Sari la conținut

acadea

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre acadea

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

740 citiri profil

acadea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputație

  1. Am incercat sa ma duc azi la ea. Am stabilit, am confirmat cu o ora inainte (conform indicatiilor ei), nu am primit raspuns si m-am pus pe drum spre ea, gandind ca va raspunde daca e ocupata. A citit mesajul pe whatsapp dupa vreo 30 de min, cand inca mai erau cam 30 de min pana sa ajung la ora stabilita. Ma duceam spre ea, m-am gandit ca inca e ok daca imi raspunde mai tarziu. Nu a raspuns, i-am mai scris un mesaj cand am ajuns, l-a citit si dupa vreo 15 min (cand mai erau vreo 5 pana la ora stabilita) mi-a scris "buna dar eu nu am confirmat nimic" Am plecat, intelegeti voi ce vreti din interactiune, poate nu stiu eu ca lipsa unui mesaj inseamna infirmarea intalnirii. Dupa parerea mea este de evitat, nu merita in ziua de azi sa te supui la astfel de tratamente pentru a da la buci juma de ora
  2. Am fost la Elena azi, din curiozitate maxima, tot urmarind topicul si pozele. Pe scurt, pt ca nu imi place sa dau note: Elena super simpatica, frumusica si chiar buna, buna....buna Locatia excelenta, usor de gasit si atmosfera perfecta in interior. Oralul este senzatie, deep si umed, lipseste atentia la oo dar compenseaza cu restul. Normalul ok, pe la spate merita toti banii, curul fiind sen-za-ti-o-nal Am prins loc doar pentru o finalizare (200 lei) si nu am rezistat mult dar a fost de calitate. Bafta!
  3. Salutare, Am fost la Bety acum cateva zile. Usor de ajuns la adresa, foarte prietenoasa in mesajele de pe whatsapp. Fata este sexy, are buze carnoase, piele fina, carnea tare, un cur senzatie si tatuaje pe maini. Pe scurt, nu ai nevoie de mai mult Dus, o cola, liniste in casa, intri repede in atmosfera relaxanta. Oralul este de nota 9 din cauza ca nu poate face DT; altfel, buzele alea merita toti banii. Normalul ok, peste medie, are o imagine foarte sexy bronzata si cu tatuaje; oglinda mare de langa pat ajuta. Am stat o ora dar nu m-au tinut balamalele pt 2 numere, desi am incercat continuu si ea m-a ajutat cat a putut 250 Lei bine investiti Bety, te pup si weekend placut tuturor!
  4. Salutare, Ieri dimineata am ajuns in Iasi si am fost la Andrea, curios dupa recenziile voastre. A raspuns prompt, a revenit cu info prin sms, m-a directionat bine. Mi-a incantat privirea, bruneta, ochelari, simpatica, silicoane, corp frumos, pe tocuri, funduletul frumos rau. Am facut un dus, am socializat 5 min si am trecut in camera secretelor. Am zis ca vreau doar un oral pentru a pleca iarasi cu treburile. De cand am intrat in camera si-a luat rolul in serios: priviri, gemete, mangaieri, sugeri, lingeri peste tot si finalizare orala, o incununare perfecta a experientei. Am mai socializat putin si am baut ceva, am plecat "traumatizat". Chiar am avut parte de cel mai bun oral din viata mea. Locatie: 10, nu lipseste nimic, e chiar draguta Aspect: 9, silicoanele nu sunt neaparat pe gustul meu dar se integreaza bine in peisaj Oral: LEGENDAR GFE: 8, nu sunt nici eu genul vorbaret, dar vrea sa vorbeasca si te face sa te simti placut Normal sau anal: nu stiu, nu m-a pasionat 150/finalizare De revenit: cu siguranta. bine ca nu sunt din Iasi, pentru ca m-ar manca de bani :) Bafta!
  5. Salut. Am fost la Andreea asta seara. Am ajuns usor, am sunat doar cu 15 min inainte, pt ca eram in zona. A fost libera si m-a primit dezbracata. Am facut amandoi dus si am cerut doar o fin rapida dupa o zi de alergat pe drumuri si oboseala crunta. Oralul a fost senzational, mi-a parut rau ca nu m-am ridicat eu la inaltime. Mirosea f frumos si a stat lipita de mine. Credeam ca mi s-a parut mie ca are un funduletz fantastic, dar vad ca de fapt chiar am intalnit o vedeta Frumusica, aspect inocent, interesata sa te faca sa te simti bin si un corpusor foarte atragator. Abia astept sa revin, pt ca acum fin nu s-a produs, asa ca am plecat putin dezamagit. Per total, oral senzational, a meritat 100 chiar fara fin. Data viitoare stiu la ce sa ma astept, asa ca ma duc cu bateriile incarcate. Fata are un potential imens. Apropo, i-am zis si ei, a fost prima escorta din viata mea, si consider ca am fost norocos. Bafta tuturor si distr placuta
×
×
  • Creează nouă...