Sari la conținut

erotik

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    189
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre erotik

  • Dată Naștere 03.07.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

erotik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

299

Reputație

  1. De cateva zile pusesem tinta pe Aida, astazi s-au aliniat planetele si am reusit sa o vizitez. Am facut programarea destul de simplu, respectat, prezentat! Inca de la intrare am fost placut surprins, este o fata frumusica, imbracata provocator, caldurica si apa calda disponibila - doar e sambata! In fine, dupa refreshul de rigoare am trecut la treaba! Ne-am pus de acord cu ce imi place si ce nu, asa ca am trecut direct la ON cu atentie si la punguta cu doi bani, lins cu pofta si supt vertiginos, jocuri cu limbuta-i jucausa, deep aproape reusit ... la un momentan am observat ca s-a poticnit si am facut si un pic de face fuck de reveneala. A pus cu mare grija caciulita (Love+) si a trecut LOT unde se misca prea bine. Mi-a dat sanii la lins si mangaiat, apoi am mai schimbat pozitia si dupa ceva contre (bune) inevitabilul s-a produs si am finalizat in balon, desi as fi vrut sa dau o finalizare direct pe ea cum sta intinsa pe spate, dar nu am mai avut rabdare sa o scot, sa dau balonul jos si sa finalizez in semilaba. Dupa actiune a urmat o scurta igienizare si dus am fost. Sincer chiar mi-a placut, e frumusica, stie sa se faca placuta si chiar intretine atmosfera. Pentru cine apreciaza notele: Locatia - 9, usor de ajuns, parcare disponibila aproximativ usor, baie curata si utilata ON - 9 a fost bine, dar intotdeauna ma gandesc daca poate egala cel mai bun ON din Bucuresti, nu dau aici numele ca nu e frumos. NP - 10 - excelent, se fute bine, nu am nimic de reprosat. La inceput gemetele erau false - se observa usor, dar la un moment dat am observat ca chiar ii placea si gemetele erau altfel, naturale ... asta m-a cam excitat! Vizita a durat aproximativ 25 minute, la un pret corect: 100 finalizarea. De revenit ... DA, sper cat mai curand, daca se aliniaza planetele iar. Asa ca spor tuturor si pupici dulci pentru Aida!
  2. as vinde si eu o pereche, las link aici ca nu pot atasa poze. https://ibb.co/HDLj2F6
  3. mai degraba e cu branhii si vrea sa o sperie, sa o inspaimante si sa puna stapanire pe mintea si pe trupul ei ... sa produca pentru el. Draga Roxana, treaba este simpla: da-i Block si nu te mai deranjeaza. Filtreaza clientii, alege-i doar pe cei manierati, cu timpul iti vei da seama din primele cuvinte de caracterul cleintului. Spor tuturor!
  4. scuze ... nu am vrut sa te induc in err. desi pentru mine era cam departe, mie mi-a placut la ea. Avea o atitudine pro client.
  5. Maria, mai esti pe aici? te-ai mutat in alta zona?
  6. Buna, la program vad ca ai pus disponibila Luni - duminica. Disponibila si duminica?
  7. de obicei nu raspunde daca nu lucreaza. Cand am fost eu a zis ca tocmai revenise din concediu
  8. Am revizitat-o pe Cristina. In opinia mea face cel mai bun oral din Bucuresti. Neprotejat, cu CIM, cu atentie la oua si cu lins peste tot. In fine am facut programarea din timp si a fost respectata intocmai. Locatia este in apropiere de Piata Muncii. Parcare se gaseste in zona, blocul are lift, portarul era lipsa asa ca am trecut lejer direct la usa. Dupa dus, am conversat putin despre una-alta apoi a trecut la actiune, un oral umed bine sustinut cu atentie peste tot, DIP reusit , m-am jucat si cu sanii ei frumosi, in timpul oralului are o tehnica interesanta de joaca cu limbuta ... pracatic cu pula in gura o si linge in acelasi timp, mai facea si rotocoale pe cap asa ca la urmatoarea repriza cand m-a prins in gura am marit ritmul si am finalizat umpland gurita ei priceputa. Normal nu am mai apucat, operatia reusita - pacientul decedat! Asa ca ne-am luat frumos la revedere pana data viitoare. Tariful ... parca 120/finalizare, 30 minute sau 180 ora cu doua finalizari. Numarul de telefon este acelasi din titlu. Spor tuturor!
  9. Scuze ... am uitat sa specific Halatul 150 lei pentru o tragere de aproximativ 20-25 minute DTD
  10. Salutare colegi! saptamana trecuta am vizitat si eu domnisoara. Programarea am facut-o simplu prin whtasapp si a fost respectata de ambele parti. Locatia este usor de gasit - chiar vis a vis de La Strada in ansamblul rezidential. Este parcare mare si destul de libera chiar in fata blocului. Garsoniera este la parter usor de identificat. Intrat in hogec ne salutam de parca ne cunoastem de mici si cer un prosop sa ma racoresc la baie. Din pacate am primit un prosop ud - nu stiu daca era ud de la spalare sau ca fusese folosit de altcineva inainte mea. Instinctual am mirosit prosopul pentru a identifica balsam de rufe, detergent sau alte mirosuri. Am apreciat ca pare a fi proaspat spalat si inca neuscat. La baie gel de dus Dove, apa calda ok. Asa ca revin in patul incapator unde Maria ma intreaba cam ce imi place, cum prefer oralul si daca vreau FK. Da, saruta bine si cu patima! Este docila, am schimbat cateva pozitii incepand cu ON, 69, LOT, doggy, etc apoi finalizat glorios in cauciuc. de remarcat ca geme subtil, o suge bine cu putina atentie si la omleta, se pozitioneaza excelent in functie de pozitia solicitata, iar deasupra este bestiala. E frumusica, as fi intors capul dupa ea pe strada, imbracata provocator! In timp ce ma echipam de plecare am observat carnetelul pe care probabil isi noteaza programarile. aaa si ce nu mi-a placut - aerul conditionat nu functioneaza - era o caldura groaznica. Daca vreti note, din partea mea ar fi cam asa ceva: Locatia - 7 pentru aer nefunctional si prosop ud + e departe de zona de interes. ar fi binevenita o relocare in zona baltii de la alba iulia. Maria Oral neprotejat - 9 normal - 9 anal - nu am incercat dar as fi vrut, are curul ala futabil rau! De revenit am sa revin la ea chiar daca ramane in aceeasi locatie, acum ca stiu cum sta treaba cu aerul si cu prosopul voi veni pregatit data viitoare! Pana atunci voi sa aveti ciocanele tari, iar Maria .. spor!
  11. Buna, sambata ai program? daca de de la ce ora incepi?
  12. ar fi bine doar inca 11 zile. Dar tare mi-e teama ca se va prelungi cel putin pana la finalul lunii aprilie. Multa sanatate tuturor si sa ne vedem cu bine cu cei dragi!
  13. ar fi bine doar inca 11 zile. Dar tare mi-e teama ca se va prelungi cel putin pana la finalul lunii aprilie. Multa sanatate tuturor si sa ne vedem cu bine cu cei dragi!
×
×
  • Creează nouă...