Sari la conținut

papasylvester

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre papasylvester

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.059 citiri profil

papasylvester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Salut,avand in vedere lipsa de informatii din Cl orice noutate indiferent de tarif e bine veniat.Nu?
  2. salut am fost cam acu o luna la adela si pot sa zic ca arata in felul urmator:1.70m,65kg,bruneta sani mari nr.4,ochii verzi de belea..250 ron ora,oral+normal cu finalizare in gurita,iar oralul neprotejat..chiar daca e putin plinuta dar nu chiar deranjant sa stiti ca e chiar buna fata si in privinta lucrarii sa vedem:oral 9(chiar stie ce face),cat despre normal:9(poate chiar mai bine ca are niste miscari de te rupe)..deci in cazul ei nu ar trebui sa va uitati ca e putin plinuta fata stie ce face per ansamblu ,f.comunicativa si se implica destul de bine..sper ca am fost de folos si apropo vine la pachet cu alexandra de care tocmai am scris din cate am inteles asa ca cred ca ies scantei cu amandoua..poate ne povesteste cineva care le-a incercat caci eu cu prxima ocazie le iau pe amandoua..
  3. salutare fratilor doar ce am venit de la o d-ra din tulcea de genul care ne place noua...deci:1.65,48kg.bruneta miniona,sani 2-3 alexandra...18-19 ani.mai fratilor e o frumusete de fata o pustoaica pe care daca o vezi pe srada intorci sigur capul dupa ea,finuta,curata si un cur de moare lumea..la actiune in sine oral neprotejat si normal protejat,fara CIM,anal nu stiu nu am intrebat nu ma pasioneaza...note:oral 9--foloseste putin mana ;normal 8--implicare cam putina;GFE--8;FK-8.are niste buze de te baga in boala..pret 250ron o+n/ora,150ron/1 nr.telefon 0748987354..de revenit cu siguranta si chiar are sanse sa ajunga escorta de lux daca se implica mai mult..cautati-o si nu regretati va garantez..
  4. salut oral neprotejat normal cu...finalizare la oral in gurita...cat despre normal nu stiu pt ca nu am facut...locatie in masina sau la hotel cred...nu am intrebat ca nu iau una d-aia la hotel...
  5. salut e primul post asa ca rabdare cu mine....pe 28.09 eram in drum spre slobozia cand am luat la ocazie o blonda la vreo 38 ani obosita la fata dar care stiam ca este pe centura la slobozia langa kaufland.pe drum am intrebat-o cate ceva si asa am aflat ca sta in tara doar pe timp de vara,iarna plecand in italia.normal ca nu puteam sa ratez asa ceva asa ca am oprit pe drum pt una mica astfel ca oral 30ron,n+o 50ron.nu am facut decat oral dar CCCCCCCCCCCCeeeeeeeeeeeeeeeee oral cu o limba de zici ca batea clopotu..nebunie ce mai.normal nu am facut ca ma grabeam.ca si note:aspect 6,oral 100,normal_nu,locatie in masina.este perfecta pt un oral in viteza..o gasiti pana se intuneca peste drum de kaufland.poze nu am dar ialomitenii o stiu.
×
×
  • Creează nouă...