Sari la conținut

ste44fan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

ste44fan a câștigat ziua ultima dată pe August 28 2012

ste44fan a avut cel mai apreciat conținut!

Despre ste44fan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    aici

Vizitatori Recenți Profil

3.432 citiri profil

ste44fan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

291

Reputație

  1. M-am exprimat un pic gresit, sa le tin de par. Aici este un site despre experiente sexuale contra cost, moralitatea puritana nu prea are ce cauta. Avand in vedere ca nu s-a legalizat prostitutia, toate povestile de aici se potrivesc unui paragraf din codul penal. Nici nu cred ca are sens sa judecam preferintele unora, avand in vedere ca este vorba de un act consimtit. In concluzie. Te-as ruga sa iti masori vorbele si sa nu mai folosesti apleative care sunt jignitoare.
  2. Am vizitat-o si eu pe tanara de fata acum cca doua saptamani. Am retinut doua lucruri din recenziile confratilor, ca e e o frumusica si ca suge bine. Ceea ce este foarte adevarat. Nu mai tin minte foarte multe amanunte, dar stiu ca am ramas cu o impresie pozitiva si vreau sa o impartasesc cu voi. Stiu ca am facut cam de toate, oglida din camera a potentat vizual actul. Aspect: 8.5 Foarte misto la corp chiar daca are sanii mici, pe mine nu ma deranjaza. Draguta si la fata, fata de papusa, cu gurita aia mica de ma intrebam unde o sa intre pula . Ce nu mi-a placut sunt mesele blonde din par. In afara ca sunt fake, mie imi place sa le trag de par cand fut... ceea ce nu am putut. Oral: 9 foarte bun, gurita aia mica a depasit asteptarile. -1 punct pentru lipsa CIM Normal: 9 Stramta, s-a udat natural. -1 punct pentru faza cu mesele care m-a facut sa nu ma simt 100% in largul meu GFE. a fost foarte ok, pot sa notez lejer cu 9. Pret: am lasat cu acceptul ei 200 lei pentru un numar mai lung. Probabil ca am stat cca 50 min door 2 door Acum vad ca si-a schimbat politica referitoare la CIM asa ca ma voi grabi sa o revad. Multumesc Vanessa
  3. Fac eu lumina. O varianta scurta pentru ca sunt pe graba. Am vizitat azi avand in vedere putinele pareri, dar pozitive de aici. Tot din lipsa de timp am ales varianta scurta si am lasat inainte de actiune 100 lei pe noptiera. Trec direct la note. Locatie: 8 probabil. Curat, nu am simtit nimic suspect. Mai are o colega pe care am vrut sa o vad dupa actiune, dar se ocupase cu alt futac. Ea: 8 - 23 de ani, un pic mai plinuta ca idealul meu feminin. Pozele de pe prima pagina nu sunt ale ei, dar in rest buna de ciocanit, bine proportionata, toate la locul lor, draguta la fata Oral: 9 aici mi-a placut foarte mult. In afara de artificii care au fost executate cu succes, mie mi-a placut foarte mult ca a pus pasiune la supt. Asta ma incita mai mult decat daca o baga pe toata in gat. Scad un punct pentru ca este fara happy ending. La ce muie minunata face, chiar ar fi fost cireasa de pe tort. Dar na... Normal: 9 a fost bine, gemete etc. Nu a durat foarte mult, nu am o parere foarte clara GFE: 9 comunicativa cu toate ca n-am apucat sa vorbim prea multe, pupici pe buze, a fost totul ok Halat: 100 lei varianta scurta cu un glont tras. Probabil ca am stat un pic mai mult de 30 minute. Am uitat sa intreb cat costa varianta extinsa. Pe scurt va recomand, fata face treaba misto.
  4. Ptiu drace, am fost derutat rau, Roxana69, Roxi69. Ma uitam la Roxi69 si nu intelegeam unde am fost joia trecuta. Initial stabilisem o intalnire cu Elena-Lore, am vazut ca a reaparut in peisaj. Ajunsesem la Muncii si surpriza...avea telefonul inchis. Am fost tentat sa iau un buchet de flori pentru revedere, bine ca nu am facut-o ca as fi fost penibilul perfect. La piata Muncii, asteptand infrigurat in ploaie cu un buchet de flori in mana. Azi am vazut poza cu branula, asa ca imi cer scuze pentru toata carnita pe care i-am indesat-o in frigider. De indata ce se insanatoseste promit sa i-o mut in alta parte. Revin la intalnirea cu titulara acestui topic. In disperare de cauza am deschis repede forumul sa vad lista neagra. Dupa cateva incercari nereusite la alte domnisoare, tot rasfoind forumul mi-am adus aminte de Roxana. Si bine am facut. Trec la note, explic acolo pe scurt. Roxana: 8.5. Tinerica, din cate imi aduc aminte 22 ani declarati, cu trasaturi frumoase. Dupa cum s-a spus pe aici, ar putea sa slabeasca putin. Chiar daca imi plac fetele mai slim, nu m-a deranjat asta, a compensat din plin cu altele GFE: 9. Aici nu stiu ce sa spun, cred a fost un pic timida la inceput, de cateva ori am avut impresia ca este oarescum intimidata de prezenta mea. Eu am interpretat atitudinea ei cum mi-a convenit mie si am tras concluzia ca este usor submisiva. Si m-am desfasurat ca atare. Igiena. Nimic de comentat Oral: 9.5. Foarte bun, cu CIM pana la ultima picatura. Imi plac fetele care o sug cu pasiune. Vazand ca ii place, am inceput sa ma imping cat mai tare in gatul ei, pana la limita inecarii. A facut fata cu brio. Scad jumatate de punct doar din cauza ca nu i-a intrat toata in gura, dar mai exersam cand ne mai vedem. Normal: 10. Iar ne-am competat foarte bine, m-am desfasurat cum am simtit si a iesit ceva misto. Am schimbat mai multe pozitii, nu a fost nici o observatie din partea ei. Ne-am bucurat amandoi de privelistea din oglinda si cred/sper ca a fost o experienta reciproc avantajoasa. 200 lei o tragere lunguta care s-a apropiat ca durata de limita de timp de o ora. Concluzie. Mi-a placut experienta cu Roxana si mi-ar placea sa o repet. Din cate am inteles se poate si un menage a trois cu coleguta ei.... . De incercat Multumesc si ti pup
  5. Respect frate, o experienta pe care o invidiez. Doua fete foarte misto separat, ma gandesc cat de tare or fi fost impreuna. Mi-a povestit Lore cate ceva... Sarutari de maini doamnei!
  6. Am sunat eu ieri, initial nu a raspuns. Surpriza oarescum neplacuta a fost ca a revenit ea cu telefon dupa cca 40 min. Spun oarescum, pentru ca nu ajunsesem inca acasa. Strike 1 Daca tot m-a sunat am zis sa o descos un pic. Pozele cica sunt reale, are 19 ani si are hogeac undeva in spate la mall vitan. Mi-a spus pe ce strada dar nu am retinut. Vorbea un pic sacadat si cu un tic verbal, mi s-a adresat in mod repetat cu "puiule" . Strike 2. Ca servicii, ON/OP + NP 100 lei o tragere, 200 lei doua trageri. N-am intrebat de CIM/COF/COB si alte delicateturi, mea culpa. Vestea buna este ca daca mai pui o suta se f...te si in cur. Eu nu mai aveam timp sa ajung ieri, asa ca a ramas ca o sun azi. La capitolul descriere/servicii totul suna foarte bine, totusi am un sentiment ca ceva nu e bine. Daca ma hotarasc sa risc, va povestesc.
  7. Salutare comunitate, am vizitat ieri pe Diana, bine am facut. Nu o sa intru in lux de amanunte, o sa mentionez esentialul un pic la note. Locatie: 8. 10 pentru ca este curata, dotata cu tot ce trebuie inclusiv AC, - 2 puncte pentru ca este peste mana pentru mine. Pentru cine ajunge usor in zona, n-are de ce sa depuncteze. Diana: 8,5 fata de colegul care a scris mai sus mie mi s-a parut foarte draguta la fata. Niste tate misto, yam! Depunctez un pic doar pentru ca la corp nu este idealul meu feminin, mie imi plac fetele mai filiforme. Acum...nah...fiecare cu piticii lui. A compensat in schimb cu... Oral: 9,5 pfff... foarte bun! Nu dau 10 pentru ca stiu ca se poiate si mai bine. In rest deep cat de mult se poate, fara mofturi si nazuri, am incercat si un pic de facefuck, + atentie la vecinatati. Am schimbat multiple pozitii, am fost rasfatat cu un Cim minunat pana la ultima picatura. Mi-ar fi placut poate sa fie mai umed. Normal: 10 iarasi... foarte bun. Am vazut-o ca s-a prins in joc, ca-i face placere. Asta m-a innebunit si pe mine un pic si a iesit ceva bun, reciproc avantajos. Igiena: 10 n-am ce comenta. M-am si bagat acolo jos intr-un 69, mi-a placut sa o gust GFE: 10. Am simtit vestitul click, am citit in ochii ei ca atractia e reciproca. La un moment dat se uita la mine mirata/nedumerita, ramasese fara cuvinte.... Hmmmm... oare de ce? Tarif: 100 lei pentru un glont tras, cred ca am stat cu tot cu povesti la bucatarie aprox 1 ora. Concluzionand. va recomand, m-am simtit foarte bine cu ea. Multumesc Diana, te pup tare, sper sa te revad cat de curand posibil. Catargele sus!
  8. In cautarile mele pentru o inlocuitoare a lui MIkky, azi am ajuns la Monica. Poate ar fi trebuit sa fac recenzie maine, acum sunt un pic sub influenta (negativa) a intalnirii. Trec direct la note, detaliez acolo de ce.... Locatie: 7. Centrala, langa hotelul Dublethree. Apartament cam ponosit, nu mi s-a parut nici macar curat. Am ocupat sufrageria, colega Monicai ocupa dormitorul. Fata: 8 Este miniona, frumusica la fata, buna si la corp, dar... are pe o buna parte din corp vergeturi, urmele unei pierderi in greutate. Plus ceva probleme cu dintii, n-am vazut prea multe din cauza luminii difuze. Oral doar protejat: 5. de cum am intrat inapoi in camera a scos un prezervativ. Eu, foarte mirat, o intreb daca chiar este necesar. Imi raspunde ca da, ca nu face cu nimeni neprotejat. Am inceput sa ma intreb ce dracu am citit aici, daca chiar sunt atat de talalau si am omis o informatie atat de importanta. Recitind anuntul cat si recenzia colegului Joker, mi-am dat seama ca nu este intradevar specificat daca este sau nu protejat. Probabil am concluzionat eu ca este ne in functie de igiena. Cu igiena nu stau rau, este totusi adevarat ca nu eram proaspat tuns si frezat. In rest a fost scurt cat sa se scoale asa ca nu-mi pot da seama daca exista potential sau ba. Normal: 5. incerc sa gasesc un cuvant care sa descrie actul, cred ca anevoios s-ar potrivi. Nu s-a udat natural, a folosit o gramada de lubrifiant. Pe tot parcursul actului a acuzat dureri din cauza marimii mele si asta in conditiile in care am inteles de la inceput ideea si am incercat sa nu dau ca un animal. Cu toate ca taaaaare mi-ar fi placut. Anal NA. No way! Am incercat sa o conving, marimea a fost si de aceasta motivul refuzului. GFE: sa zicem 6.5. A fost destul de prietenoasa, mai mult nu stiu ce as putea spune. Nu tu FK, n-am simtit nici un fel de atractie sau chimie intre noi. Tarif: 150 lei pentru o finalizare, am stat 30 minute door to door. N-as fi reusit niciodata sa termin niciodata la la normal in conditiile alea, de finalizare orala nu se punea problema. Asa ca am rugat-o sa ma termine cu mana, am decartat copilasii in cel mai trist mod, pe burta mea. Dansa nu vroia sa se murdareasca... Intrebari de genul "terminam si noi?" sau "pleci asa neterminat?" , sau best off: " nu ma tine de gat ca vomit pe tine", n-au ajutat deloc la destindera atmosferei. Concluzionand. Sincer, sunt dezamagit, mai ales dupa ce am citit recenzia colegului Joker. Ori n-am prins-o eu in toane bune, ori n-am facut vestitul click, ori e pur si simplu nasol. Ca sa parafrazez descrierea facuta de Monica la inceputul topicului, in compania ei nu se poate mai nimic din pacate. Cu stima....
  9. Hai sa va dumiresc eu, doar ce m-am intors de la domnisoara. Am contactat-o telefonic si m-am prezentat in 30 de minute la destinatie. Locuieste intr-o garsoniera minima (care de altfel se vede si poze) in inima mandrului nostru centru vechi. Urcat in bloc, imi deschide o fata maruntica, imbracata cu un capotelul roz din pozele de mai sus, o tzatzica evadase din decolteu. Pozele sunt fidele realitatii, huh.... Facem cunostiinta la o tigara pe geam, small talk etc. 19 ani, intradevar a lucrat in FOcsani. Eu in timpul asta studiam fata, imi placea ce vedeam. Foarte pe gustul meu, miniona si slim dar cu forme. Genul de corp de fata in care cand iti bagi p__a, ai impresia ca o ai mare. Trec peste descrierea actului, detaliez un pic la note. Locatie: 7. o garsoniera minuscula dar in centrul orasului, decoratiunile interioare de mare rafinament si mult bun gust se vad si in poze. Ce trebuie sa remarc si dau un mare plus, sunt oglinzile de pe perete si mai ales de pe tavan care incanta ochiu' in timpul lucrarii. Cu siguranta garsoniera este special utilata pentru futodrom. Ea: 9 la corp, 8 la fata. evident este o parere subiectiva. Are un corp frumos, adolescentin, popou misto si tare, sani misto si beton. Pozele sunt elocvente Oral: 8,5. Foarte bun, nu se foloseste de manuta, avand in vedere constitutia fetei, l-as putea numi chiar deepthroat. De la 9 pe care l-ar fi meritat, scad 0.5 puncte pentru ca este fara CIM. Normal: 9. Stramta, implicata, am schimbat cateva pozitii, a parut la un moment dat ca-i place si a devenit mai implicata. ohhh....oglinzile alea de pe tavan....foarte tare imaginea Anal: no way Igiena: 10. N-am nimic de reprosat GFE: 8 fara FK, un pic retinuta. Nu stiu sa spun daca s-a simtit intradevar bine in compania mea. Ma rog, nici nu stiu daca conteaza, totusi, orgoliul masculin... Taxare: 150 lei plata in avans pentru 1 glont tras, cred ca am depasit un pic 30 minute door to door, n-a emis pretentii suplimentare. Exista si varianta de 1 ora la 250 lei Rezumand. mi-a placut, va recomand. Mi-ar placea sa fie mai putin retinuta, dar nah, fiecare le stie pe ale lui.
  10. Va vand un pont . Am vazut cu ochisorii mei demonstratie live. https://nimfomane.com/forum/topic/42545-mikky-19-ani-0735324211/
  11. ))) tare asta cu cei 7 ani de acasa. Pai bine ma baieti, mama (sau bona dupa caz) voastra nu v-a invatat ca nu e frumos sa suni la alta dama de companie cand vrei sa te programezi la o curva? Nu e deloc normal, doar n-or fi secretare! Atentie, cei care nu-s cuminti sunt penalizati drastic! ))) Nu mai primesc bataita la poponetz!
  12. Am revizitat-o la inceputul saptamanii pe Clara pt runda 2. Pe scurt ca sunt pe fuga. Aceiasi primire entuziasta, partida s-a transformat intr-o sedinta de dominare soft (cred). I-am legat manutele la spate cu cureaua din dotare si am facut ce am vrut din ea. In limite normale, nu stiu cine defineste normalul mai ales pe acest forum. trec la note Locatie: 7-8 scad pentru ca s-au strans cam multe de reparat pe acolo. Ea: 9 cresc nota fata de data trecuta Oral: 9,5, umed, deep bun, bagata dansa pana in amigdale de cateva ori si da, face CIM contra unei taxe suplimentare de 50 lei Normal: 10 plina de initiative, am chimbat nenumarate pozitii GFE: 10 PSE: 10 partea a doua a sedintei am transformat-o in dominare soft la dorinta ei si s-a descurcat cu brio. Au ajutat texte de genul: ce bine ca ai venit, chiar aveam nevoie sa ma futa cineva bine Cado: 150 lei / ora + 50 lei extrataxare CIM Recomand, Clara este o pustoaica misto care face ce face (si) din placere, isi doreste in primul rand sa-si multumeasca partenerul.
  13. Am sunat acum, domnisoara se jura ca sunt pozele ei. Locatia este pe bdul Unirii langa Hotel Royal, mai are o colega. Coryna? Citez din memorie meniul de azi: un milion jumate o ora se total (oral, normal & anal) doua finalizari. Daca nu vedeam intre timp postul colegului ahaarom, as fi tras o fuga in folosul comunitatii. Acum, nu prea mi-as mai pierde timpul.
  14. Am revizitat-o pe Alicia dupa mult timp, credeam la fel ca fratele kiviak ca s-a retras. Am inteles ca lucreaza mai mult cu cunoscuti, poate ca din acest motiv lipsesc recenzii. La fel de frumoasa ca la intalnirile noastre de acum un an si ceva, classy si in acelasi timp sexuasa. Eu nu inteleg cum fata asta nu a ajuns la top. Probabil nici nu alearga dupa clasament. Ce mi se pare mie foarte diferit fata de recenzia dl Kiviak este atitudinea, cu mine a fost intodeauna mai girfriend decat pornstar. In sfarsit, depinde probabil de dispozitie, persoana sau presiune atmosferica. Trec rapid la note; Locatia: 9 apartament impartit cu debuntanta Catalina langa Vogue Alba iulia. Alicia: 10 Brunetica, cu trasaturi de bruneta, zvelta, niste craci de senzatie, restul la fel. Cu + pentru aerul pe care-l degaja Oral: 9. Intradevar foarte bun, umed, adanc si sustinut. Scad un pic pentru ca-mi doream un CIM cum ma obisnuise pe vremuri si n-am reusit sa ne sincronizam prea bine. Normal: 10 foarte bun, orice pozitie, obosisem amandoi la un moment dat. GFE: 9 + Igena: 10 impecabil Va recomand,
×
×
  • Creează nouă...