aproape nimic, cu exceptia sanilor, care sunt undeva pe la marimea 2-3, si stau destul de ferm. Mi-a cerut banii din usa, iar dupa ce i-a luat si i-a pus undeva prin biblioteca, a renuntat sa-si mai suga burta si, astfel, am putut-o admira fara retusuri :|. Repet, eram sub presiune, si nu-mi displacea atat de tare incat sa ies...deci am ramas. Am primit un prosop "ti-l dau pe al meu, ca altul nu mai am uscat" si am mers la dus care " nu merge, curge apa pe jos, se inunda baia, foloseste te rog chiuveta". M-am conformat, mi-am spalat zonele de contact si m-am sters cu chilotii mei. Am optat pt oral si normal protejate, de anal nu am intrebat, in anunt spune ca face. A inceput cu un oral mecanic si pe ffwd. Am domolit-o "te grabesti?!?" zice "nu, dar finalizarea dureaza 15 minute!" bun de aflat chiar in timp de actiune. S-a mai linistit putin, i-am dat si mana jos dupa gogu, a supt fiecare din oua cate odata, cu priviri lascive wannabe... Am rugat-o sa se urce pe mine ca sa ma pot juca cu sanii...ceea ce s-a si intamplat pentru cateva minute...dupa cum spuneam, sunt atuul ei (singurul dealtfel). Am finalizat in pozitia asta, mi-a dat servetele umede sa ma sterg singur. M-am conformat, n-am mai vizitat chiuveta si am iesit. Locatia e relativ ok ca si curatenie/spatiu, depunctata de lipsa dusului, 6. Fata e scunda, cu burta evidenta, fata banala, pusa pe fastfuck, 6. Oral descris mai sus, 6. Normal, si asta pe repede inainte, 6. GFE - nu e muta, dar deloc o amanta, 5! Poze gasuti pe AT, nu cred ca sunt ale ei..are parul ondulat si scurt si e mai plinuta , Oricum, par a fi reale, posibil ale colegei. Concluzii : eu nu mai revin si nici nu o recomand, decat poate pt situatii ca ale mele in care 50 lei si un loc curat sunt conditii suficiente. Spunea ca in dormitor mai e o colega, nu am apucat sa o vad, dar tind sa cred ca filozofia cuibului e jecmaneala, n-are rost sa mai incerc! Nota a fost de 50 lei, platiti de foarte-dinainte!
  5. am fost eu la ea acum vreo 2 saptamani. locatia este acum pe campineanu/universitate, desi zilele trecute am incercat sa sun pe numarul 0754757907 si intra casuta vocala. locatia este defapt o garsoniera in care mai activeaza o diva, nu stiu exact la ce numar raspunde...doar ca are o strungareata destul de evidenta. dama este intr-adevar miniona, poate pe la 1.53 asa, dar draguta la fata, sani mici, pisicoasa. pielea este fina, frumos intinsa si ofertanta la manipulat. a inceput cu un oral neprot decent, cu schimbari de ritm si ceva atentie pe sub, dar nu e de referinta. am continuat cum mi-a spus ca-i place, adica caprita pe marginea patului, cum dealtfel am si finalizat in durexul pe care il adusesem de acasa. despre program nu am intrebat, dar imi amintesc ca am mai sunat saptamana trecuta in jur de 11 si desi telefonul suna, nu mi-a raspuns. notele evident subiective : oral nepro 8, aspect 8, gfe 9, normal 8 am platit 60 lei o finalizare, cerea 50. nu face cim, despre fk n-am intrebat, dar nu m-a lasat sa cred ca ar vrea... ora este 100 leuti greuti
  6. Am fost si eu aseara in locatie care e pe Tineretului, aproape de Dines. Mi-a deschis dameza din pozele de aici http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/sex-total-adanc-cu-o-ardeleanca-blonda-deosebita-astept-un-domn-casatorit-in_5981443.html . Cand am intrebat daca e singura, a mai chemat dintr-o camera 2 colege. Una ...multa este cuvantul care imi vine in cap, dar nu era deranjant, ca era si destul de inalta. Si niste mega sani....Iar cealalta o brunetica tanara care nu arata rau deloc, dar avea ca si pret 100 lei /fin, 150/h si nu prea m-a inspirat in momentul ala. Cand am spus ca nu raman, dna roscata si mare m-a intrebat daca nu vreau cumva cu 80 pe dsoara, dar apucasem sa merg spre usa si nu m-am mai intors. Cu doamna mai invarsta cred ca am intrat odata acum 2-3 ani, si nu am ramas cu o impresie rea, dar nici cu suficiente detalii cat sa incropesc o recenzie. Locatia era aceeasi, deci poate fi considerat cuib. Sper ca interventia mea sa fie folositoare...
  7. Contribui si eu la "portretul" domnitei: Am fost intr-o saptamana de 2 ori la ea, nu am sa fac 2 recenzii separate pentru ca experientele au fost asemanatoare si n-are sens sa facem risipa de pixeli. De fiecare data am fost primit conform programarii, prima data am asteptat intr-un dormitor alaturat pana a binevoit cel de dinaintea mea sa se igienizeze si sa plece. In acest timp am cunoscut si colega bruneta si micuta, mai in varsta. Mi-a spus ca si ea are aceleasi tarife si servicii, dar am preferat sa astept pe dsoara cu trasaturi turcesti, asa cum mi-a spus singurica. Baie curata, gel de dus, prosop curat, dsoara umbla in pasarica goala de colo pana colo. Am remarcat inca de la inceput posteriorul care e de mare insipratie. A schimbat cearceaful cu mine de fata, un plus dpmdv. Am inceput cu un oral pro destul de ok, are ceva experienta, nu a excelat la atentia asupra anexelor, dar per total cred ca meria un 7.5. Prima data am continuat in misionar, pozitie in care s-a miscat f bine, managaieri pe spate, mulaj de picioare, oftaturi destul de false . Asa am si finalizat, in prezervativ. A doua oara am tinut neaparat sa ma bucur mult mai in detaliu de fundulet, asa ca dupa oralul de aceeasi cotatie, am migrat catre un "pe la spate" in picioare. F fain de privit fundul si de tras de sanii mici dar vigurosi si tzafnosi. Am asezat-o si in caprita pe marginea patului, unde am si terminat. M-a sters cu grija de fiecare data si tot de fiecare data am facut un dus inainte de plecare. Punctele forte, ca sa fac un rezumat, ar fi tineretea si armonia trupului, fundul superb si parul negru, destul de lung, chiar daca il tine mai mult prins. FK nu am intrebat/incercat, la fel anal sau cim. De fiecare data am stat o finalizare si am decartat 60, respectiv 70 lei , la initiativa mea. Confirm locatia, nr de telefon si pozele. Eu cred ca am sa mai merg iar de recomandat, evident ca DA. Un raport calitate/curatenie/punctualitate/bani ff bun. Cam atat, scz daca am uitat ceva. S-auzim de bine!
  8. stie cineva ceva de ea? incerc de vreo cateva zile sa dau de ea si are tel inchis. si-a schimbat nr/cuibul?
  9. am sunat-o si eu acum 2 saptamani si am incercat sa negociez mai putin pentru o finalizare(ea mi-a spus telefonic 80). m-a refuzat, trimitandu-ma pe strada daca vreau mai ieftin. acum un an si ceva am vizitat-o la pavcom si stiam ce negociez, asa ca n-am mers la 80 lei cat cerea.
  10. PS vad ca nu am acces la functia de edit. Rog un moderator sa stearga paste-ul din regulament. Mi l-am pus acolo ca sa incerc sa nu sar regulamentul Done ! A.
  11. Am fost si eu ieri in vizita la dsoara. Am sunat la nr 0730466164 din timpul zilei si am facut un fel de programare pt dupa-amiaza. Am revenit cu un telefon de prin zona unde credeam ca este si am fost ghidat, undeva pe la cinema Union. In apartament nu mai era nimeni, in afara de o catelusa care statea inchisa in sufragerie. Atitudinea mi s-a parut ok, nu entuziasta, dar nici rece. Am schimbat cateva cuvinte, am spus ca stau doar pt o finalizare pt ca eram putin pe fuga. Am decartat 60 lei, am primit prosop curat si am mers la dus. 2 tipuri de gel de dus, unul pe terminate . Am revenit si am gasit-o fara lenjeria in care ma asteptase. S-a dus si ea la dus iar eu am asteptat-o in varful patului, pe prosopul intins, care initial era o fundita de decor:). La intoarcere s-a asezat langa mine si dupa ce am schimbat cateva cuvinte, a inceput cu un oral ok (are si un piercing in limbutza jucausa). Alternat cu deep (in cazul meu destul de usor de efectuat), limbi si mai jos...cum spuneam, ok dpmdv. La rugamintea mea a pus un preze (durex) si m-a intrebat cum vreau sa stea. Am rugat-o sa se urce pe mine cu spatele la mine ceea ce s-a si intamplat. O imagine destul de misto pentru mine, avand un funduletz numai bun de framantat. Am observat ca ii place sa se uite in oglinda sifonierului in timp ce dadea din fund(cu schimbari de ritm, stll negro . Terminat destul de iute, ca eu de obicei ajung cand presiunea este destul de mare in instalatie, la consum de dame. Tipa este frumusica si micutza de statura. Avand in vedere ca imi este relativ facil sa ajung la ea, am sa merg si pentru o experienta de o ora. Finalul vine si cu o recomandare pt dsoara, eu unul plecand multumit de alegerea facuta. Vad ca pe anuntul precizeaza ca lucreaza intre 13-21. Cam atat. Va stau la dispozitie pentru detalii sarite.
×
×
  • Creează nouă...