Sari la conținut

livonov2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre livonov2

Informatii Personale

  • Sex
    Male

livonov2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

54

Reputație

  1. salutare, Din experienta voastră, Antonia răspunde la mesaje, sau trebuie sunat? Mulțam!
  2. Salutare comunitate, ***o femeie de nota 10*** În martie ne-am întâlnit. Am întârziat 20 de min, și tot m-a așteptat. Wow. La ce omoloage are în industria ei, femeia e o raritate. Spațiul de lucru e peste drum de mage Mall + 100 de metrii spre intersecția de la piață delfinului. Foarte frumos și curat totul. Ea o ca animal este frumoasă la fața, restul detaliilor le știți deja. De remarcat totuși corpul care are ceva memorie musculară fie dintr-un trecut atletic (dansuri cred), fie dintr-un prezent în care se menține prin sală...bicicletă.... Etc. Fără grabă totul. Eu chiar am ras cu ea când a încercat sa se bata cu ea peste față, nu e genul pizdei fatale,desi are cel puțin un tatuaj pe o piele impecabilă. Nu înțelegea de ce râd, pur și simplu,pentru mine era amuzantă. :) Oral: 8 soft, fără deep, + 1 punct de la mine ca a reușit fără sa vrea sa ma facă sa râd. Normal: 10. Impecabil-implicare-jucarii Anal face, dar nu am încercat. Deci nu punctez. Masaj: 7 trebuie sa apese mai tare. Peste tot (over all) o femeie blândă, plăcută, elegantă, politicoasa, căreia ii place sa te facă sa te ralaxezi. O raritate. De revenit? Cu siguranță.
  3. Salutare comunitate, Cred ca e cazul sa postez o noua recenzie pentru o fată de calitate. Țin sa menționez ca e partea întâi întrucât nu am avut ocazia sa le fac pe toate. Apartamentul lor e ușor de găsit, central, curat.... Ce trebuie. Răspunde la telefon și respecta programarea. Coboară la intrarea blocului selecatandu-si clienții. Mișto nu? Eu apreciez asta. Fata are puțin peste 160 de cm, e slabutza, piele frumoasa, brunetă... Face sport. Singurul aspect care m-a surprins negativ a fost manichiura gen ghiare de pisică etalata și de Rihanna prin videoclipuri. Probabil ca asta vrea bărbatul în ziua de azi. Prefer unghiile scurte... Oja închisă... Desigur o problema gust. Acțiunea o voi descrie în note Oral: 9 umed(mi-ar fi plăcut mai umed) .. DT. trebuie sa vad dacă va reuși sa ma tina în priza și la numărul 2 Normal 9,5 fata chiar se implică. Simți ca ești cu prietena nu cu o specialista a simulării. As paria ca nu simulează, dar femeia în general e capabila de tot felul de trucuri. Anal nu am încercat. O voi face. Igiena: 10 nu vreau sa comentez aici pentru ca e sincer trist ca treaba asta e un criteriu. În cazul ei, e ce trebuie. Promit sa revin și cu un sequel Ca nota de subsol... Cunoaște termeni ca c++ sau c#. Hmm....
  4. Salutare comunitate, Am vizitat-o de curând pe Cristina. Răspunde la mesaje, deci o atitudine ok. Are o înălțime, cred eu de 1.85 poate 1.90, dar e foarte flexibilă. Piele frumoasă, putina burtică, dar nu atât de mare pe cat se plânge ea. Din păcate eu cred ca am prins-o într - o zi cu ceva probleme sentimentale. Se pare ca și fetele astea au asa ceva. După un oral wow am zis ca abia aștept numărul 2. Dar ajunși aici, părea ca nu e dispusă sa se implice când am pierdut din "elan". Nu am insistat, nu sunt genul care își cere banii inapoi. Am văzut ca are o stare nasoală.... Am întrebat de un plafar și am plecat. Locație: 7 puțin ciudată scara. Și baia era cam slăbuț echipată. Oral: 9 foarte bun data viitoare nu îmi trebuie altceva Normal : nu am incercat Anal:8 păcat ca nu am putut sa duc la capăt treaba. Fata e ok. Este de revenit... Ai ce vb cu ea.
  5. Nu pare sa aibă nici un număr deschis. Iar adresa de mail nu e nici ea urmărită.... Cred....
  6. Salutare Comunitate, Acum vreo....luna cred am reusit sa trec pe la Ema. Ca de obicei oamenii care ajung sa lucreze pe afara capata 2 chestii: capata convingerea ca romanii nu sunt chiar cei mai prosti, nespalati, needucati...etcrespectul pentru obiectul muncii - oricare ar fi acela. Ema e una dintre persoanele alea. Raspunde la mesaje, spre deosebire de multe fete din zona...pentru ca.... nu putem sa le sunam mereu. De fapt majoritarea nici nu raspund la un telefon direct. Prefera sexul oral protejat, dar mai intai de intreba daca vrei cu sau fara prezervativ. Eu unul pentru ca mi-a placut de felul ei de a fi, am acceptat doleanta ei. Am exagerat cu sexul oral fiind foarte bun si apasat (deviat catre un 69), si la normal nu am rezistat decat vreo 2 minute. Jalnic Oral: 9 - desi foarte aproape de DT nu a reusit sa ma cuprinda total Normal: 9 misto - fara falsitati si rahaturi cum fac majoritatea Anal: 0 nu am intrebat GFE: 10 - misto personalitate Fizic: 8.5 - ceva kile in plus - nu-i nimic ca si eu sunt mai rotunjor. Tine foarte mult la reputatia ei, de aici si interesul pentru acesti forum. Ema, stiu ca vei citi asta - daca o ti tot asa nu vei avea probleme.
  7. Salutare comunitate, E interesant de vazut, cum anumite persoane au contact cu o clasa superioara a societatii. Alexandra, cred eu are contact cu persoane destul de stilate, educate, sau cu posibilitati, Avand in vedere ca suntem vecini am decis acum vreo......luna sa zic, sa trec pe la ea. Si trebuie sa spun ca nu regret nicio secunda. Are o voce foarte misto la telefon, se simte clasa de la o posta. Desi eu am in jurul a 30 de ani si ea in jurul a 40, pot spune ca nu am simtit ca sunt in prezenta unei femei mature. Aici ma refer la fizic, pentru ca experienta ei pe domeniul tema al acestui forum este.....mult peste..ce stiu eu... Trecand peste normele ei de igiena pe care ti le impune de la bun inceput (pot fi pe undeva injositoare, dar daca le accepti sunt de fapt amuzante) nu poti decat sa ramai uimit ce felul in care se comporta si cum interactioneaza. Este singura escorta la care am fost pana acum care sa poate sa mi-o inghita pe toata, si asta fara nici un pic de efort. Am avut de-a lungul timpului de-a face cu fete tinere, dar nici una nu are pasarica mai stramta decat Alexandra, si au unele sub 20 de ani. Nu zic, dar e posibil sa fi facut ceva operatii ceva, altfel nu are sens. Are licenta in masaj, si astfel stie unde sa apese ca sa te faca se te relaxezi intre cele 2 partide. O singura chestie nu mie prea placut la ea - are tendinta sa fie cam agresiva cu limba atunci cand vine vorba de FK. De ce am zis de clase sociale superioare? Parea sa stie foarte multe chestii despre Cuba, care in ultima perioada e Mecca bogatanilor. Note: Fizic: 9.5 (parea sa poarte o peruca blonda) Locatie: 10 mic, dar foarte curat Oral: 10 cel mai bun din viata mea - epic pur si simplu Normal: 10 foarte stramta Anal: 0- nu cred ca face - nu am intrebat GFE: 10 - stilata - rafinata - eleganta - la sfarsit in loc sa ma dea afara - mi s-a asezat in brate. Una peste alta, Alexandra este in partea de Top a acestui forum, unde ii este si locul.
  8. Salutare, Poate confirma careva care e locatia actuala a fetel? Ori e Piata Amzei, ori la Constantin Brancoeanu. Intreb pentru ca am vazut ceva dispute pe thread acum cateva zile.
  9. Totuși e un 10 de dat pentru igienă. Preț 100/200 ron
  10. Salutare comunitate, Telefonul fetei este acesta, dar pozele nu. Apoi locația nu este la delfinului ci la piață muncii pe calea Călărașilor. Cu acestea fiind zise fata din pozele atașate de mine este tânără undeva la 25 de ani, este inteligenta, pare sa aibă și ceva cultură în sensul înțelege limba engleză (cititori vorbit). Da e amuzantă remarca dar merită menționat. Știe sa glumească pentru a trece peste momentele de stângăcie generate de interacțiunea dintre necunoscuți. Este frumușică, se comportă dezinvolt și e chiar amuzantă. Se apropie f mult de tine când se așează în pat ca și când ar vrea sa îți simtă prezența pe pielea ei. Nu e manipulativa. Oral - 8 cu DT (-1 protejat. -1 fără CIM) Normal - 9 (strâmtă, flexibilă - 1 nu prea ii place woman on top) Corp și chip 9 (putina celulita pe coapse. Dar na.... 2 3 săptămâni la sală rezolva. Când zic puțină chiar e putina) GFE - 10 chiar caterincă fata Anal - nu știu nu am întrebat P. S. Era foarte supărată de anunțul de mai jos. A intrat la cererea mea pe anunț ca sa facem lumina. Eu cred ca s-a mai vb de fetele din locația asta pe forum. Însă eu pe anunțul asta am intrat și am vrut sa clarific detaliile. De asemenea e cel puțin o fată acolo care nu pare okay. Mahalagioaica. Fata asta însă.... merită. Nu e de 10, dar mult peste medie.
  11. Uite acum am văzut tot merciless. Cim? E clar ca nu face același lucru pentru toți. La mine a fost off limits........
  12. Salutare comunitate, ***Va rog scuzați greșelile inerente, scriu de pe tel. *** Legat de ce a zis merciless mai sus. În cazul meu chiar ea a insistat pentru capră. cred ca e vorba de dotări. Poate nu sunt asa de binecuvântat. Și inversul opiniei legate de oral. La mine a fost foarte rapid. Roxi este foarte interesata de promovare, și deci fiți siguri ca citește fiecare recenzie. Ca persoană apelează la aceleași tertipuri manipulative ca majoritatea fetelor pe care le-am vizitat până acum. Nu te lasă să o atingi pe par sau pasarica. Probabil ca a avut ceva experiente mai nefericite. Nu o pot învinui, dar parcă nici eu nu eram vreun "Bully" . A reușit sa ma facă sa termin cu ce a zis nu prin ceea ce a făcut. Insista sa îi frământ fundul pentru că îi plac masajele. Oarecum amuzant...... Note: Locație: 8 curat dar vechi Igiena: 9 nu știu dacă era curat parul deci depunctez Oral: 7 bun dar fără dt fără cim și extrem de rapid Normal: 9 strâmtă și știe sa te facă sa te simți cel mai cel. Depunctez pentru manipulare. Preț: 60/120 raport bun vs calitate
×
×
  • Creează nouă...