Sari la conținut

marinescuf80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marinescuf80

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BACAU

marinescuf80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Buna seara! Le-am vizitat pe domnisoare acum 5-6 saptamani cand am revenit in tara ptr cateva zile . Sunat raspuns prompt zona banca nationala , parcare ok . Am ajuns la locatie si am facut cunostinta atitudine 10 , fetele ca aspect sunt cam de 7 insa atitudinea compenseaza . Actiunea cu amandoua 400 pe saltea, canapea etc aprox 40 minute fara graba , schimbat pe rand fetele ...ce pot spune ... porno cu scantei, Rocco Siffredi in actiune Locatia 10 Igiena 10 Atitudine 10 Fetele 7 insa compenseaza mult atitudinea De revenit ? Nu stiu ...nu prea revin imi place sa schimb peisajul . Scuze ptr ev greseli scriu de pe tel. Ms
  2. Salut ! Este prima data cand fac o recenzie scuze ptr intarzieri nu locuiesc in tara si din lipsa de timp nu am scris la vremea respectiva , inca odata imi cer scuze ptr eventuale greseli. Am vizitat-o pe domnisoara la inceputul lunii octombrie, sunat raspuns promt indicatiile de rigoare , scara restaurant latin , etaj superior . Tipa este ok , nu cred ca este cea din poze insa seamana ff bine , inalta , tanara corp de 8-9 fatza de 8 destul de comunicativa , fiind dimineata m-a asteptat in niste pijamale :) cred ca atunci se trezise , la tv seriale turcesti , ma invita in camera facusem un dush la hotel a plecat la baie ptr o igenizare scurta decartat 150 ron si incep ostilitatile: Oral- 6 - mecanic nimic special : nu pune mana pe par ca nu imi place , nu ma atinge ca ma doare etc NP - 5 fara nici o implicare incercat diverse pozitii la fel ... nu asa ca nu imi place , incearca sa termini ca ma doare etc ... bagabonteala ... Atitudine - 4 Locatie -7 In casa mai sta inca o tipa i-am auzit numai vocea ca vb la telefon . Activitatile se desfasoara pe o canapea care e cam denivelata . De revenit ? ... daca isi schimba atitudibea fatza de client .
  3. Ma rog ... "avocati" din astia bagatori aiurea in seama se gasesc pe toate drumurile , prietene te-a intrebat cineva de viata ta ceva ? Ideea e alta ... nu fa programari daca nu te tii de cuvant , iar de la ora 9.00 pana la ora 12 sunt 3 ore in care e timp destul sa te pregatesti si ptr office . Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni ptr ca nu metita si e pierdere de timp eu am spus ce aveam de spus si cu asta inchei subiectul.
  4. Sunat ieri dupa care trimis mesaj , mi-a raspuns ca putem astazi la ora 9.00 dupa care seara tarziu trimite alt mesaj ca nu mai poate ptr ca pleaca la birou la ora 12.00
  5. Neserioasa ! Nu se tine de programari ! Nu recomand !
  6. Am sunat , Tel este inchis . am trimis si mesaj astept un raspuns. Multumesc!!!
  7. Buna! Pe marti dimineata se poate o programare cu amandoua ? Multumesc !!!
  8. Da incercat , si este ok tel 0753845950 , 19 ani corp 9 fatza de 8, implicare minima dar merita , vb cu ea de la inceput in ceea ce priveste telefonul ... sa il opreasca . Pret oral si normal 60 euro. Per total merita ... in zona asta e ff slaba oferta !!
  9. o recomandare ar fi sa mergeti la salonul de masaj http://www.masaj-bacau.ro/galerie.htmlSunt doua tipe bune una Iulian cred si alta Alina pe acolo Insa nimic special , body masaj , cu finalizare ... fetele sunt profi pe masaj insa nimic mai mult , recomand asa de plictiseala , locatia e ok si fetele arata bine .
×
×
  • Creează nouă...