Sari la conținut

adico83

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adico83

Informatii Personale

  • Sex
    Male

adico83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Salutare, Cu ceva treburi in zona ,ma abatui (ca sa fiu in ton cu zona) putin prin Cetatea Baniei pentru ceva dezmat. Am studiat atent "piata" si am zis sa incerc la Karla. Dincolo de recenzii am luat in calcul si locatia-usor de iesit spre Bucuresti. Sunat in jur de ora 11 fara succes. Revenit cu tel 15 minute mai tarziu-de data asta cu succes-si ma programeaza in 10 minute. La parter erau niste persoane dubioase, m-am speriat putin dar aveam sa realizez mai tarziu ca nu aveau nimic in comun cu subiectul (la coborare disparusera cu totii). Urc in binecunoscuta locatie si sunt intampinat de la usa in chilotei si cu niste sani dementiali pe afara. Decid sa raman pt o finalizare, atat imi permitea timpul. Fuga la dus, apoi prezent in camera de "tortura". Optat initial pentru O si N protejate;in final am prestat numai O. Prestatia o categoriresc ca fiind foarte buna. Oralul poate fi si NP dar pentru finalizare orala se percepe extra. Karla are un fizic bun, frumusica, sani mari; corp intr-adevar cu tenta de brazilianca. Sa acordam calificativele: Locatie:9 usor de ajuns pentru cei care nu sunt de-ai locului Apartament:7 -destul de modest dar nu m-am dus acolo sa decorez. A contat lipsa AC, iar pe caldurile astea este destul de neplacut. Fata:9 frumusica, ten inchis la culoare, sanii foarte mari, fund apetisat, carne tare, un tatuaj mare si interesant pe spate. Un minus,ar trebui sa-si mai ajusteze abdomenul-are putina burtica. Oral:9 Bine executat, ruperi de ritm,atentie si in vecinatati. Normal:Ramas pe data viitoare. Anal:Nu am intrebat Investitie 100 Lei (5 lei/minut pentru circa 20 minute de rasfat). Cred ca este pe un loc fruntas la capitolul calitate/pret si personal am sa revin. La iesire mi-a prezentat si "colega de camera" o "ebony" care merita incercata.
  2. Salutare Prieteni futaciosi, Trecu ceva vreme de cand nu am mai invitat-o pe Carmen la un "meeting". Cu ceva treaba prin capitala impreuna cu un coleg, am hotarat sa facem o reevaluare a serviciilor lui Carmen. Sunat,programare in circa 2 ore (a intarziat circa 30 min dar ne-a anuntat). Colegul a intrat primul in "paine" fascinat de deeptroat. O ora mai tarziu a sosit in camera la mine. Am ramas surprins desi nu este prima data cand o vad de cat de frumusica este. Tinuta discreta (la sosire am trecut cu ea pe langa receptie fara sa atrag priviri), zimbitoare, foarte comunicativa. A inceput cu un oral demential fara prez. Accent pe oute, deeptrout, fara nici un cusur. Dupa circa 10 min montat prez.si schimbat cateva pozitii. Pasarica foarte strampta, usor uscata;miscari foarte bune, se implica. Terminat in misionar. Dus de "refresh",o conversatie ca intre vechi prieteni si runda2. Totul bine, numai ca eu fiind dupa o zi intensa de lucru, se facuse aproape miezul noptii, al doilea numar a fost "cam tras de par". Sa trecem la note: GFE 10 Oral:9.umed,accent pe intreaga zona Normal:9 Igiena:10 Corp:8 avand o nastere sanii sunt usor moi iar tatuajele o dezavantajeaza in opinia mea Fata:10 Tarif:300ron (incl taxi si TVA) platiti la final si am tras cu coada ochiului nu i-a numarat. Incantat si astept o noua intalnire. Va tin la curent.
  3. Am fost saptamana trecuta prin Micul Paris si cum am avut o noapte la hotel, m-am gandit sa nu ma plictisesc si sa gust din placerile vietii alaturi de Carmen. Am sunat in jurul orei 22:00, am dat locatia si mi s-a spus ca ajunge in 25-30 minute. A venit dupa circa 1 ora povestind ceva ce nu am inteles pana la urma si nici prea mare importanta pentru mine nu avea, avea oricum sa recupereze prima impresie sifonata un pic din cauza intarzierii. Bruneta, sexy din cale afara (tinuta un pic prea stridenta pentru gusturile mele). Cativa prieteni cu care eram la restaurant la un pahar, si carora vroiam sa le ascund intentiile mele, s-au prins despre ce este vorba de cum au vazut-o. Dar ajunsi in camera.....situatia s-a schimbat. Corpul impecabil, sani potriviti usor cam moi pentru gusturile mele ( de inteles din moment ce are o nastere la activ), atitudine foarte deschisa si prietenoasa, zambet fermecator nu te face nici un moment sa te simti stanjenit de postura in care te afli. Am inceput cu un oral de nota 10 (nu cred ca poate cineva sa afirme ca avut parte de un oral atat de bine executat cum il face Carmen) fara sa se ajute de maini, cu reale accente de deep fara nici cel mai mic semn ca s-ar ineca oricat ai impinge. Initial mi-am propus sa finalizez in gurita ei dar nu am vrut sa nu incerc sa patrund si in pasarica ei. A urmat un schimb de cateva pozitii si am finalizat in pozitia misionarului, evident in balonas. A urmat un dus bine asistat de Carmen si repede la treaba. Desi aveam dubii ca Gigi se va ridica curand, dupa cateva minute de lucru cu gurita , Carmen l-a ridicat mai falnic decat al unui marinar revenit dupa 6 luni pe mare. Am trecut apoi la normal, are o pasarica foarte curat de nu te poti abtine sa o lasi nepenetrata. Fiindu-mi teama ca nu pot incadra intr-un timp rezonabil (am optat pentru o ora), am facut imprudenta sa o intreb despre pozitia ei preferata- doggy. Urmand placerile fetei, m-a " rezolvat" inainte sa realizez ce se intampla cu mine. sa trecem la note; Locatie: 9 (am avut parte de un hotel central bun, am fost la locatia ei decat cu ceva timp in urma sa indrum un prieten si mi s-a parut dubioasa) Corp:8 (sani usor lasati si putina burtica cu semnul cezarianei de la nastere), foarte frumoasa la fata (pacat de piercingul din limba care ii da o nota prea vulgara) fund foarte frumos, pasarica stramta care da o senzatie foarte buna la patruns Oral - 10 Normal - 9 GFE - 9 Igiena - 10 Pret - 350 ron solicitati inainte de inceperea ostilitatilor Categoric de revenit!
  4. Fiind in trecere prin Tg Mures am decis sa fac o vizita la Azalia. am sunat pentru programare in jur de ora 00 , mi-a raspuns o voce placuta si mi-a spus ca au program pana la ora 3;30 ( se schimba si ora in noaptea de 29/30 martie), sunt doua fete disponibile si pot merge chiar atunci. Am ajuns in Belsugului 38, am instrat si mi s-a spus ca mai este disponibila o singura fata si am de ales intre un masaj simplu 150 LEI si masaj in jacuzzi 250 LEI Am "ales" singura fata disponibila si varianta jacuzzi. apoi a inceput calvarul.....masaj de relaxare foarte slab executat; intors invers si o finalizare cu largul meu concurs (aproape ca mi-am singur laba). Fata tot timpul s-a plins ca urmeaza sa-i vina ciclul si ca o doare burta, daca nu finalizez in cele 50 min raman asa, o atitudine rar intalnita in localurile de profil. Localul curat: Nota 8 Masaj de relaxare:Nota 6 Corp fata;NOTA 8 (sani frumosi, relativ tari) Atitudine fata: Nota 5 Revenire; NICIODATA
  5. Fiind aproape de miezul noptii am zis sa revin cu o vizita la Noblesse. La capatul celalt al firului a raspuns o voce placuta la care am facut o rezervare in 30 minute. Am intrebat cate fete sunt disponibile, mi s-a raspuns ca sunt 5 , alte 4 fiind ocupate. Locatia curatica fara a excela insa. Dupa alegerea de rigoare am fost condus in salonul nr.2 Dupa dus (am primit prosop curat iar la dus erau toate cele necesare) am purces la activitate. Masaj de relaxare bine executat, fata foarte amabila si comunicativa. Am finalizat in ceva mai mult de o ora, fara a mi se atrage atentia ca am depasit timpul. Aveau o fata de culoare, Michele (data viitoare o voi alege si voi povesti amanuntit). Sa trecem la notare: Locatie: 9 Aspect fizic:9 - depinde de gust Masaj relaxare: 8.5 Masaj erotic: 9 GFE;7 (mai au de lucru)
×
×
  • Creează nouă...