Sari la conținut

ratko mladic

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

ratko mladic a câștigat ziua ultima dată pe August 14 2012

ratko mladic a avut cel mai apreciat conținut!

Despre ratko mladic

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

12.037 citiri profil

ratko mladic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

233

Reputație

  1. Normal ca nu scrie aici sa poate prindă cu diverse "oferte personalizate". Personajul e de evitat, cum s a spus un pic mai sus, rar ceva ok în zona. Cam aiurita fata, nu știa nici scara. Oferta inițiala 150 fin și 300 ora. Extra 50 ON, extra 50 fin orală. Un fleac de 250. Agream de 2 ori 200 o fin orala, inclusiv la fata locului. În momentul acțiunii surpriza, fin oriunde numai nu în gura. La banii aia nu. O dubioasa, cerea chiar extra ca nu știu ce pb are, ca are ceva amanetat. Pozele sunt ale ei, sâni ok, tatuaj pe gat.
  2. Locație pe campineanu aproape de posta, cu zona sala palatului. Fata a fost pe gustul meu, creata, piele fina, bronz perfect, ceva upgrade în buze. Silicoane mici spre medii. Carne tare, numai buna de pompat. Oral neprotejat soft, umed cu multa saliva, scuipat. La normal întra bine, se vede super pe la spate, are un fund bombat. Sărutări mai timide. 150 de Ron finalizarea, 250 ora. Pt mine e de revenit, este amabila domnisoara, atitudine proclient.
  3. Locație undeva prin titan, prisaca Dornei sau ceva de genul. O prezenta mai mult decât mediocra, 5 cu indulgenta, nu știu de ce am rămas, era nemachiata. Este skinny, în jur de 1.45, 1.5, figura ștearsă, îmi dai sâni foarte mici. În garsoniera destul de murdar, după ce a luat banii à zis ca maxim 15 min. A început un oral modest, ajutat de mana. Spre final à rămas doar ajutațul de mana și deși inițial confirmase cim și i am reamintit. M a liniștit ca e ok asa și ca sigur îmi place oricum. Nu știu dacă era un pic dusa cu capul sau luata de la iarba, te izbea mirosul în camera. 100 de Ron pierduți. De nerevenit.
  4. Se pare ca fetele au parasit cuibul vitejescu. Cred ca domnisoara testeaza piata: 0732858731 100 ron 0733413767 150 ron 0733411780 200 ron fin /300 ron h Ultima varianta este sincer amuzanta.
  5. Locatie e intr adevar pe alexandru vlahuta aproape de Mircea Voda. Primele poze afisate nu mai sunt de actualitate pt numarul asta. Insa nici cele noi nu sunt conforme cu realitatea. In locatie erau 2 brunete una dragutza cu sanii nr 3 apetisanti, cealalta cu ceva carnitza pe ea, dar neinteresanta. Servicii oral, normal, anal 100 ron fin/150 ron h. Nu am ramas pt ca erau departe de poze fetele, desi una era chiar ok la prima vedere. Ar tb trecute la de evitat pana pun poze reale, altfel nu stii de care din ele dai pe acolo si pe care sa recenzezi.
  6. Locatia de pe Grivita e intr-adevar inconjurata de fetite de strada si de pesti. Dar salonul e destul de scump, la fel si bauturile servita in camera de incalzire/striptease. Cadoul pt o ora de masaj cand am fost eu era 200 ron. Pt mai mult se platea in camera. Cereau 300 ron asta oricum 1 singura fin. Una a cerut extra si pentru cunni. M-a pufnit rasul. Daca e rentabil e evident ca 200 masaj/500 masaj +fin e mult prea mult. Locatia e mai mult pt straini.
  7. Face gigi un anilingus cu atentie peste tot lui base doar, doar o scapa.
  8. Nu neaparat sa fie scoase. Sunt destui care nu au probleme in a scrie data exacta. Doar sa fie optionale. p.s. La multi ani Oly! Sa te faci mare!
  9. Dino Unii (printre care si eu) nu au completat pt ca tb pusa data completa Zi luna an Daca ar fi fost doar anul as fi completat fara probleme
  10. Pistolgina nu suntem toti sfinti ca nu avem toti 1 mil de eur sa dam preotilor de pe muntele Athos. Dar se pare ca anul asta taxa divina de a scapa de parnaitza a crescut . Eh nu suntem chiar asa de bucurosi ca doar nu dam petrecere. Btw anyone interested? Eu vin cu sampania. )
  11. Si eu pt gratie .... sa intre cu gratie la mititica Poate s-o gasi o oitza pt el in curtea inchisorii..sa ii aduca aminte de acasa
  12. Dragi colegi nu va mai certati pe nimicuri Fanus asteptam peste 2 saptamani recenzia ca la Fanus Neagu carte
  13. euflo si dromaderul pai se poate domnilor? Si halatul, pardon cafeaua domne, cat fu cafeaua? tot timpul uitati si notele pt OWE (other's wife experience)? acum ca se pare ca s-a "cumintit" titulara s-ar putea muta threadul la arhiva Doamna Gina nu ne-a prea vizitat in ultimul timp: Ultimul click: feb 28 2013 06:41
  14. Tipa este 90% una din fetele din vila de pe Vitejescu(buzele, sanii si parul). A dezertat de curand probabil, eu o stiu din toamna anului trecut cand tocmai venise in locatie. Am incercat sa caut dupa "vitejescu" sau ultimele threaduri de la orientare ... sigur mai apare undeva insa nu am gasit deocamdata
×
×
  • Creează nouă...